persoonlijk

Mijn cadeaus voor moederdag

Vandaag is het moederdag. Mijn moeder weet dat ik van haar hou, niet alleen op moederdag maar toch vind ik het leuk om haar wat te geven op moederdag. Niks commercieels, gewoon voor de leuk. Ik ben het ook niet met mensen eens die zeggen dat het een commerciële dag is, mijn moeder vind het ook net zo leuk als ik een gedicht aan haar geef, maar goed, mijn keus om haar met moederdag wel wat leuks te geven. Hoeft niet groot, gewoon wat leuks!

Dit jaar heb ik het samen met mijn zus gedaan. Toch altijd lastig, iets voor moederdag want onze moeder is deze maand ook jarig. We hebben gekozen voor een box van de drive-in in Ten Boer. Een gebakkraam die allerlei lekkere dingen verkoopt.

De box was €20,- , er zitten donuts in, aardbeien met chocola en wafels. Natuurlijk moesten we zelf ook een aardbeien stokje. Heerlijk! Volgens mij was dat 3 stokjes voor €10,-

De drive in zit op de bedrijvenweg in Ten Boer. Hum facebookpagina heeft bijna 2300 vind ik leuks en je hoort er ook veel mensen over bij ons in de provincie. Het is natuurlijk ook een leuk en lekker “ corona uitje” maar het is helaas en gek genoeg geen drive in. Je parkeert de auto en loopt naar de kraam toe haha!

Drive in Ten boer

En op de terug weg zijn we via Harkstede gegaan. Daar stond een bloemen kraampje. Daar hebben we een paar bosjes bloemen gekocht. Één bos is €4,- , je kan contant betalen maar er staat ook een papiertje met een telefoonnummer en dan kun je vragen om een tikkie, dat had ik dus gedaan. Het waren mooie bosjes en het idee was ook super leuk! Vind zulke dingen echt super schattig, ouderwets een kraampje langs de weg.

Gewoon wat kleins, gewoon voor de leuk. Een kleine extra waardering maar 1 keer moederdag in het jaar. Ik ben er ook gewoon mee opgevoed. Mijn moeder doet ook altijd wat kleins voor mijn oma, altijd even heen.

Hoe denk jij over moederdag? Wat heb jij voor je moeder gekocht?

21 reacties

Geef een reactie

Ontdek meer van Life by - Mandy Eggens

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder