Hobby,  Swappen

Herfst swap

Misschien kunnen jullie je mijn: Nop, ik ben geen zomermens blog nog herinneren? Misschien ook niet, ook niet relevant maar ik ben gewoon echt geen zomermens, daarom vind ik de herfst waarschijnlijk ook zo leuk. Dan hebben we de zomer weer overleefd. Maar ik vind de herfst kleuren ook altijd zo mooi, vooral rood. En het is gewoon een fijn seizoen. Lekker op de bank met Netflix en een lekkere kop thee of juist door de mooie natuurlijk wandelen. Heerlijk!

Maar goed, vandaag heb ik voor jullie de herfstswap, die ik heb mogen ontvangen van Marianne, via Swapnl.nl op Instagram. Dit was de eerste keer dat ik met een swap mee deed via Instagram dus altijd spannend maar echt, ik heb een super leuke swap gekregen. In deze blog ga ik jullie er uiteraard meer over vertellen.

Shanti kwam gelijk al helemaal enthousiast aanrennen want ze weet ondertussen wel dat de kans heeeeeel groot is, dat er ook wat voor haar in zit. Maar deze keer had ze een keer pech, alles voor het baasje en dat is natuurlijk geen enkel probleem. De doos was mooi ingepakt, hoeft nooit persé van mij maar alleen maar leuk als hij er wel leuk versierd uit ziet.

Herfst swap

Dan natuurlijk waar het allemaal om gaat, de inhoud. Ik maakte de doos open en het zag er gelijk leuk uit. Inpakpapier in herfst thema, leuk versierd en die mooie letters met herfst er op, ik neem aan dat mijn maatje die zelf gemaakt heeft, kei leuk!

Als je zo naar de geopende doos kijkt, met de gesloten cadeautjes, ziet het er toch al super leuk uit? En dan de cadeautjes met het vlindertje en dat strikje en herfst blaadje en de fall slinger met pompoentjes, dat is toch super leuk! Echt heel leuk bedacht en vooral leuk: die extra moeite.

Dan gaan we over naar de inhoud van de inhoud lol, ook daar ben ik super blij mee. Kaarsjes in mijn lievelings geur, een echte herfst geur. Kaarsjes die ik het meest gebruik. Een lekker maskertje met een hert er op, een lichtkabel van dennenappels, lekkere warme sokjes, een leuk kistje met zakjes koffie en fudge en leuke chocolaatjes. Zo lekker! En nog een super leuk haak pakket van een eekhoorn, ik kan niet haken maar ik ga echt mijn best doen want ik wil het zo graag kunnen. En nog een leuk decoratief blad, zilverkleurig. Ook nog de goede kleur want zilver is echt mijn kleur.

Maatje, heel erg bedankt voor deze mooie swap! Fijne herfst 🙂

21 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: