Shoplog Action

Klein shoplogje vandaag voor jullie van de Action. Echt balen dat de winkels zo beperkt open zijn hé. Normaal bestel ik iets via click en collect maar nu wou ik graag het carbon papier en dat kon helaas niet via click en collect. En deze variant is een stuk goedkoper als de rest wat ik op Internet zie. Dan maar een afspraak maken bij de action. Om 18.30 tot 18.50 mocht ik met mn moeder naar binnen.

Zo heel veel boeiends is het niet maar het is gewoon super fijn om weer eens fysiek te winkelen. Mot blik en veger zijn ook overal zoveel prijziger, ik wou perse zo één en via click en collect kon je deze kleintjes dus niet kiezen.. alleen die met zo’n lange steel.

Wat heb je precies allemaal gekocht?

 • Auto – Geurboompje en auto doekjes, ik neem aan dat iedereen met een auto standaard geurboompjes etc in het karretje doet als je in de action bent, or is it only me?
 • Konijn – Gelijk maar even een voorraadje met snacks gekocht voor ze want in andere winkels zijn zulke pakjes 3 keer zo duur. En het mot blik en veger zijn dus ook voor de nijntjes, nja voor mij dan maar om hun hokkie schoon te maken.
 • Hond – Kan het ook nooit laten om zonder dingetjes voor Shan de Action uit te gaan. Koop altijd wel iets voor haar, vooral ook omdat Shan eigenlijk alleen maar duck wil eten en ze dat bij de Action genoeg hebben.
 • Hobby – En even allemaal leuke dingetjes gekocht voor onze nieuwe hobby: Resin art. Dus de glittertjes en de schelpjes etc. En sen kleurboek voor volwassenen quilty pleasure, en waar het uiteindelijk allemaal om ging.. carbon papier. Zoek ik al een tijdje voor hout branden maar het is overal zo prijzig. En ineens zag ik het bij de action maar helaas ging het niet via click en collect.
 • Overig: Dagcreme, Shampoo en conditioner en Monster energy.

Ik was dus met mijn moeder naar de Action in Groningen en ik moet eerlijk zeggen dat het drukker was dan ik verwachtte, mn moeder had laatst zo wat de winkel voor zichzelf en nu liepen er toch redelijk wat mensen maar goed, ik stoor me daar niet aan. Door dat het wat drukker was, hielden hun volgens mij ook niet echt de tijd in de gaten. Wij waren inc afrekenen 25 minuten binnen geweest. Ik had het winkelen op afspraak erger verwacht maar het beviel me goed.

Het is niet zo’n hele boeiende shop-log maar ik vond het leuk om te schrijven en ik vind het zelf ook altijd wel leuk om te lezen wat anderen kopen. Mijn totaalbedrag van deze artikelen is…: €27,71 en dat valt me reuze mee.

Zijn jullie al eens weer bij een fysieke winkel geweest? Zo ja, welke? Of naar welke zou je graag toe willen? En wat vind je van het winkelen op afspraak?

19 Replies to “Shoplog Action”

 1. Ik ben laatst ook bij de Action geweest (toen je nog op afspraak moest) en toen werd er ook niet echt op de tijd gelet eerlijk gezegd. Ik vond het fijn om weer even fysiek te kunnen shoppen. Toch wel gemist. Ik koop standaard warmtepads bij de Action. Ideaal als ik het koud heb, rugpijn heb of tijdens menstruatiepijn.

  Like

 2. Het winkelen op afspraak was niet heel erg mijn ding, maar ik heb het ook één keer gedaan bij de Action. Ik moest uiteindelijk ongeveer 100 euro afrekenen haha, ik kon niet zo goed omgaan met de tijdsdruk en stopte veel te veel troep in mijn mandje haha.

  Like

 3. Van de Action kom ik meestal thuis met een lading aan knutselspullen en nieuwe notitieboekjes. Altijd een leuke winkel. Volgende week geen afspraak meer maken!

  Like

 4. Ik heb laatst inderdaad gekeken of ik een afspraak bij de Action zou maken, maar het ging me toch te ver om in no time door zo’n winkel te moeten rennen, dus ik wacht nog wel even.

  Like

 5. leuke shoplog!! ik ben nu 2 keer naar de action op afspraak geweest maar ik vin d het ene kant fijn want het is niet rete druk maar aan de andere kant, dat op tijd shoppen pfff nee man dat is niks voor mij haha

  Like

 6. Sinds de winkel op afspraak regel ben ik 3x op afspraak wezen shoppen. Ik vond het veel te kort en te veel gedoe. Ik hou helemaal niet van plannen. Ik ben van het spontane en dat is nu helemaal weg.

  Like

 7. Ik mocht laatst 20 minuten shoppen bij de Action…nou het leek wel alsof ik gratis aan het shoppen was…ik rende als een bezetene met mn karretje door de winkel…niet normaal meer

  Like

 8. Raar maar waar. Het trekt mij totaal niet. Dan bestel ik liever online, dan heb ik ook het gedoe niet van winkels ingaan. Ik ga incidenteel naar een toko of supermarkt, soms naar de drogisterij. Maar het is en blijft een gedoe met desinfecteren (doe ik liever met mijn eigen spul, waarvan ik zeker weet dat er 70% alcohol in zit en dat niet plakt), mondkapjes en met name die afstand die anderen – regelmatig – niet houden…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.