persoonlijk

Mijn Februari

Oeps! Een best wel late blog online, druk druk druk maar wat in vat zit verzuurd niet. Dus bij deze de blog met mijn belevenissen in de maand Februari.

Sneeuw, sneeuw, sneeuw.

Pff, wat hebben we veel sneeuw gehad he. Echt niet mijn ding. Ik hou van de kou maar niet van sneeuw en gladheid etc. Gelukkig heb ik niet hoeven te rijden met de extreme sneeuw. Wel een paar keer vast gezeten met de vrachtwagen door de weersomstandigheden, maak je dat ook weer een keer mee. Maaaaar, de sneeuw heeft voor leuke kiekjes gezorgd en Fox en Rox vonden de sneeuw ook leuk. Wouden steeds in de sneeuw zijn. Leuk om te zien. Samen met Rianne naar de domino’s gestreden door de sneeuw storm. Echt niet te doen maar we wouden perse pizza van domino’s. Leuk dat we weer even sneeuw hebben gehad, blij dat het snel weer weg was haha!

High tea

Samen met Esmé, mn beste vriendinnetje valentijnsdag gevierd. Dat hebben we gedaan met een high tea die we afgehaald hadden bij Landgoed Westerlee. We kwamen een aanbieding tegen op social deal en we dachten dat dat wel leuk zou zijn. Zoals je ziet allemaal lekkere dingetjes, brownies, spekkoek, boterkoek sandwiches, bon bons, cake, sinaasappel sap en natuurlijk thee zakjes. Zag er keurig uit en we hebben een gezellige avond gehad, gewoon thuis 🙂

Pappa en mamma mee op de auto

Momentjes om te koesteren! Pappa zei na zijn eigen werk dag ineens: ” zal ik met je meegaan?” Tuurlijk, altijd leuk! Echte diehard want hij gaat zelf om half 3 al uit bed, smiddags om 4 uur thuis komen en dan ook nog een hele nacht met mij mee, en het dan ook nog eens volhouden, lol respect. Doe ik hem niet na. En mamma is voor de aller eerste keer met mij mee geweest op een zaterdag avond. En toevallig waren beide routes met struggles, jup, niet mijn beste routes maar wel super leuk dat ze met mij mee waren geweest.

“ Don’t you see how far you’ve come already? You have a lot to be proud of, and every reason to keep moving forward. You can do this.”

Pappa geen chauffeur meer

En helaas is mijn pappa sinds deze maand geen chauffeur meer. Hij werkt nu bij een verhuur bedrijf dus nog wel met vrachtwagens en machines etc. Maar nooit geen knippermomentjes meer, niet meer stalken via “zoek mijn iphone” , geen truck foto momentjes meer. Wel super dankbaar dat ik zo dit vak in gerold ben en ik ben dankbaar voor de mooie momentjes en alles wat ik van hem geleerd heb. Nu gaat ie straks nog vaker met mij mee natuurlijk want hij gaat het sowieso missen.

Songs die op replay stonden bij mij:
  • Sia en David Guetta- floating through space.
  • Sheppard – Learning to fly.
  • Nathan Evens- Wellerman / sea Shanty.
  • Olivia Rodrigo- Drivers license.
3 best gelezen blogs:

  1. Mijn januari
  1. Shoplog H en M – Maatje meer
  2. Oudenmolense diep – Oudemolen 7 KM

Hoe was jullie Februari? Wat is jouw hoogtepuntje?

20 reacties

Geef een reactie

%d