Mijn Februari

Oeps! Een best wel late blog online, druk druk druk maar wat in vat zit verzuurd niet. Dus bij deze de blog met mijn belevenissen in de maand Februari.

Sneeuw, sneeuw, sneeuw.

Pff, wat hebben we veel sneeuw gehad he. Echt niet mijn ding. Ik hou van de kou maar niet van sneeuw en gladheid etc. Gelukkig heb ik niet hoeven te rijden met de extreme sneeuw. Wel een paar keer vast gezeten met de vrachtwagen door de weersomstandigheden, maak je dat ook weer een keer mee. Maaaaar, de sneeuw heeft voor leuke kiekjes gezorgd en Fox en Rox vonden de sneeuw ook leuk. Wouden steeds in de sneeuw zijn. Leuk om te zien. Samen met Rianne naar de domino’s gestreden door de sneeuw storm. Echt niet te doen maar we wouden perse pizza van domino’s. Leuk dat we weer even sneeuw hebben gehad, blij dat het snel weer weg was haha!

High tea

Samen met Esmé, mn beste vriendinnetje valentijnsdag gevierd. Dat hebben we gedaan met een high tea die we afgehaald hadden bij Landgoed Westerlee. We kwamen een aanbieding tegen op social deal en we dachten dat dat wel leuk zou zijn. Zoals je ziet allemaal lekkere dingetjes, brownies, spekkoek, boterkoek sandwiches, bon bons, cake, sinaasappel sap en natuurlijk thee zakjes. Zag er keurig uit en we hebben een gezellige avond gehad, gewoon thuis 🙂

Pappa en mamma mee op de auto

Momentjes om te koesteren! Pappa zei na zijn eigen werk dag ineens: ” zal ik met je meegaan?” Tuurlijk, altijd leuk! Echte diehard want hij gaat zelf om half 3 al uit bed, smiddags om 4 uur thuis komen en dan ook nog een hele nacht met mij mee, en het dan ook nog eens volhouden, lol respect. Doe ik hem niet na. En mamma is voor de aller eerste keer met mij mee geweest op een zaterdag avond. En toevallig waren beide routes met struggles, jup, niet mijn beste routes maar wel super leuk dat ze met mij mee waren geweest.

“ Don’t you see how far you’ve come already? You have a lot to be proud of, and every reason to keep moving forward. You can do this.”

Pappa geen chauffeur meer

En helaas is mijn pappa sinds deze maand geen chauffeur meer. Hij werkt nu bij een verhuur bedrijf dus nog wel met vrachtwagens en machines etc. Maar nooit geen knippermomentjes meer, niet meer stalken via “zoek mijn iphone” , geen truck foto momentjes meer. Wel super dankbaar dat ik zo dit vak in gerold ben en ik ben dankbaar voor de mooie momentjes en alles wat ik van hem geleerd heb. Nu gaat ie straks nog vaker met mij mee natuurlijk want hij gaat het sowieso missen.

Songs die op replay stonden bij mij:
 • Sia en David Guetta- floating through space.
 • Sheppard – Learning to fly.
 • Nathan Evens- Wellerman / sea Shanty.
 • Olivia Rodrigo- Drivers license.
3 best gelezen blogs:

 1. Mijn januari
 1. Shoplog H en M – Maatje meer
 2. Oudenmolense diep – Oudemolen 7 KM

Hoe was jullie Februari? Wat is jouw hoogtepuntje?

20 Reacties op “Mijn Februari”

 1. Die sneeuw! Ik was dat weekend met mijn beste vriendin weg in een houten huisje. Koud! Maar wel heel knus. En Wellerman is eeen heel bekend nummer geworden. Er duiken overal covers op.

  Like

 2. Wat leuk om je maand zo te zien! Ik vond de sneeuw ook voor even leuk en daarna mocht het wat mij betreft wel snel weer weggaan. Snap dat je pa en jij elkaar gaan missen! Lijkt me best een ding.

  Like

 3. Ik kan me best voorstellen dat je vader het rijden gaat missen. Wat gaat hij nu doen bij het verhuurbedrijf? Leuk dat je ouders met je meegereden zijn! De throwback foto’s zijn ook leuk. Oftewel: leuk maandoverzicht weer!

  Like

 4. Leuk, die foto van jou als klein meisje achter het stuur! Toen was het blijkbaar al duidelijk wat je wilde gaan doen, top dat het dan ook is gelukt en dat je straks hopelijk nog meer mooie ritjes samen met je vader kunt gaan maken!

  Like

 5. Wat super leuk dat jij dit met je ouders kunt doen. Wat zullen ze trots op je zijn als ze zo naast je zitten en jou aan het werk zien 🙂 Fijn dat jullie dit soort momenten samen kunnen delen.
  Enne, de winter was leuk. Gewoon zomaar twee weken, daarna mag de lente weer komen 🤪

  Like

 6. Die persoonlijke blogs met eigen foto’s, dat vind ik toch altijd de leukste blogs om te lezen. En wat heb je lieve ouders en dieren zeg!

  Like

 7. Geweldig om te zien en te lezen hoe het je vergaat. Enorm blij vóór je en gigantisch trots op je.
  Samen met jouw doggies een mooi lief team samen te zien in de kiekjes.
  Jammer dat je vader stopt maar des te leuker het is dat hij nu vaker met je mee kan en je moeder, geweldig dat ze mee ging. Ja dat zijn koester moment, geniet ervan, meid zolang het kan dikke knuffel vanaf deze kant.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: