vrachtwagen

“ Ik leer elke dag weer bij “

Hoi hoi! Vandaag nemen we een kijkje in het chauffeursleven van Nikita (29) uit Zwolle. Ze rijdt nu ongeveer 2 jaar voor de technische unie op de bakwagen vanuit Zwolle. Wij vervoeren technisch materiaal voor de installateurs en monteurs en leveren het af bij het bedrijf of op de bouwplaats. Ze rijdt elke dag een vaste route binnen de regio.

Of het zwaar werk is verschilt per dag. De ene dag sleep je met gasbuizen en cv ketels en op andere dagen is het een bak met allemaal kleine onderdelen.

Nikita heeft het altijd al interessant gevonden om het grote spul te zien rijden. Toen het traject: ” 2000 chauffeurs gezocht” begon heb ik mijn kans gepakt. Ze heeft wel eens een vervelende situatie gehad waar bouwvakkers heel vrouwonvriendelijk bezig waren. Gelukkig is dit door haar bedrijf goed opgepakt en aangepakt. Sindsdien heeft ze er geen last er meer van.

Nikita heeft 3x over CE gedaan, toen heeft ze wel eens gedacht om te stoppen met lessen. Maar toch doorgezet. En met werk op dagen dat alles mis ging heeft ze wel eens sterk lopen twijfelen of het wel wat voor haar was. Maar uiteindelijk is alles goedgekomen.

Het leukste wat ze tot nu toe heeft meegemaakt vond ze toch wel dat ze met de vrachtwagen door het attractiepark heen mocht rijden om grote zware buizen af te leveren.

Wat zou je willen zeggen tegen iemand die twijfelt om chauffeusse te worden? Raad je het aan of toch niet? Als je het echt wil gewoon doen! Heeft voor mij zoveel gedaan. Ik heb een enorme boost gekregen in mijn zelfvertrouwen en leer elke dag weer bij.

Hoe denken de lezers over deze werkzaamheden? Zou het iets voor jou zijn?

19 reacties

Geef een reactie

%d