Favoriete outfits – Plussize

Deze blog is ontstaan omdat ik stiekem gewoon even mijn nieuwe outfit wil showen maar ik heb ook genoeg andere leuke stukkies die ik wel eens kan showen en wat meer over kan vertellen. Als plussize kan het nog wel eens lastig zijn om kleding te shoppen, zeker in de fysieke winkels. Online is genoeg leuks te vinden, gelukkig!

Pak Ms mode

Dit pak was een heel gedoe maar ik kan gelukkig zeggen dat ik hem compleet heb en ik ben er super blij mee want dit is echt mijn lievelings kleur. Ik wou het verhaal vertellen maar het is veel te langdradig en verwarrend. Maaaarrr, ik heb het pak nu en ik ben er dus super blij mee. Sowieso hou ik echt van broek pakken, ik heb veel verschillende van MS. Rood, blauw, paars en groen/blauw achtig. Ze zitten zo lekker. De broek van dit rode pak, heb ik dus 2 maten groter moeten bestellen als de maat die ik normaal bij Ms draag.

Toevallig is dit ook één van mijn lievelings t shirts. Die heb ik onlangs besteld bij Zizzi. Je kan het misschien niet zo goed zien maar dit t shirt heeft dus een kanten stukje. Helemaal leuk.

Pak MS mode

Truien van Zizzi

Hieronder zie je een trui van Zizzi, toen ik hem bestelde dacht ik: “ Hij gaat vast lelijk tekenen” maar nee hoor, gewoon niet! Hij valt hartstikke ruim en het is echt een mooie kleur. Ik heb hem ook in het zwart en in mosterd geel. Ik draag ze echt super vaak en zijn ook echt wel warm. Ik vind de truien best wel prijzig maar ze zijn het zeker waard want ik heb ze vaak aan en ze hebben al veel overleefd, bijvoorbeeld ook mijn werk en mijn bedels of ringen, die blijven er vaak in hangen.

De trui komt dus van Zizzi en de broek die ik draag komt van Msmode.

Outfit Msmode

Weer een outfitje compleet van Msmode, dit keer een t shirt en een spijkerbroek. Dit is echt mijn lievelings spijkerbroek, het is de cherry. En dit is ook één van mijn lievelings t shirtjes. Je kan hem op veel verschillende manieren stylen, hij kan op veel broeken en je kan er ook leuke jasjes over heen. Het shirt is van de Festival collectie, ook mijn lievelings collectie bij Ms. Ik moet me altijd zo inhouden als daar een nieuwe collectie van is.

Het enige nadeel aan deze broek is, ik weet trouwens niet of ik de enige ben maar zoals je op de foto ziet, de naad begint altijd scheef te gaan maar ik trek mijn broekspijpen ook niet normaal vaak op.

En ja, dat zijn mijn klompen. Ik loop het vaakst en stiekem ook het liefst op mijn werkklompen. Trouwens van het merk Sika, mocht je interesse hebben haha!

Overhemd jacks van H&M+

Afgelopen winter had ik als eerst de geblokte besteld. Ik was helemaal verliefd en hij zat ook nog eens super lekker, toen heb ik de zebra ook direct besteld. Zelfde verhaal, zat super lekker en je kan ze ook super leuk stylen. Afgelopen zomer kwam ik de bruine variant tegen en die moest ik ook gelijk hebben. Wat een beauty! Ze zijn €35,- of €40,- dus dat valt ook nog super mee.

Overhemd jacks van H&M+

Baseball jas H&M+

Toen ik nog jonger was had ik ook altijd een rood met witte baseball jas en dat was altijd mijn favoriet, die was helemaal af op een gegeven moment en die moest dus weg, ik wou altijd al een nieuwe maar lastig met een grote maat. Toen ik deze zag bij de H&M, moest ik hem echt hebben. Super leuk! Ook echt mijn kleur en ik heb hem heel vaak aan. Hij is ook lekker warm, echt een groot favoriet. Als ik me niet vergis, is hij ook nog eens van sex education, ik moet de serie nog kijken haha!

Baseball jack

Jas Zizzi

Wie mij goed kent, weet dat ik nooit jassen draag, ik heb een heeeeeekel aan jassen!! Echt verschrikkelijk maar toen… Zag ik deze jas bij Zizzi en ik wist zeker dat dit een goeie kanshebber was want ik hou wel heel erg van hoodies. En ik heb deze jas tot nu toe al vaker aan gehad dan welke jas dan ook. De jas heeft een grote zak, net als een kangoeroe maar ook twee zij vakken. Het enige nadeel vind ik de lompe capuchon, die is veel te groot en echt een moeite om die op te krijgen vind ik. Super blij met deze anorak! Prijs €90,-

Jas zizzi

Dit waren mijn favorietjes voor nu! Ik heb super veel kleren maar dit zijn toch wel de stukken die ik het meest draag.

Welk kleding stuk van hierboven vind jij het mooist?

Ik heb al deze kleding stukken gewoon zelf betaald. Dit is geen samenwerking en ik krijg ook geen geld als jullie hier dus gaan bestellen. Dit zijn gewoon merken en winkels die ik graag met jullie deel.

17 Reacties op “Favoriete outfits – Plussize”

 1. Wat leuk die baseball jack, beetje oldschool, daar houd ik van. Er is veel plussize tegenwoordig. Monki vind ik ook altijd leuke kleding hebben die op alle vormen en maten passen.

  Like

 2. Alles staat je goed 😍de baseball jas is erg stoer!
  Brynn heeft zoiets uit de vintage winkel dat is een cheerleader jas ook zo stoer.
  Leuk blog Mandy

  Like

 3. Ik vind vooral die broekpak erg mooi, staat je ook goed trouwens! Ik heb sinds kort ook Zizzi ontdekt, maar dan vooral de jeans, maar ga nu direct ook even kijken voor truien, want zoiets zoek ik nog

  Like

 4. Het baseball jack! Brings back memories, want als ik kind had een paarse met witte mouwen. Echt nog de periode dat we net naar Amerika waren geweest (die reis had ik gewonnen met tekenen trouwens), mijn moeder en ik. Daar kocht ik ook de oldskool witte Nikes (van canvas).

  Like

 5. Ik vind je Baseball jas erg gaaf! Lekker stoer is ie! Heb vorige geshopt in de stad en ben ook goed geslaagd, daar word ik altijd zo vrolijk van. Je hebt lekker veel gekocht kun je mooi weer een poos verder.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: