persoonlijk

Mijn tweede vakantie week

Zo, als jullie dit lezen is de tweede week van mijn vakantie al weer om. J a n k e n. Nog één week te gaan dus. Deze week een rustiger weekje. Of nja, het begin van de week was rustig. Gelukkig genoeg leuke dingen gedaan. Benieuwd wat? Lees vooral verder.

Maandag

Vandaag lekker rustig aan gedaan. Bezig geweest met brieven schrijven voor mijn penvriendjes, ondertussen expeditie Robinson gekeken, super blij dat dat weer begonnen is! Echt wel mijn quilty pleasure. ‘S middags een swap ingepakt. High tea en koffie swap. Daarna om half 6 een afspraak bij de kapper. Ik ben voor balayage gegaan. Een keer wat anders. Normaal ben ik of blond of donker bruin of heel wat anders lol. Maar nu had ik bruin haar en een beetje blond er door. Helemaal verliefd! ‘S avonds op bed nog gelezen: “ Winter in cockleberry bay.” Laatste deel van een reeks waar ik echt verslaafd aan ben geworden, afkicken dus.

Dinsdag

Vandaag weer niet veel gedaan, nog minder dan gister. Lekker of saai? Eerder saai haha. Vanochtend eerst foto’s gemaakt met mn nieuwe kapsel en ik vind het echt super mooi! Daarna weer bezig gegaan met brieven voor penvrienden, express een paar opgespaard zodat ik dat kon doen in mijn vakantie. Ondertussen heb ik Vlaamse meiden die rijden gekeken en verdoofd, een serie over verslaafden. Vind dat altijd super interessant en shocking tegelijk. Toen lekker makkelijk gegeten en ‘s avonds kwam het vriendje weer. Massa is kassa weer gekeken.

It is me, met mn nieuwe kapsel

Woensdag

Vandaag vroeg wakker geworden doordat het vriendje aan het werk mocht maar maakt niet uit. Begonnen aan een nieuw boek want ik heb mijn lievelings reeks gisteravond uitgelezen. “ Winter in cockleberry bay” het laatste deel van een hele leuke reeks. Ik ben nu begonnen aan “ De kleine bakkerij aan het strand.” Ook een reeks. Ik hoop dat deze net zo leuk is. Toen gedoucht, aangekleed en naar de konijntjes geweest. Toen mijn spullen ingepakt want vandaag gaan we weer een nachtje weg. Eerst hebben we een high tea gedaan en daarna hebben we een nachtje in Finse hutjes geslapen bij het Scandinavisch dorp. We hebben ‘s avonds eten van de cafetaria gehaald en in het hutje opgegeten en ‘s avonds nog lekker buiten gezeten. Nog een hele poos met onze buren gepraat en best op tijd op bed gegaan want ik had de lamp ook wel uit.

High tea bij Scandinavisch dorp

Donderdag

Vandaag wakker geworden in het Scandinavisch dorp. Even rustig wakker geworden en richting huis gegaan. Eerst nog een ontbijtje gehaald bij de Mac. Hebben jullie wel eens de macmuffin gehad met bacon en egg? Thuis aangekomen heb ik de was gedaan, en nog een keer en een beetje opgeruimd en nog een brief geschreven voor een penvriendin. Toen gedoucht, aangekleed en weer naar de konijntjes gegaan. En naar de winkel en de brievenbus. Tosti it is vandaag want koken voor jezelf is echt drama en zeker als je geen oven/magnetron hebt lol. ‘s avonds nog een documentaire gekeken: “ Als mara lacht. “Toen op tijd op bed gegaan.

De finse hutjes

Vrijdag

Vandaag een leuke dag! Samen met een vriendinnetje naar Alpakaap. Ik heb dat van haar gekregen voor mijn verjaardag, daar gaan we alpaca’s en hertjes knuffelen en picknicken. Super leuk! Heel leuk cadeautje. We hebben het echt super leuk gehad. Als je Hier klikt, kun je een uitgebreide post lezen. Voor de rest rustig aan gedaan en op geruimd.

Alpakaap

Zaterdag

‘S middags kwam het vriendinnetje van de dag er voor er weer, Manon. Nog een leuk cadeautje voor mijn verjaardag gekregen. Toen ‘s avonds kwamen mijn andere vrienden en hebben we mijn verjaardag alvast gevierd. We hebben flink gedronken en het gezellig gehad. Lang geleden dat ik aangeschoten was lol. Beetje jammer dat ik niet zulke lekkere drank meer had lol. Rond 04.30 kwam er een eind aan. Ook heel lang geleden dat het zo laat is geworden lol.

Met vriendinnetjes

Zondag

Er sliepen een paar vriendinnen bij mij. Ik en Esmé sliepen rond half 6 en waren om half 9 al weer wakker. Even gedoucht en vriendinnetjes waren naar de Jumbo voor broodjes, toen ontbeten en toen zei ze ook weg gegaan. Samen nog een beetje opgeruimd en toen lekker gechillt op de bank. De afleveringen van la casa de papel gekeken, nu wachten op het 2e deel. Toen eten gemaakt en ‘s avonds kwam het vriendje.

Dan ineens zit de tweede vakantieweek er al weer op. Nog een weekje te gaan. Niet leuk! De laatste week heb ik niks bijzonders gepland. Eigenlijk precies niks. Daar zie ik best tegen op omdat ik dat niet gewend ben bij een vakantie.. dit is sowieso de eerste keer in mn hele leven dat ik niet naar het buitenland ga. Normaal ben ik bijna altijd 3 week in het buitenland, dus dit is sowieso een heel ander soort vakantie voor mij. Nja, het beste van het laatste weekje vakantie maken.

3 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: