persoonlijk

Mijn favoriet- Goodiebox

Ik deelde altijd met veel plezier mijn goodieboxxen met jullie, alleen nu heb ik hem stop gezet. Dit is de laatste blog die jullie dus bij mij gaan lezen over goodiebox. Ik nog wat punten over van het beoordelen van de goodieboxxen, en je kan alle voorgaande boxxen weer kopen met punten, of de nieuwe boxxen natuurlijk. Dus ik heb gekozen om mijn lievelingsbox nog eens te bestellen, in deze blog lezen jullie wat er in zit en waarom ik de goodiebox heb opgezegd.

Goodiebox

Waarom ik goodiebox heb opgezegd:

Ik ben natuurlijk al een paar jaar lid van Goodiebox. En altijd met heel veel plezier lid van geweest. De dames van de klantenservice zijn super aardig als er een probleempje was, de inhoud was altijd leuk en gevarieerd maar ineens kreeg ik een mailtje dat de boxxen €5,- duurder worden per maand, terwijl er niks aan de inhoud veranderd. In de goodieshop kon je altijd een voorgaande box kopen voor 333 goodiepoints, die zijn nu ineens al 499 goodiepoints dus dat is ook gewoon een domper. Want als je 333 punten had, kon je ook de volgende box “gratis” doen door de punten, nu moet je daar ook weer veel langer voor sparen. En goodiebox was voor de leuk, €20,- inclusief verzenden was een prima prijs maar je hoeft dat geld natuurlijk niet perse elke maand te missen, gewoon voor de fun. Nu komt er weer €5,- bij op en dat word me gewoon net te gek want ik ben de producten niet perse nodig. En dan ben ik wel in het jaar €300, kwijt anders was het €240,- , nog steeds duur natuurlijk maar dat was ook wel mijn max voor een box als deze en normaal zeik ik echt niet om €5,- maar voor de goodiebox vind ik het gewoon net te ver gaan.

Inhoud van mijn favoriete box:

Maar goed, ik heb dus mijn goodiepoints opgemaakt en ik had net niet genoeg voor een volledig gratis box. Dus ik heb alle punten ingeleverd en €1,35 betaald. Deze box kregen we maanden geleden en ik vind dit gewoon zo’n leuke box. Ook fijne producten, daarom heb ik er voor gekozen om deze box weer opnieuw te bestellen. Wat zat er ook maar weer in?

 • Dr Botanicals – Pomegranate superfood regeneration sleeping mask.
 • Masque me up – foot peeling mask.
 • Polaar – polar night revitalizing cream.
 • Manna Kadar – sea minerals renewing body butter.
 • Paese – Clair brightening concealer.
 • Scrunchie.

En dan vooral de polaar is mijn favoriet. Ik gebruik de creme al maanden. Heb hem al vaker zelf gekocht en ook de sleeping mask van Dr botanicals is ook heerlijk. De hele box is gewoon super fijn. Echt de fijnste box die ik ooit heb gekregen.

Goodiebox
Foto van mijn lievelings box.
Random blogs van mij over goodiebox om terug te lezen:

Zijn er hier meer mensen die hun goodiebox opgezegd hebben?

13 reacties

 • Manon

  Nav jouw story toen heb ik alle klachten gelezen. Het feit dat ze “de prijs hebben verhoogd omdat er meer producten van kwaliteit” inkomen kan ik begrijpen. Maar dan moet je niet de oudere boxen ook qua prijs verhogen want daar is niks aan gedaan. En dat hebben ze dus wél gedaan.

 • Deborah

  Ik heb niet eens een lidmaatschap op zo’n box. Ik vind het zonde van mijn geld om (ieder maand) producten toegestuurd te krijgen die ik nooit of niet vaak gebruik. Je kunt ze weggeven. Maar dan doneer ik liever geld aan een goed doel. Het is wel de manier om kennis te maken met onbekende producten. Wanneer je zo’n box nu zelf zou mogen samenstellen (al dan niet met onbekende of nieuwe producten om te testen) zou ik het weer anders vinden. Dan kun je heel gericht zoeken naar iets wat bij je past.

 • mckleuver

  Begrijpelijk om geen Goodiebox meer te kopen, als de ene helft ongebruikt blijft. De afgelopen paar maanden heb je daar toch mooi leuke post van gekregen 🙂

 • Wanda

  Ik begrijp je volledig hoor, ik zou zelf ook niet zo snel een goodiebox bestellen omdat ik dan toch het gevoel heb dat ik de helft van de producten niet gebruik waardoor ik het zonde van mijn geld vind. En ja, als je het wel op zij zou zetten, heb je straks een leuk extra potje!

 • Rory

  Ik heb ‘m ruim een jaar gekregen. Ik vond het wel jammer dat de samenwerking was gestopt, aan de andere kant is het best veel wat je dan in al die tijd toegezonden krijgt. Ik gebruikte het overigens altijd met heel veel plezier en wat ik dan soms niet meer gebruikte, daar maakte ik mijn vriendin en haar nichtje altijd heel erg blij mee. Overigens kreeg ik onlangs weer een Goodiebox via Koffietijd. En dat was dan ook wel weer heel erg leuk!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: