persoonlijk

Mijn Mei

Het is alweer Juni! En dat betekend en nieuw overzichtje van de maand ervoor. Dat is natuurlijk de maand Mei. Een maand van moederdag, mijn moeders verjaardag, een weekendje weg en goede statistieken. Benieuwd wat ik beleefd heb? Lees dan vooral verder.

Moederdag

Misschien kunnen jullie het nog herinneren want ik had er natuurlijk een blog over geschreven. Samen met mijn zus had ik box gehaald met zoete lekkernijen bij de gebakkraam in Ten boer en bosjes tulpen uitgezocht bij een kraam langs de weg. Zulke leuke cadeautjes! Klik op het linkje hier onder om meer te lezen over de cadeautjes.

Mijn cadeaus voor moederdag

Weekendje weg

Samen met het vriendje ben ik weer eens een weekendje weg geweest. Zaterdag zijn we naar Safaripark Beekse Bergen geweest. Onderweg daar heen kregen we een klapband dachten we, we reden door zo’n diepe kuil heen. Band was niks mis mee, velg zat gewoon een hele knik in. Naar de benzinepomp gesleept en daar bandje verwisseld. Gelukkig had ik een goede reserveband en geen thuiskomer. We konden dus gewoon verder. Beekse bergen vonden we een beetje tegenvallen maar dat kwam ook doordat we de wandel en boot safari niet zo zagen zitten omdat het er echt onwijs druk was. We zijn een nachtje weg geweest bij Fletcher hotel Prinsen in Vlijmen. Dat was super gezellig en een prima kamer. Al met al een leuk weekendje weg.

Mamma jarig

Naast moederdag, is mijn moeder deze maand ook nog jarig. Lastig altijd met cadeautjes haha! We hebben er zelf niet echt veel aan gedaan want ik was zelf een weekendje weg maar mijn ouders ook. We hebben wel een heel leuk cadeautje voor mijn moeder. Die volgt in Juni.

Goede statistieken

Wauw, wat voelt dat goed zeg! Zoveel statistieken heb ik normaal niet echt maar afgelopen maand, zo genoten en zo trots! Hopelijk blijft het zo en lopen ze alleen maar op en op. Ik heb er ook wel veel moeite voor gedaan dus alleen maar fijn dat het beloond heeft.

Macbook

Update Shanti

Bij het vorige maand overzicht konden jullie lezen dat er iemand perongeluk op het pootje van Shan had gestaan en dat ze veel pijn had. Dat ze amper kon lopen en plassen en poepen etc omdat ze dan natuurlijk door haar achterpootje moet. Nou, ik kan jullie vertellen dat ze weer de oude is. Heeft wel even geduurd maar het is gelukkig weer goed en ze kan er alles mee. Ze durft ook weer kleine trapjes op om op de bank en in de vensterbank te komen maar dat heeft al helemaal even geduurd. Mijn moeder had ook nog anti slip sokjes voor haar gekocht maar helaas had ze die heel snel uit.

Nachtdienst

Mei, 4 week nachtdienst gehad. Moiuh, dat kan ik echt niet aan haha. Vriendje daardoor ook 3 week niet gezien, dat is dus echt het minst leuke aan nachtdienst. En ik moest vooral weer wennen toen ik dagdienst had aan het slapen, het wou gewoon niet, ik sliep zo laat en vooral ook zo lang. Die eerste zondag na 4 week nachtdienst heb ik letterlijk de hele dag geslapen en ik was nog moe. Nu gaat het gelukkig weer beter.

3 best gelezen blogs:

Ik hoop dat als je ze nog niet gelezen hebt, je ze alsnog gaat lezen 🙂

Dit was eigenlijk mijn maand wel, ik ben benieuwd wat Juni gaat brengen, zeker met de versoepelingen. Wat is jouw hoogtepuntje uit de maand Mei?

4 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: