Overig

Alles over Tarot – Tarot and tea

Vandaag heb ik een blog voor jullie over Tarot. Ik vind dit dus echt een super interessant onderwerp. Ik heb onlangs zelf ook een deck gekocht maar ik heb totaal nog geen tijd om me er goed in te verdiepen. Misschien vinden jullie het ook een interessant onderwerp, misschien had je er nog nooit van gehoord. Ivy van Tarot and tea verteld meer over tarot, readings die zij geeft en over haar producten.

Bij Ivy is spiritualiteit er met de paplepel in gegoten. Ze komt van een vrouwenlijn mediums en kruidenvrouwen. Met alle liefde geeft zij het weer door aan haar twee dochters.

Tarot kaarten
Tarot kaarten

Ivy geeft Tarot readings en maakt kruiden thee voor elke gelegenheid. Op haar webshop verkoopt ze ook overige spirituele artikelen zoals kaarsen en edelstenen. Daarnaast is ze ook spiritueel coach. Ivy is de webshop Tarot and tea begonnen omdat ze eigenlijk al heel lang readings geeft en kruidenthee maakt voor de mensen om haar heen. Op een gegeven moment dacht ze bij zichzelf, waarom zou ze dit niet aanbieden aan mensen? Wat er dus voor zorgde dat ze haar webshop is gestart. Daarnaast heeft ze de opleiding pyschologie gedaan toen ze jonger was. De skills die ze daar heeft geleerd past ze nu toe in de spirituele coach sessies.

Op haar webshop verkoopt ze dus huisgemaakte kruidenthee. Daarnaast maakt ze zelf kaarsen. Elke kaars word gemaakt met een intentie en kan dus worden ingezet voor rituelen zoals manifestatie. Op de webshop staan ook huisgemaakte lichaamsolie met kruiden er in. Dus als je bijvoorbeeld een klacht hebt zoals een verkoudheid kan je een heel pakket samenstellen met een thee, een olie die dat kan verzachten en nog een rituele kaars met als intentie gezondheid! Ook maakt ze dingen op verzoek, zit je zelf met een klacht, of met een manifestatie die jij wilt doen dan kan je contact op nemen en word er iets voor je gemaakt!

Een Tarot reading geeft jou de inzichten die jij nodig hebt. De kaarten die getrokken worden creëren een verhaal. Het verhaal geeft jou antwoorden, wijst jou de weg. Wat wil jij weten? Waar ga jij heen? Waar moet meer duidelijkheid komen? De Tarot is een divinatie middel wat al eeuwen gebruikt wordt. Sommige zeggen dat de Tarot uit het oude Egypte komt. Sommige beweren dat het stamt uit Frankrijk. Waar het ook vandaan komt, overal wordt het op de zelfde manier gebruikt. Het krijgen van inzichten en antwoorden.

Ivy biedt verschillende soorten readings aan. Van korte readings tot uitgebreid lange readings. Vaak ligt het aan de vraagsteller en de vraag hoe lang een reading is. Voor een korte vraag biedt Ivy de Four card Tarot reading aan. Daar legt ze vier kaarten voor het inzicht. Met meerdere vragen biedt Ivy een Extended Tarot reading aan. Daar legt ze eigenlijk zoveel kaarten als dat er nodig is om tot heldere antwoorden te kunnen komen. Als de vraagsteller wilt weten wat zijn of haar levenspad is dan heeft Ivy daar ook een reading voor. De nieuwste reading die Ivy aanbied is de Zodiac reading. Die gaat in op het astrologische pad. Vaak zijn mensen er verrast na een reading. Meestal omdat het allemaal zo klopt wat er uit de kaarten komt! Het mooie er van is is dat de mensen zich er zo geholpen mee voelen. Ze hebben duidelijkheid gekregen over situaties waar ze lang mee lopen en geen antwoorden op krijgen. Met een reading krijgen ze dat dus wel.

Tarot of een reading is absoluut niet gevaarlijk. De Tarot is een weerspiegeling van het onderbewuste. Het is één van de vele talen van de ziel.

Tarot kaarten
Tarot kaarten

Ik vroeg aan Ivy of iedereen tarotkaarten zou kunnen leggen, dit was haar antwoord: “ In principe wel. Het is een art form. Ik zelf vindt dat met Tarot je goed bij je intuitive gevoel moet kunnen komen. Elke kaart heeft een betekenis, zodra je met de kaarten leggen de betekenissen kan linken en daarmee een verhaal kan creeeren dan kun je ook Tarot leggen. Het is belangrijk om dat wel eerst bij jezelf de doen, om de kaarten te kunnen doorgronden. Te ervaren en te voelen wat jij bij een kaart voelt. Om goed Tarot te kunnen leggen moet je veel oefenen! Ik zelf heb dit van huis uit geleerd. Dus als klein kindje heb ik er al kennis mee gemaakt en zag ik hoe mijn moeder kaarten legde aan de keukentafel. Dat is iets wat al een aantal generaties bij ons er in zit!”

Hadden jullie al eens van tarot gehoord? Of misschien zelfs al eens een reading gedaan?

5 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: