Hobby,  Swappen

Sinterklaas cadeautjes inpakken

November en December zijn natuurlijk echt inpak maanden. Met Sinterklaas en de kerstdagen in aantocht. Zoals jullie misschien wel weten doe ik aan swappen. Dat is één van mijn leukste hobby’s. Ik doe mee aan een Sinterklaas swap maar ook aan een advent swap. In deze blog ga ik jullie vertellen hoe ik mijn sinterklaas swap / cadeautjes heb ingepakt.

Sinterklaas cadeautjes

De spullen die ik voor deze cadeautjes heb gebruikt komen van VanKootje en Hobby_liefde , en het inpakpapier komt van de Action en de chocolade muntjes van de Jumbo.

Hieronder zie je een foto van één van de cadeautjes. Ik heb de staf van Sinterklaas gebruikt en daar een leuke sticker op gedaan van Sinterklaas die natuurlijk de staf vast heeft. En ik heb er nog een €2,- muntje van chocolade op geplakt.

Sinterklaas cadeau

Hieronder zie je weer de chocolademuntjes. Basic maar toch heel leuk. Ik heb een stukje plakband omgerold en die heb ik aan de onderkant van het muntje geplakt, dan plakt het plakbandje natuurlijk aan beide kanten dus hij plakt ook gelijk aan het cadeautje vast.

Wat je ook kunt doen, daar heb ik geen voorbeeldje van omdat ik vond dat ik geen mooi ingepakte cadeautjes had maar ik hoop dat je het je kunt inbeelden. Je kan voor dit idee het beste een vierkant/ rechthoekig cadeautje hebben. Die pak je dan in met leuk cadeau papier en als je hem ingepakt hebt, leg je de chocolade muntjes er op en doe je er nog transparant cadeaupapier om heen, niet te strak maar ook niet te los, dan kunnen de muntjes nog een beetje heen en weer schuiven. Super leuk toch?

Sinterklaas cadeau

En hieronder zie je nog een simpel cadeau zakje. Die heb je tegenwoordig in zoveel verschillende thema’s. Maakt niet uit voor welke gelegenheid je ééntje nodig bent, er is zeker weten één te vinden in het thema die jij zoekt. En het cadeau zakje heb ik op deze manier versierd. De P is natuurlijk van piet en daarom ook de pietjes erbij.

Sinterklaas cadeau

Je kan natuurlijk ook zelf tagjes maken en daar leuke pietjes of een sinterklaas op tekenen en die dan met een leuk lint aan het cadeautje vast maken. De kleuren goud en rood passen heel goed bij Sinterklaas.

Je kunt je cadeautjes ook versieren met echte pepernoten. Als je een lijmpistool hebt, is dat al helemaal ideaal. Ik durfde dat met deze cadeautjes niet te doen omdat ik bang ben dat de pepernoten helemaal geplet werden tijdens de reis naar de ontvanger.

Ik ben absoluut geen pro inpakker maar ik vond het leuk om dit met jullie te delen. Ook al zit het op de verpakking en gooi je het gewoon weg, mijn inpak hartje begint wel sneller te kloppen als ik naar mijn eigen cadeautjes kijk en daar gaat het om. Ik hoop dat de ontvanger het net zo leuk vind.

Sinterklaas swap

Hoe pakken jullie de cadeautjes altijd in?

Ik heb deze inpak spullen gewoon zelf gekocht dus ik ontvang geen vergoeding of iets, ik wil deze tips en producten gewoon graag met jullie delen!

16 reacties

Geef een reactie

%d