Herfst swap

Misschien kunnen jullie je mijn: Nop, ik ben geen zomermens blog nog herinneren? Misschien ook niet, ook niet relevant maar ik ben gewoon echt geen zomermens, daarom vind ik de herfst waarschijnlijk ook zo leuk. Dan hebben we de zomer weer overleefd. Maar ik vind de herfst kleuren ook altijd zo mooi, vooral rood. En het is gewoon een fijn seizoen. Lekker op de bank met Netflix en een lekkere kop thee of juist door de mooie natuurlijk wandelen. Heerlijk!

Maar goed, vandaag heb ik voor jullie de herfstswap, die ik heb mogen ontvangen van Marianne, via Swapnl.nl op Instagram. Dit was de eerste keer dat ik met een swap mee deed via Instagram dus altijd spannend maar echt, ik heb een super leuke swap gekregen. In deze blog ga ik jullie er uiteraard meer over vertellen.

Shanti kwam gelijk al helemaal enthousiast aanrennen want ze weet ondertussen wel dat de kans heeeeeel groot is, dat er ook wat voor haar in zit. Maar deze keer had ze een keer pech, alles voor het baasje en dat is natuurlijk geen enkel probleem. De doos was mooi ingepakt, hoeft nooit persé van mij maar alleen maar leuk als hij er wel leuk versierd uit ziet.

Herfst swap

Dan natuurlijk waar het allemaal om gaat, de inhoud. Ik maakte de doos open en het zag er gelijk leuk uit. Inpakpapier in herfst thema, leuk versierd en die mooie letters met herfst er op, ik neem aan dat mijn maatje die zelf gemaakt heeft, kei leuk!

Als je zo naar de geopende doos kijkt, met de gesloten cadeautjes, ziet het er toch al super leuk uit? En dan de cadeautjes met het vlindertje en dat strikje en herfst blaadje en de fall slinger met pompoentjes, dat is toch super leuk! Echt heel leuk bedacht en vooral leuk: die extra moeite.

Dan gaan we over naar de inhoud van de inhoud lol, ook daar ben ik super blij mee. Kaarsjes in mijn lievelings geur, een echte herfst geur. Kaarsjes die ik het meest gebruik. Een lekker maskertje met een hert er op, een lichtkabel van dennenappels, lekkere warme sokjes, een leuk kistje met zakjes koffie en fudge en leuke chocolaatjes. Zo lekker! En nog een super leuk haak pakket van een eekhoorn, ik kan niet haken maar ik ga echt mijn best doen want ik wil het zo graag kunnen. En nog een leuk decoratief blad, zilverkleurig. Ook nog de goede kleur want zilver is echt mijn kleur.

Maatje, heel erg bedankt voor deze mooie swap! Fijne herfst 🙂

21 Reacties op “Herfst swap”

 1. Misschien moet ik dat swappen ook eens proberen. Ik ben niet alleen gek op cadeautjes krijgen, ik vind het ook superleuk om pakketjes te maken!

  Like

 2. Leuk hoor zo’n swap! Dan krijg je door de nieuwe spulletjes weer helemaal inspiratie om creatief aan de slag te gaan, hè? Mooie herfstswap!

  Like

 3. Wat leuk en super creatief weer. Ik zie het steeds vaker voorbij komen dit soort swaps. Mag je dan ook een soort lijstje achter laten of is het aan de persoon die het samenstelt te bepalen wat er in komt?

  Like

 4. Wat een leuk idee zo’n swap! Dat heb ik nog niet eerder gedaan moet ik je zeggen. Heel leuk om zo elkaar te verrassen. En ook spannend, want je weet nooit precies wat de ander ervan zal vinden. Superleuk ingepakt en – al kan ik niet haken – het DIY haakpakket ziet er heel leuk uit.

  Like

 5. Oh, geurkaarsjes in de herfst is zo fijn! Ik hou ervan, ook al ben ik juist wél een zomermens en is de herfst niet helemaal mijn ding (vooral omdat er steeds minder licht is). Leuke swap!

  Like

 6. Swap wat is het idee? Je krijgt van een vreemde wat toegestuurd? Het is in iedergeval iemand die met zorg de cadeautjes heeft ingepakt.

  Like

 7. Wat een mooi gevulde box! Ook helemaal op jou gericht en natuurlijk rekening houdend met het seizoen. Ik heb het in het verleden ook weleens gedaan, was altijd erg leuk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: