persoonlijk

Mijn September

Kennen jullie mijn zinnetje ondertussen al? Nieuwe maand dus.. nieuw overzichtje! We hebben dr weer één. Ik ben in September jarig en vanaf dan gaat het altijd zo snel. Klok achteruit, sint maarten, Halloween, sinterklaas, kerst en oud & nieuw. De tijd vliegt dan voorbij en dan is het zo ineens 2022. Maar goed, nu heb ik eerst voor jullie de dingen die ik in September heb beleefd.

Overnachten Scandinavisch dorp

Samen met een vriendinnetje heb ik een nachtje in het Scandinavisch dorp geslapen in Eelderwolde. We hadden ‘s middags ook nog een high tea gedaan bij het Scandinavisch dorp en die was echt heerlijk! Er waren super veel verschillende soorten thee, losse thee, heel leuk. En de hutjes waren heel knus, basic maar alles wat je nodig hebt. We waren er maar één nachtje en daar hadden we best spijt van. Was een mooie plek, en dat zo dichtbij

Hutje op Scandinavisch dorp
High tea – Scandinavisch dorp

Picknicken met alpaca’s en hertjes

Van een ander vriendinnetje heb ik een super leuk cadeautje gekregen voor mijn verjaardag. Picknicken met alpaca’s en hertjes bij alpakaap. We hebben eerst met de hertjes en alpaca’s geknuffeld en foto’s gemaakt, toen hebben we gepicknickt en daarna weer wat foto’s gemaakt. De tijd vloog voorbij, hele leuke tijd gehad bij Alpakaap.

Ik schreef er een langere blog over, klik Hier om hem te lezen.

Alpakaap

Verjaar- week

En ik heb natuurlijk mijn verjaarweek gehad, haha grapje. Heb me wel op meerdere dagen jarig gevoeld. Namelijk op mijn eigen verjaardag, 14 September. Maar het meest op mijn zus haar verjaardag 17 September. Want toen vierden we onze verjaardagen en kregen we ook de cadeautjes enzo. Leuke, gezellige avond gehad.

Klik Hier om meer te lezen over mijn 22e verjaardag, hoe ik het gevierd heb.

Birthdayyyyyy.

Vakantie weer voorbij

Sad, sad, sad. Vakantie 2021 er helaas ook alweer op zitten. Ik heb super leuke dingen gedaan, auto puzzeltochten, nachtjes weg, picknicken met alpaca’s en hertjes en mijn verjaardag gevierd. Dit is het eerste jaar ooit in mijn hele leven dat ik niet in het buitenland ben geweest en moet eerlijk zeggen dat deze vakantie daardoor ook wel als een lang weekend heeft gevoeld. Niet voor herhaling vatbaar denk ik haha! Hoeft niet lang, paar dagen buitenland is al genoeg. Is dit herkenbaar?

Deze vakantie draaide ook vooral om mijn lieve hondje Shanti want zij bleef 3 week bij mij, oud hondje en mocht dus lekker met mij mee op pad. Daarom kreeg deze vakantie ook de titel: Shantivakantie.

Auto puzzeltocht: van Lauwers tot wad

Samen met mijn zus had ik in de vakantie nog een auto puzzeltocht gedaan: van Lauwers tot wad van Local Groningen. Het was een lange route, van 80 kilometer dus je kon hem op verschillende punten stoppen en bewaren tot een andere keer. Wij hebben hem gewoon op één dag gedaan. Het was een leuke route, hij was wel echt lang, ik ben chauffeur maar had aan het eind echt last van mijn knieën door het schakelen en gas geven / remmen, wij hebben de stops eigenlijk niet gedaan. We hebben wel even bij het meertje een stop gedaan om te picknicken. Je komt door veel verschillende dorpen heen. Het is wel goed opletten. Wij reden toevallig achter een ouder echtpaar aan vanaf het startpunt die de route ook deden maar helaas waren we hun na 5 minuten al kwijt door dat hun een andere kant op gingen. Maar wij wisten ook niet of we goed gingen dus we lieten ze maar gaan maar uiteindelijk gingen wij dus de goede kant op. Was wel echt goed opletten en iphone kaarten gebruiken, niet echt gigantisch erg verdwaald gelukkig.

Picknicken bij het meertje
Ik had echt sttuggles met tegen de zon in kijken lol

Wandelen in Zeegse

Ik wou graag naar mooie, bloeiende, paarse heides maar ik had de hele tijd geen tijd, toen had ik vrij op een mooie zaterdag en ben ik met Beau naar Zeegse gegaan om te wandelen in de heides. Dan moeten er natuurlijk ook foto’s gemaakt worden en ik ben helemaal verliefd. Het me heel wat moeite en geduld gekost voor foto’s zoals deze maar heel blij mee!

Beau <3

Dagje Utrecht

Ik had een paar maand geleden al treinkaartjes gekocht maar we waren er steeds niet aan toe gekomen. Het laatste weekend dat ze geldig waren, hebben we er gebruik van gemaakt. We hadden het last minute bedacht dat we weg gingen dus toen nog bedenken: waar gaan we dan heen. Toen kwamen we uit op Utrecht. Lekker dagje shoppen en een rondvaart. Ideaal dat als je uitstapt op Utrecht centraal, dat je dan gelijk al in hoog Catharijne bent. we hebben een hele leuke dag gehad en een leuke rondvaart gedaan door de Utrechtse grachten. Lekker geshopt bij de Pri, daar hebben we de meeste tijd door gebracht lol.

Voor het eerst in jaren weer een uitje met de trein, was er wisselstoring. Dus weer heel gedoe maar het was weer gelukt, sowieso vind ik reizen met de trein super chill. Alleen het nadeel was het mondkapje, ik heb die bijna nog nooit op hoeven te hebben en als je hem dan zo lang achter elkaar op moet, dan doet dan wel pijn achter je oren.. maar het was het waard!

Utrecht

Top 3 best gelezen blogs:

Heb jij deze bovenstaande blogs al gelezen?

21 reacties

Geef een reactie

Ontdek meer van Life by - Mandy Eggens

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder