persoonlijk

Mijn Juli

Juli alweer voorbij. Nog 3 weekjes en dan heb ik lekker 3 week vakantie. Ook echt wel aan toe! Steeds werkweekjes van rond de 70 uur en dan ook nog allemaal nachtdienst. Gelukkig nu weer wat rustiger en even weer opladen. Heb mijn lamp ook echt wel uit.

50K bereikt

Opeens kreeg ik een melding van wordpress dat ik de 50K weergaven heb bereikt op mijn site. Super trots! De laatste weken is het weer wat rustiger op mijn blog maar heb al allemaal ideeën waar ik in de vakantie een blog over kan schrijven. Kom simpelweg gewoon tijd te kort, zo jammer! Ik wil jullie in iedergeval heel erg bedanken dat jullie mijn blogs lezen. Mochten jullie nog suggesties hebben waar ik een blog over kan schrijven, let me know 🙂

High tea met Irma

Irma en ik wonen niet bij elkaar om de hoek, vandaar dat wij een maandelijks meet momentje hebben georganiseerd. We spreken 1 keer in de maand af en gaan dan wat leuks doen. We hebben elkaar nu wat langer niet gezien omdat corona roet in het eten gooide. Voor de lockdown hadden we bij land goed Nienoord een high tea geboekt, helaas hebben we dat lang moeten uitstellen doordat de horeca dicht ging. Nu hebben we eindelijk onze high tea kunnen doen, het was een heerlijke en uitgebreide high tea. En gelukkig ook nog eens een geslaagde, mooie locatie ook. Aanrader!

Van der valk Almere

Samen met het vriendje naar Hotel van der valk Almere geweest. Tja, ik ga eerlijk zijn. Ik was niet de gezelligste. Ik had nachtdienst gehad (ik zou vrij zijn) tot 08.15, toen had ik om 10.00 een belangrijke afspraak en daar was ik rond 12 pas mee klaar. Toen naar huis gegaan en 2 uur geslapen en daarna naar Almere gegaan. Onderweg nog een iphone 7 gekocht omdat ik er graag een tweede telefoon weer bij wou dus daar ben ik wel helemaal happy mee. Maar goed, het hotel was super leuk, groot ook en druk. Er was een zwembad bij en het ontbijt was ook heel uitgebreid. Doordat ik echt zwaar slaaptekort had, (sowieso door al die nachtdiensten) had ik nergens zin in. We hebben gegeten bij de macdrive en toen zijn we op bed gegaan en tv gekeken en toen zei het vriendje: “ moeten we maar even een rondje rijden?” En daar had hij me lol, daar mag je me zelfs voor wakker maken. Ondanks alles hebben we een gezellig nachtje weg gehad.

Van der valk Almere
Van der valk almere

Van der valk Houten

En een paar weekjes later gingen we naar van der valk in Houten. Weer hetzelfde verhaal maar gelukkig had ik iets meer rust gehad. Ik had nachtdienst gehad maar gelukkig van half 10 tot 2 uur geslapen. 4 uurtjes slaap ben ik gewend tijdens nachtdiensten dus hier hebben we verder geen hinder van gehad. Toen we bij het hotel aankwamen waren we allebei een beetje in de war omdat we dachten dat we een ander hotel hadden gekozen maar niet dus, we waren wel bij het goede hotel. We hadden een kamer op de 6e etage. Prima kamer met een hele chille tv. We hadden allebei zo’n zin in eten bij Ikea (we dachten ook dat ons hotel daar naast zat) dus wij naar de Ikea, eerst komen we al in een creepy parkeerplaats, andere uitgezocht en dat was goed. Toen gingen we op zoek naar het restaurant, heel die Ikea door en wat denk je? Alle Ikea restaurants zijn gesloten. Dus wij weer heel die Ikea door terug naar de auto, en je raadt nooit wat we toen maar zijn gaan eten. Precies, maccie ja haha! Ons idee van romantisch uit eten. Toen zijn we naar het hotel terug gegaan. Ik had echt een kut nacht, geen idee waarom. ‘S ochtends lekker ontbeten en weer terug naar huis gegaan. Was echt weer even lekker, een nachtje met z’n tweeën.

Toen we op de terugreis naar huis waren, hadden we een nieuwe bucketlist bedacht. Elke van der valk in Nederland bezoeken. We hebben geen tijdslot, gewoon op ons gemakkie.

Van der Valk Houten Utrecht
Van der valk Houten Utrecht

Trotse momentjes

Jup, dit gaat alweer over trailer ja. Er is altijd een dockje in Waddinxveen en daar heb ik altijd best wel moeite mee, je moet hem daar in 1 keer recht tussen de lijnen zetten want je kan hem amper corrigeren omdat er pal voor dat dock een betonblok staat, en die staat net in het stukje die je eigenlijk nodig bent om hem te corrigeren. Ik wachtte meestal buiten het hek tot dat vrachtwagen op dock 2 weg was zodat ik meer ruimte had. Maar daardoor kwam ik vaak wel te laat weg, een keer maakt niet uit maar het was nu mijn vaste route geworden. “ Dus, laat je niet kennen Mandy, je kan het wel.” En ja hoor, niks aan het handje. Ik kreeg hem er dagen lang achter elkaar steeds weer voor. Zonder hulp, terwijl een chauffeur op dock 2 stond. Gewoon voor elkaar gekregen. En dat zijn echt van die trotse momentjes. De eerste keer dat ik dat deed (ging direct goed) dacht ik: beginnersgeluk. Tweede keer, hoppa weer er voor etc etc. Nu besef ik dat het waarschijnlijk niet gewoon geluk is maar dat ik het gewoon begrijp en het steeds beter onder de knie krijg.

Gotta love the betonblokkie

Nieuwe plantjes en lamp

Samen met mamma was ik bij de tuinland of intratuin of weet ik het wat geweest voor nieuwe plantjes. En dat is weer gelukt. Ik heb een nieuwe calathea, monkey mask, alocasia, kruidje roer me niet, en een lang ding dat lijkt op een cactus maar het niet is. Helaas duurde het nog geen 2 dagen tot mn kruidje roer me nietjes dood gingen. 1 had de auto reis niet eens overleefd en de andere de 2e dag bij mij thuis niet. Zijn ook zulke gevoelige plantjes. Hun bladeren gaan open en dicht bij aanraking van het blad. Maar ik vind ze zo leuk!! Dit is al de zoveelste poging maar ik geef het op. Ook nog een super leuke lamp gekocht met een aap. Ja ik ben verliefd ja. De monkey lamp staat op mijn nachtkastje naast de monkey mask.

Mijn nieuwe plantjes

Eerste paprika aan mijn plant

Ik weet niet of ik het ooit met jullie had gedeeld maar een paar maand geleden, heb ik samen met mijn moeder twee meloenplantjes en een paprikaplantje gekocht. We hadden niet veel hoop maar we vonden het proberen wel leuk. En sinds vorige week zit er al een mini paprika’tje aan mijn plant! Super schattig. De meloenplantjes zijn ook al super groot geworden en hebben ook al bloemetjes. Ben benieuwd of daar ook meloentjes aan gaan komen.

Paprika plantje
Mijn paprika plantje

En helaas, weer geen truckstar..

Het was te verwachten natuurlijk maar mann, wat had ik gehoopt dat we dit jaar weer naar truckstar konden. Dat is echt waar ik het meeste naar uit kijk als het nieuwe jaar begint. De sfeer en gezelligheid, de leuke shows en natuurlijk al die mooie vrachtwagens. Echt ik baal zo erg! Hopen dat het volgend jaar wel door kan gaan, 3 jaar geen truckstar kan ik echt niet aan. Zelfs als je niks met vrachtwagens hebt, raad ik je aan om een keer heen te gaan! Dan wil je elk jaar weer 🙂

Truckstar festival
Truckstar festival

3 best gelezen blogs Juli:

Wat is jullie hoogtepuntje voor de maand Juli? Hebben jullie al vakantie gehad of hebben jullie hem net als mij ook nog te goed?

Wat is trouwens het leukste uitje in jullie provincie? Mag ook een kleiner onbekend uitje zijn , dus niet perse een pretpark of dierentuin. Leuke uitjes voor onze van der valk tripjes haha!

15 reacties

Geef een reactie

Ontdek meer van Life by - Mandy Eggens

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder