So happy met mijn Blond Amsterdam artikelen

Joehoee! Ik ben zo happy, ik wil dit gewoon even met jullie delen. En misschien heb ik volgers die niet eens van dit bestaan af weten maar die het toch wel heel leuk vinden om ook te scoren. Het is wel moeilijk om te scoren maar wie weet.

Blond Amsterdam heeft dus een lijn die alleen in China te koop is, de artikelen zijn dus nooit in Nederland verkocht maar zijn hier ook niet verkrijgbaar en echt, zo zonde! Want het zijn hele leuke artikelen.

Je hebt op Facebook een groep, die heet “ Blond Amsterdam Biggetjes Uit China” en daar reageerde ik op een post dat ik ook zo graag de hondjes item wou, toen reageerde iemand dat ze wel voor mij mee wou bestellen. Leuk!!!

Ik had dus perongeluk ook een katten bordje besteld maar ik heb helemaal niks met katten dus ik met diegene die hem voor mij mee besteld had even overlegd van: sorry, ik wist niet dat het bordje voor mij was, jij mag hem wel verkopen voor mij maar ik wil dat ook doen, toen zei ze dat ik het wel mocht doen. Ik had hem in de bovengenoemde Facebook groep gezet en even gaan avond eten en toen na een uur zag ik dat ik al een bod van €40,- had, toen dacht ik nu is het wel genoeg en gunde ik aan haar maar die bordjes gaan voor zoveel weg omdat ze zo lastig te krijgen zijn.

Ik ga leuke standaards kopen en daar ga ik de borden in zetten. Deze zijn natuurlijk niet voor gebruik maar voor show in de kast. Ik ben er zo onwijs blij mee. Ik hoop dat ik nog een paar leuke items kan scoren. Ik wou me er in gaan verdiepen om zelf de items te kunnen bestellen maar dat lijkt me toch wel een gedoe want dat doe je via 2 sites, die reserveren het weer voor je en dan koopt de andere site het in, je ziet alleen de kosten van de items en niet de overige kosten zoals de invoerkosten en BTW etc. Dus dat lijkt me wel eng.. in totaal heb ik 105 euro betaald voor deze 4 items inclusief de invoerkosten en dergelijke.

Spaar jij ook Blond Amsterdam? Zo ja, wist jij dat deze artikelen bestaan?

23 Reacties op “So happy met mijn Blond Amsterdam artikelen”

 1. Leuk dat je toch nog aan deze bijzondere lijn bent gekomen! Ik heb zelf 2 mokken van Blond, maar verder vind ik het te druk dus het is niet helemaal mijn ding.

  Like

 2. Leuk dat je de borden in een standaard ga zetten! Dan wordt het een leuk item om te laten zien. Ikzelf heb er niet veel mee.

  Like

 3. Slimme marketing; door bepaalde items alleen maar in sommige landen te verkopen creeer je vanzelf schaarste. Maar het zijn erg leuke borden. Ik geloof dat wij een paar mokken van blond hebben.

  Like

 4. Wat leuk om zo een special item in handen et krijgen maar wat raar eigenlijk dat ze hier niet te kopen zijn. Ik vind het erg leuk maar heb er niks van.

  Like

 5. Wat een bedragen! Maar ja, limited edition dus ik kan het mij wel voorstellen. Nou ja, officieel niet echt limited edition maar eigenlijk alleen in China verkrijgbaar. Maar toch, dan is het echt ‘schaars’ en dan willen mensen er ook vaak meer voor betalen. In jouw geval kan ik het mij helemaal voorstellen (want met hondjes) en ja, het is wel heel erg lief om te zien. Veel plezier ervan. Tof hoor, dat je dit zo af hebt kunnen spreken.

  Like

 6. Ik ken Blond Amsterdam wel ! ik vind ze schattiig, maar voor normaal gebruik te druk. het fijne van iets sparen is dat je omgeving altijd weet wat ze je cadeau moeten geven!

  Like

 7. Super gaaf! Ik was ook altijd verliefd op Blond Amsterdam, op een gegeven moment begon het wel een hele dure hobby te worden en ben ik gestopt met mijn verzameling.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: