Zou ik ooit bekend willen worden?

Hallo allemaal! In deze korte maar krachtige blog ga ik jullie vertellen of ik ooit bekend zou willen worden en zo ja, waarmee dan.

Direct een antwoord op de vraag: ja. Maar niet te bekend. Ik wil gewoon normaal over straat kunnen, wil niet in roddelblaadjes komen of op de tv op het nieuws. Ik wil sowieso niet op tv, geen live interviews enzo. Gewoon in de krant en tijdschriften zou ik wel willen maar de tv lijkt me dood eng.

Maar waar zou je dan bekend mee willen worden?

Nou, sowieso met mijn blog. Ik zou het zo leuk vinden om veel bezoekers in de maand te krijgen. Het gaat steeds beter maar ik ben nog lang niet waar ik wil zijn. Eerst was het gewoon mijn doel om lekker te schrijven, al zou niemand het lezen maar sinds de statistieken beter gaan, wil ik alleen maar meer.

Dus als je wil, zou je me kunnen helpen door mij te gaan volgen op mijn Instagram , mijn Facebook pagina of mijn blog zelf te volgen. Je zou me ook helpen als je je vrienden uitnodigt om mijn pagina leuk te vinden. Ik zou het ook super leuk vinden als jullie vaker reacties zouden plaatsen.

Ook zou ik graag een beetje bekender willen worden in het chauffeurswereldje. Ik weet niet precies wat ik daarmee bedoel maar ik heb natuurlijk een moeilijke weg gehad naar mijn vrachtwagenrijbewijs toe en ook nadat ik hem had, was het nog steeds niet makkelijk. Maar ik zou andere meiden ook graag willen motiveren om hun rijbewijs te halen en hun dromen na te jagen. Ik zou graag willen dat meisjes/ vrouwen dat weten, als ze vragen hebben dat ze altijd naar mij mogen komen en dat ik ze met alle liefde help.

En als laatst, ik zou graag een boek willen schrijven. Ik had ooit bedacht om die van mijn vrachtwagen avontuur te doen maar ik vind zelf dat ik daarvoor al te laat begonnen ben omdat ik veel al niet meer weet. Maar hoe dan ook, ooit komt er een boek. Hoop ik haha! En ik zou dan natuurlijk ook willen dat het boek goed verkocht word en die bekendheid zou natuurlijk ook leuk zijn.

Maar dan de vraag, hoe word je bekend? En zou jij bekend willen worden?

10 Reacties op “Zou ik ooit bekend willen worden?”

 1. Een boek met al je avonturen op de weg klinkt als een tof plan! Gewoon doen. Ik hoef zelf niet bekend te worden. Laat mij maar gewoon op de achtergrond blijven. Al zou het wel leuk zijn als m’n blog steeds meer zou groeien.

  Like

 2. Ik vind je een fijne blogschrijfster en een inspiatiebron voor vrouwelijke chauffeurs. Ik zelf zou liever niet beroemd willen zijn, denk ik. Ik hecht veel waarde aan mijn privacy. Ik hoop wel – net als jij- dat mijn blog lekker veel gelezen mag worden en dat ik mensen mag inspireren en helpen verbinden. Daar word ik blij van.

  Like

 3. Vóór mij ben je al een fenomeen en heb ik véél respect voor je en ja ik als oudere vrouw zijnde, ook in de transport en net wat je zeg erg moeilijk om te komen waar je komen wil en niet wil lukken, soms neergehaald wordt terwijl jezelf zoveel er aan gedaan hebt om überhaupt je bakwagen te halen, en dan zien dat jij als jonge meid het al zover gered hebt, mijn diepe respect voor je, ik hoop ooit dat ik net zo gelijk zou kunnen zijn als jij, ga zo door meid, je bent top

  Like

 4. Wat leuk!! Ik wens je heel veel succes toe met de weg er naar toe. Want onthoud het is niet het einddoel wat het zo leuk maakt maar de gehele weg die je naar je eindstreep brengt 🙂
  Ik volg je sinds enige tijd via je blog (ben via FB bij je terecht gekomen) En ik vind het heel stoer wat jij allemaal onderneemt als je voor je werk op pad bent. De reden dat ik je ben gaan volgen.
  Niet dat ik iets met auto’s en vrachtwagens heb… Maar juist je lastige weg er naar toe. De obstakels die je overwonnen hebt. De passie die je met je vader deelt. Super leuk om te lezen.
  Enne, dat boek zou je gewoon nog kunnen schrijven. Want ik denk dat je juist daarmee, de weg er naar toe, heel veel dames (en zeker ook heren) kunt inspireren. Laten zien dat het niet altijd makkelijk is. Maar zolang je plezier hebt in wat je doet je heel ver kunt komen!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: