persoonlijk

Als ik nu 3 wensen mocht doen

Stel je voor, je vind een lamp waar een geest in zit. Zo’n welbekende lamp. Maar je bent je van geen kwaad bewust, je denkt dat je gewoon een mooi object hebt gevonden. Maar dan ineens komt er een geest uit de lamp. De geest verteld je dat je 3 wensen mag doen, ze zullen hoe dan ook uitkomen maar je hebt maar een kwartier de tijd om je wensen te vertellen aan de geest, als je het niet red binnen het kwartier, kan hij niks meer voor je betekenen. Wat zou ik wensen?

Kijk, ik zou niet oneindig willen leven maar ik zou wel het liefst zo lang mogelijk willen leven, met al mijn geliefden. Mijn eerste wens zou zijn, dat ik en iedereen die ik lief heb, gezond en gelukkig is tot de dood er is. Ik zou willen dat niemand eerder ziek word, gewoon lekker gezond blijft, niks breekt etc. En dan gewoon sterft als diegene alles uit het leven gehaald heeft en helemaal af is. Want de dood hoort bij het leven vind ik. Natuurlijk moet dat dan een pijnloze dood zijn, waar diegene nog rustig afscheid kan nemen van al zijn geliefden.

Mijn tweede wens, dat ik zelf niet meer zo onzeker ben. Mijn eigen onzekerheid neemt heel veel van mij af, zowel op werk rijden met trailer als privé. Bijvoorbeeld iets niet willen dragen terwijl je het zelf mooi vind maar je bang bent dat de rest van de wereld het niet mooi vind.

En mijn laatste wens zou zijn dat ik veel financiële mee zitters heb. Dus om te beginnen natuurlijk een goed salaris elke maand weer maar ook dat je auto in één keer door de APK heen komt, niet onverwachts stuk gaat, geen onverwachte rekeningen, dat ik alles maar 1 keer hoef te kopen ( Afwasmachine, wasmachine, droger, tv, laptop, telefoon etc) en dat het voor de rest nooit stuk gaat, dat ik er alleen geld aan uit geef wanneer ik aan iets nieuws toe ben.

Zo, het was lekker om mijn fantasie er even uit te laten gaan. Ik hoop dat ik ooit zo’n bijzonder object vind en dat er dan echt zo’n mannetje uit komt, die deze 3 wensen uit kan laten komen. Voor nu kan ik er alleen maar over dromen en fantaseren.

Weer jij 1 of natuurlijk alle 3 de dingen die jij zou wensen? Laat het weten in de reacties.

16 reacties

Geef een reactie

%d