persoonlijk

Mijn Maart

Wat gaat de tijd snel he, zitten we alweer ineens in de 4e maand. Een nieuwe maand betekent natuurlijk, een nieuw overzichtje van de maand er voor. Veel plezier met het lezen van deze blog met de gebeurtenissen uit Maart.

Mooi ritje + vriendinnetje mee

Als ik nachtdienst heb, kom ik natuurlijk met de vrachtwagen door heel Nederland heen. En dat is met een trailer. Nu had ik een mooi dag ritje, namelijk naar Bergeijk ( Noord Brabant) en naar Maria Hoop (Limburg.) Grappig, in Bergeijk was ik op de grens met België en in Maria Hoop op de grens met Duitsland. Ik had 6 pallets mee van 1000 kilo per stuk. De eerste twee moest ik lossen in Bergeijk, was even uitzoeken want er waren een paar moeilijkheden, blij dat ik een vriendin mee had haha! En de andere 4 moesten er uit op een boerderijtje in Maria Hoop, en toen weer leeg terug naar Groningen. Dag van 13 uur. Mooi ritje dus en gezellig dat er een vriendin mee was.

Voor de eerste keer stemmen

Joehoe! Ik ben al 21 dus ik had al vaker mogen stemmen maar dit jaar deed ik het voor het eerst. Gewoon door alles wat er in de wereld speelt en ook voor het feit dat ik over bepaalde dingen nu legaal mag zeuren omdat ik dus gestemd heb. Ik ga niet openbaar zeggen op wie ik gestemd heb maar ik voel me wel heel volwassen omdat ik nu gestemd heb lol.

In a good place

I am in a really good place right now. Not emotionally or spiritually. Just on the couch with my dog 🐶❤️

Nieuwe schoenen

Ik ben al zoooo lang op zoek naar nieuwe schoenen maar steeds waren ze het net niet of al uitverkocht of niet in mijn maat natuurlijk. Maar ik wou echt zo graag nieuwe, toen kwam ik bij customized en kon ik mijn droom schoen laten maken. Die zien er dus zo uit, rood is sowieso mijn lievelings kleur dus die was te verwachten. Super blij mee.

Postfeeling weer terug

Jup, ga er niet om liegen maar ik ben een hele lange tijd mijn postfeeling kwijt geweest. De brieven stapelden zich maar op en dan voel je je echt schuldig lol maar ik had het ook steeds zo druk of gewoon echt geen zin om te schrijven maar eindelijk na maanden is mijn feeling terug en heb ik het stapeltje weg gewerkt en dat voelt weer heel fijn, het is sowieso echt heerlijk om weer even lekker ouderwets te gaan schrijven.

3 best gelezen blogs Maart:

Waar zouden jullie graag een blog over willen lezen?

12 reacties

Geef een reactie

%d