Seksspeeltjes testen en meer

Vandaag heb ik voor jullie een blog over Ilona. Ilona test seksspeeltjes en schrijft daar over. Ze vindt het jammer dat er nog zo’n taboe heerst over seks en seksspeeltjes. Vandaar dat zij een plekje krijgt op mijn blog. Om jullie meer te vertellen over wat zij doet, uiteraard verteld ze jullie ook haar favorietjes.

Ik ben Ilona, moeder van 3 kinderen en woon in de stad van de Bossche bollen 😉 Ik werk parttime voor een groot internationaal bedrijf en daarnaast test ik sextoys en schrijf daar reviews over. Deze plaats ik op mijn website Ilona test het en via Instagram hou ik iedereen op de hoogte als er weer een nieuwe review online staat.

Ik ben hier in november 2020 mee begonnen, ik schreef al een geruime tijd reviews voor allerlei andere producten, voornamelijk dingen voor de kinderen en toen dacht ik, waarom zou ik dat niet gaan doen voor mijn eigen “speeltjes”. Dus toen heb ik mijn site en instagram aangemaakt en ben ik begonnen met schrijven. Ik wil heel graag het onderwerp masturberen bespreekbaar maken en uit de taboesfeer halen. Mensen adviseren vind ik superleuk en daarnaast vind ik het leuk om verschillende sextoys uit te proberen en er mijn eerlijke mening over te geven. Sommige toys worden namelijk omschreven als stil en als dat dan niet zo is, dan vermeld ik dat, zodat dit andere mensen kan helpen in het bepalen van hun keus om wel/niet de sextoy aan te schaffen. Sommige toys zijn namelijk best prijzig en als het dan niet is wat je ervan verwacht had, dan baal je, want dit zijn geen artikelen die je zomaar terug kan sturen.

Mijn omgeving weet dat ik dit doe en vinden het alleen maar tof. Zelfs mijn oma van 85 jaar zei tegen mij, je hebt groot gelijk meid! En natuurlijk zijn er ook mensen die het maar niks vinden dat ik het doe, maar eerlijk gezegd maakt mij dat niet uit. Ik doe dit omdat ik het leuk vind en het zo ook bespreekbaar kan maken. Vriendinnen die eerder nooit openlijk over sex onderwerpen praatten durven nu ook wat meer te vertellen, dus dat is alleen maar leuk vind ik. Mijn kinderen weten het niet, maar die zijn nog te jong. Heb me wel voorgenomen om ook met hun openlijk over deze onderwerpen te praten, ze weten nu al dat ze alles aan mij mogen vragen, dat ik altijd eerlijk zal antwoorden.

Ik denk dat ik tot nu toe tussen de 50-60 speeltjes heb getest. Ik heb er eigenlijk 2 die momenteel mijn favorieten zijn, namelijk de Womanizer Premium, dit is een speeltje dat werkt met luchtdruk stimulatie en de Drift van Lora DiCarlo, dat is een speeltje die je kan verwarmen en die heeft een “bobbel” echt geweldig voor mijn G-spot.

De womanizer
De drift

Ik vind het heel belangrijk dat een speeltje is gemaakt van veilig materiaal, zoals siliconen, metaal of glas. Speeltjes van deze materialen kan je met een gerust hart gebruiken omdat ze bodysafe zijn, dit wil zeggen dat ze niet poreus worden na veelvuldig gebruik en bacteriën de kans krijgen om zich in je speeltje te nestelen en je daar dus hele vervelende gevolgen van kan hebben.Verder weet ik dat ik zelf heel snel een orgasme kan krijgen, wat niet voor iedereen vanzelfsprekend is helaas, maar ik ben er ook achter gekomen welk soort vibraties ik het fijnst vind, harde diepe vibraties, en verder vind ik pinpoint stimulatie ook echt heel fijn, dit is heel gerichte clitorale stimulatie, vaak met een pinpoint vibratorr, zoals de femsation bijvoorbeeld van Rianne S.

De Femsation

Ik heb echt nog wel een wishlist met speeltjes die ik nog heel graag wil testen, zoals bijvoorbeeld de We Vibe Nova2, de Zumio en nog veel meer hahha. Ik heb het geluk dat ik al een aantal leuke samenwerkingen heb, maar sta altijd open voor meerdere samenwerkingen.

Ik vind het zo jammer dat er anno 2021 nog steeds zo’n taboe sfeer is op masturberen of sex in het algemeen. Ik vind dat het veel meer bespreekbaar zou moeten worden, want er zijn zoveel mensen die heel veel vragen hebben en ik vind het heel fijn om te zien dat er steeds betere seksuele voorlichting ook komt. Want sommige mensen krijgen dat vanuit huis niet mee en op sommige scholen wordt het ook niet besproken, dus als men dan zelf op onderzoek uitgaat kom je vaak op pornosites uit en zeg nu zelf, die hebben ook niet altijd een reëel beeld van de werkelijkheid. Ik vind het heel belangrijk dat men hun eigen seksualiteit moet kunnen onderzoeken zonder dat daar oordelen van anderen over komen. Als je zelf weet wat je lekker vind kan je dat namelijk ook bespreekbaar maken met je (toekomstige) partner en daardoor word je seksleven vaak alleen maar beter. Dat is sowieso een goede tip, bespreek dingen met elkaar, ga niet faken, want daar doe je uiteindelijk niemand een plezier mee.

Zelfliefde is een onderwerp wat steeds meer in de media ook wordt besproken, masturberen en het gebruiken van seksspeeltjes is ook een vorm van zelfliefde, maak tijd voor jezelf vrij, geniet!

Ik zou het heel leuk vinden als jullie mij willen volgen op Instagram als je vragen hebt mag je mij altijd een dm sturen of via mijn website kan je ook een bericht sturen. Ik heb op mijn website ook een kopje met shops, als jullie via deze banners wat kopen bij de betreffende site, dan krijg ik een klein percentage van de omzet. Ik zie absoluut niet wie er wat koopt, of wat er gekocht wordt, dus het is volledig anoniem en het kost jullie ook niks extra als jullie via die banners wat kopen. Ik krijg niet betaald om reviews te schrijven, maar zo kunnen jullie mij ook een beetje steunen. Een win-win situatie 🙂

Durven jullie te vertellen wat jullie favoriete seksspeeltje is?

10 Reacties op “Seksspeeltjes testen en meer”

  1. Gek eigenlijk dat praten over sex en masturbatie nog steeds een soort van taboe is. Goed dat je dat probeert te doorbreken! En er zelf nog plezier van hebt ook.

    Like

  2. Inderdaad, sex en masturbatie is nog een veel te groot taboe. Dat moet uit de wereld geholpen worden. Wees eerlijk naar elkaar toe en praat erover. Het brengt je alleen maar positieve dingen en genot op 😉 Groot gelijk heb je!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: