Cadeautjes voor een vrachtwagenchauffeur

Ik ben zelf natuurlijk vrachtwagenchauffeur en ik vind het altijd leuk om vrachtwagen gerelateerde cadeautjes te krijgen. Misschien heb jij ook wel een vader, moeder, broer, neef of beste vriendin die vrachtwagenchauffeur is, en is zo’n cadeautip net wat voor hem of voor haar. In deze blog deel ik mijn favorietjes met jullie!

Glasblok met licht met foto van de vrachtwagen

Ik zag dit op facebook voorbij komen en ik moest dit gewoon hebben. Een glasblok met lichtjes er in met je eigen vrachtwagen er op. Ik heb dit natuurlijk echt besteld en ook voor mijn vriend. We zijn er allebei nog steeds heel blij mee! Het blok geeft super mooi licht en staat ook mooi te pronken in de woonkamer.

Glasblok met lichtjes

Ketting met logo van favoriete merk

Ik draag al jaren mijn DAF ketting, sinds 2016 zag ik net. Nog geen dag af gehad en dat gaat hopelijk ook niet gebeuren. Ik heb gekozen voor het oude DAF logo maar je hebt ook bijvoorbeeld de letters DAF. En zo heb je dat met elk merk.

DAF ketting

Kleding met logo

Je kan natuurlijk gaan voor een jas maar ook voor een trui, t shirt , bodywarmer, pet of vest, wat jij wil en wat de ontvanger natuurlijk het liefst heeft. Ik hou echt van hoodies dus ik heb veel hoodies met het DAF logo maar ik heb ook genoeg jassen met DAF er op. Je kunt ze op genoeg websites kant en klaar kopen maar je kunt ze ook zelf laten bedrukken, dan kan je het kleding stuk zelfs nog personaliseren.

Met pappa

Koffie mok / thermosbeker

Truckers zitten natuurlijk veel in de truck, door weer en wind maar ook vaak al heel vroeg in de ochtend. 9/10 chauffeurs leven dan ook echt op koffie dus een koffie mok of thermosbeker of kan is dan vast ook wel een goed idee. Je hebt ook van die coffee to go bekers en dat zijn mijn favorieten. Sommige chauffeurs hebben zelfs een koffiezetapparaat in de wagen.

DAF servies @ DAF fabriek

Decoratie voor de vrachtwagen

Het ligt er natuurlijk aan of de baas dit goed keurt of niet en of de ontvanger het leuk vind maar je hebt ook genoeg decoratie wat je kunt kopen voor in de vrachtwagen. Bijvoorbeeld lichtbakjes, vaantjes, gordijnen, raamband , lampfolie, raamstickers , luchthoorns, spatlappen en nog veel meer! Alleen vind dus niet elke baas het leuk als de auto zo’n “kerstboom” word maar de meeste chauffeurs zelf worden hier we heel blij van.

Vrachtwagen

Poets spullen

Wie mij kent, weet dat je mij hier niet gelukkig mee maakt lol. Vies word het toch wel weer dus blijf niet als een malle poetsen maar je hebt chauffeurs die de hele dag hun auto poetsen en die zouden het dus ook leuk vinden om poets spullen te krijgen. Ik zou jullie nu met alle liefde tips willen geven voor de beste poets spullen maar dat zul je helaas zelf moeten uitzoeken want daar heb ik totaal geen verstand van, i am so sorry.

Poppy

Maar dit is wel mijn grote liefde, poppy’s. Je moet wel de echt hebben, gracemate. Je kunt ze op veel verschillende websites wel bestellen. Mijn lievelings geuren zijn: Vanille, Jasmijn en kers. Je kunt er ook een led stripje bij kopen, hebben best veel chauffeurs maar ik heb dat toch allemaal nooit aan dus ik hoef dat niet persé. Ik heb poppy in de vrachtwagen maar ook in mijn personen auto. Op de foto hierboven zie je al twee poppy’s staan. Echt een aanrader!

Dekbedovertrek

Ik had deze voor mezelf besteld toen ik nog jonger was en het is dat ik dit formaat deken niet meer heb anders had hij er nog vaak genoeg om heen gezeten. Een DAF dekbedovertrek. Hartstikke leuk voor thuis natuurlijk maar als de ontvanger van het cadeautje ook in zijn vrachtwagen slaapt, is het natuurlijk ook leuk om een éénpersoons dekbedovertrek te bestellen voor in de vrachtwagen. Met logo of merknaam naar keuze. Ik heb dit dekbedovertrek toen zelf laten maken, met het oude logo op de deken zelf en het nieuwe logo op de kussenslopen.

DAF dekbedovertrek

Klompen

De kans is groot dat als je mij ziet, dat ik op klompen loop. Privé en op het werk. Ik loop altijd op mijn Sika klompen met stalen neus. Dat is ook wel het bekendste merk onder de chauffeurs, Gevavi doet het ook wel goed maar ik raad Sika echt aan en ik denk dat je elke chauffeur er wel blij mee maakt. Maar ook hierbij weer: niet bij elk transport bedrijf mag de chauffeur op klompen lopen.

DAF museum Eindhoven

Het zal niet elke chauffeur zijn lievelings merk zijn maar het is zeker wel leuk om een keertje heen te gaan (als je in de buurt bent) Het DAF museum in Eindhoven. Ik ben er nu twee keer geweest en ik heb me twee keer prima vermaakt maar dat komt misschien ook omdat ik een groot DAF fan ben. Maar ik denk dat het voor iedereen wel leuk is, er zijn DAF vrachtwagens, auto’s en bussen te zien en het is ook leuk voor kinderen. Zeker een bezoekje waard!

DAF museum

Schaalmodel

Ik ben zo jaloers op alle chauffeurs met een schaalmodel van hun vrachtwagen. Ik wil ook graag één van mijn mini maar die zijn dus heel lastig te krijgen omdat het type niet heel veel voorkomt. Maaaaaar, de meeste chauffeurs hebben wel een vrachtwagen die niet zo heel moeilijk te verkrijgen is dus de kans is groot dat het bij jou wel lukt. Ik weet zeker dat je de chauffeur hier heel blij mee maakt, dit is wel het duurste cadeautje in deze blog. Je gaat al snel richting de €300,- maar dan heb je zeker een heel mooi cadeau.

Voor veel chauffeurs is hun vrachtwagen hun trots, hun tweede huisje. En vaak is hun merk ook echt hun trots. Daarom is het juist zo leuk om een gepersonaliseerd cadeautje te krijgen, iets waar hun truck of hun merk in voor komt. Ik hoop dat jullie wat aan deze blog hebben gehad.

Weet jij nog een leuk cadeautje voor een chauffeur?

23 Reacties op “Cadeautjes voor een vrachtwagenchauffeur”

 1. ik ben nooit zo goed in cadeautjes bedenken, maar jij hebt een paar heel goede tips gegeven! Het Dafmuseum lijkt mij een aanrader voor DAF liefhebbers

  Like

 2. Oh, die glasblokken zijn super leuk joh! Ik snap dat je daar helemaal weg van bent! Ik ben zelf niet zo van het dragen van kleding met automerken, maar de rest vind ik allemaal super leuk.

  Like

 3. Wat leuk allemaal zeg. Kan me voorstellen dat als je vrachtwagenchauffeur bent, je hart daar sneller van gaat kloppen! Ik vind de spullen voor in de cabine erg leuk, maar zo’n ketting is ook geweldig!

  Like

 4. Jeetje, wat een boel cadeaumogelijkheden en ja, het is te zien dat DAF favoriet is bij jou. Heel tof, serieus! Die ketting is ook echt heel gaaf. Ik vind het overigens wel altijd gezellig staan al die bewerkte cabines met gordijntjes en meer, maar ik begrijp dat niet altijd iedereen dat even leuk vindt (en bazen). Wat ik mij afvraag, kun je echt makkelijk autorijden met klompen (ja natuurlijk, want dat doe jij dus lees ik zo)? Maar mij lijkt het niet zo makkelijk. Dat ze uitvallen ofzo denk ik dan aan. Ik kan zelf slecht rijden met stilettohakken (ooit met een hak van 10 cm onder het pedaal blijven hangen, don’t ask) en slippers zijn ook een heel slecht idee. Bij mij dan hè

  Like

 5. Leuk om te lezen. Ik ken geen vrachtwagenschauffeurs en had ook geen idee van al deze dingen of er nooit bij stil gestaan. Ik kan me voorstellen dat het leuk is.

  Like

 6. Wat leuk, heb er nooit bij stilgestaan. En veel van de cadeaus zijn niet alleen leuk als je vrachtwagenchauffeur bent maar ook voor autoliefhebbers, bijvoorbeeld je ketting.

  Like

 7. Ik vind het dapper, dat je vrachtwagenchauffeur bent. Als je van je baan houdt snap ik dat je het leuk vind om gerelateerde cadeaus te krijgen. En ik ben wel benieuwd hoe je voor voldoende rust zorgt, en je houding bijv. Een thermobeker met warme chocolademelk zou ik lekker vinden haha! En de een houdt weer van poetsen! Overigens kende ik de poppygeuren ook nog niet. Duidelijk beschreven met een foto! Dat je het daf musea erbij beschrijft is nuttig! Door de ketting alleen met de musea weet ik dat het een vrachtwagen merk is. Goed bezig girl❤️

  Like

 8. Wat een leuke ideeën! Ik zou er zelf niet op gekomen zijn. Een oom van mijn man is vrachtwagenchauffeur, dus ik kan hier wel wat inspiratie uithalen voor zijn verjaardag!

  Like

 9. Wat een leuke dingetjes. Ik had ooit een chauffeur van die kleine kentekenplaten gegeven met de naam van zijn kinderen. Vond hij ook erg leuk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: