reviews

Laatste goodiebox

Vandaag heb ik weer een nieuwe blog voor jullie, namelijk hoe ik de goodiebox deze maand weer vond. En helaas is het de laatste goodiebox review die ik ga schrijven. Ik heb namelijk het abonnement opgezegd. Ik vond hem te prijzig worden, ze hebben hem met €5,- verhoogd maar zo denderend vond ik de producten de laatste tijd niet echt meer. Vandaar dat ik hem stop heb gezet. Ik hoop dat jullie met veel plezier deze blog gaan lezen!

Rose la lune paris – Peachy moon

Normaal gesproken hield ik echt van nagellakjes alleen sinds ik gellak heb, gebruik ik helemaal geen gewone nagellak meer. Het is wel een bijzondere en mooie kleur maar helaas gaat hij wel op Vinted. De waarde van dit lakkie is €15,-

Huygens- Hyaluronic acid concentrate

Hyaluronzuur Concentraat. Het concentraat is een puur en biologisch gel-serum dat zorgt voor een optimale hydratatie om de huid de hele dag te beschermen. Het zit boordevol natuurlijke actieve ingrediënten (komkommer, aloë vera, rozenwater…) die helpen om de huidtextuur te verfijnen en de jeugdigheid van de huid te behouden. Breng 3 druppels aan op je vingertoppen als onderdeel van je ochtendroutine en masseer het in op je gezicht en hals voordat je je dagcrème aanbrengt.

Zulke producten zou ik dus nooit uit mezelf kopen maar ik vind het dan wel weer leuk om te krijgen in de goodiebox. Dit serum is echt de geur van komkommersalade, wat heftig. Het is echt heel sterk maar goed, daarna doe je je dagcreme er over heen en dan ruik je het niet meer. Winkelwaarde: €36 voor 30 ml

The beauty crop – wing woman liquid eyeliner

Jaa eyeliner! Wie gebruikt het niet. Deze eyeliner bevat arganolie die je oogleden hydrateert en ook zoethout dat roodheid, wallen en irritatie rond de oogleden vermindert. Begin bij de binnenhoek of het middelpunt van het ooglid en trek de eyeliner dicht langs de wimpers. Wanneer je iets meer druk uitoefent, ontstaat er een dikkere lijn.

Ik hou heel erg van eyeliner, het is ook het enige wat ik vaak draag qua “echte” makeup. Ik heb altijd wenkbrauwpotlood op en soms foundation maar ik heb vaker alleen eyeliner op dan mascara of lipstick of wat dan ook. Ik kan er dus echt van genieten als de eyeliner een fijn zacht puntje heeft voor de perfecte lijn en wing en dat heeft deze. Hij is €15,-

Rabens saloner – makeup bag

Een op maat gemaakte toilettas van 100% RPET. RPET staat voor gerecycled polyester en dat betekent dat de complete tas is gemaakt van plastic flessen die zijn omgesmolten tot polyester. De tas is ontworpen door Rabens Saloner en komt in een fantastische kleur.

Klopt, de tas komt in een mooie kleur en dat is eigenlijk ook het enige wat ik er over kan zeggen. Tuurlijk is het altijd leuk om een toilet tasje te krijgen, volgens mij kan je die ook altijd wel gebruiken. Ik vind het alleen jammer van de gele kleur. En de prijs, ik heb hem dus in de goodiebox gekregen als dat niet het geval was, zou ik dit tassie nooit kopen. Hij is namelijk €30,-

MCO beauty – glow highlighter stick

Dit is een glow highlighter die je gezicht een natuurlijke en stralende gloed geeft. Het blijft lang zitten en heeft een romige textuur die gemakkelijk met je huid vermengt. Breng met deppende bewegingen aan op je gezicht en blend met speciale aandacht voor het jukbeen, het wenkbrauwbeen en de cupidoboog (dat plekje tussen de neus en lippen). Breng aan op je decolleté, sleutelbeenderen of de rest van je lichaam voor een all-over glow.

Ik gebruik dus niet snel zulke producten maar ik ben natuurlijk wel nieuwsgierig geworden. Binnenkort ga ik wel eventjes kijken of ik dit mooi bij mezelf kan aanbrengen. De winkelwaarde is €24,-

Able skincare – 3-1 glycolic acid molecular boost eye serum

Deze serumboost is speciaal ontwikkeld voor de delicate huid rond je ogen. De voedingsstoffen zijn samengesteld om wallen, droogheid, donkere kringen en rimpels te verminderen. Kan ‘s ochtends en ‘s avonds worden gebruikt. Breng dit serum met je ringvinger deppend aan op een gereinigde huid vóór je dag- of nachtcrème.

Ik gebruik dit serum nu een paar dagen, helaas nog te kort om er over te oordelen. Hij ruikt opzich wel fris maar ook weer heel erg naar bellenblaas. De winkelwaarde is €85,- en dat zou ik er niet voor over hebben. Het is een full size en het is echt een kleine tube. Dan moet het echt wel een heel goed serum zijn.

E cooking shampoo

Deze had ik dus helemaal niet moeten ontvangen. Dit was een welkom’s cadeau voor nieuwe leden. Ik vond het al zo bijzonder dat hij er bij in zat ja. Maar ik ga hem niet terug sturen en ik ga er lekker van genieten. Ik zie het als een afscheidscadeau. Ik ben natuurlijk jaren lang trouwe lid geweest haha!

Bedankt dat jullie deze recensies altijd gelezen hebben en ik hoop dat jullie ze leuk vonden. Ik ga wel weer op zoek naar een soortgelijke box dus wie weet in de toekomst weer van zulke blogs.

Welk product uit deze box zou jij graag willen hebben?

24 reacties

Geef een reactie

Ontdek meer van Life by - Mandy Eggens

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder