kijktips,  reviews

Netflix film : Ferry

Vandaag heb ik een film tip voor jullie: Ferry. Het is een prequel van de bekende serie: Undercover. In deze film krijgen jullie onder andere te zien hoe Danielle (Elise Schaap) en Ferry (Frank Lammers) een relatie krijgen. Ik ga proberen deze blog te schrijven met zo min mogelijk spoilers. Je kunt deze film ook prima kijken als je de serie: undercover nog niet hebt gezien. Beter zelfs als je eerst deze film gaat kijken, dan weet je de achtergrond informatie van Ferry en Danielle al. De serie undercover is zeker een aanrader! De serie heeft nu 2 seizoenen en ze zijn bezig met het 3e seizoen.

  • Regie: Cecilia Verheyden.
  • Speelduur: 106 minuten.
  • Genre: misdaad, actie, thriller.
  • Acteurs: Frank Lammers, Elise Schaap, Huub Stapel, Raymond Thiry, Monic Hendrickx, Bram Blankestijn, Maarten Heijmans, Ergun Simsek, Huub Smit, Juliette van Ardenne
Ferry en danielle
Ferry en Danielle

Waar gaat Ferry over?

Zoals ik net al zei gaan we met de film Ferry terug in de tijd. Ferry (Frank Lammers) werkt voor de crimineel Brink in Amsterdam. Toen werd er een overval op Brink gepleegd en Ferry kreeg de opdracht om de overvallers op te zoeken en om te leggen. Al snel weet hij de overvallers op te sporen maar hij loopt tegen een probleem aan. Hij heeft namelijk Danielle leren kennen (Elise schaap) en hij is voor haar gevallen. Maar toen kwam hij erachter dat één van de overvallers het broertje van Danielle is. Gaat Ferry hem ook omleggen of laat hij hem gaan? Daarvoor zou je echt zelf de film moeten gaan kijken.

Mijn mening over Ferry:

Tja, ik ga niet liegen. Ik vond het een leuke film maar ik vind de serie stukken beter! Het is natuurlijk wel leuk om meer achtergrond informatie te krijgen over het stelletje en over de camping en het chalet. Danielle en Ferry zitten wel beiden weer heel goed in hun rol. Veel mensen irriteren zich aan dat de accenten niet echt kloppen maar ik heb dat als Groninger niet echt door en ik luister daar over heen. Ik moet wel zeggen dat ik het fijn vond dat we ondertiteling hadden, klein tipje van mij dus haha!

Ik kan niet wachten op een nieuw seizoen van undercover dus ik vond het super leuk om deze film als tussendoortje te krijgen.

Benieuwd naar de trailer? Klik Hier om de trailer van Ferry de film te bekijken.

Heb jij de film al gezien? Wat vond je er van? Zo nee, ga je hem kijken?

16 reacties

Geef een reactie

%d