persoonlijk

Mijn 2020

Als allereerst! Gelukkig nieuw jaar allemaal! Hopen dat dit een beter jaar word als 2020. Nu het jaar afgelopen is, deel ik graag met jullie hoe mijn 2020 was. Het was natuurlijk een super raar jaar door corona maar gek genoeg heb ik er niet zoveel van mee gekregen. Ik mocht gelukkig altijd blijven werken en thank god heb ik ook niemand in mijn omgeving die corona heeft of gehad heeft.

2020 was niet het beste jaar. 2 keer mijn telefoon gestolen, 1 keer hem weer terug gekregen en precies een maand later werd hij weer gestolen. Allemaal onnodige kosten voor niks, want twee keer zaten al mijn pasjes achter het hoesje van mijn telefoon, daar heb ik flink van gebaald.

2020, het jaar dat ik twee super leuke konijntjes erbij heb gekregen. Fox en Rox, ze staan bij mijn zus omdat ik ze thuis niet mag lol maar ik kan niet wachten tot ik ze straks in mijn eigen tuin kan hebben. Toen ik ze kocht waren ze al 1,5 jaar oud.

2020, het jaar dat ik voor het eerst naar Luxemburg ben geweest. Een weekje, het jaar dat ik grotendeels voor het eerst niet mee geweest ben op vakantie. Super leuke dingen gedaan en die doodenge hangbrug natuurlijk. Nee, nooit meer. Het jaar dat ik voor het eerst met een vriendinnetje op vakantie ging. Ook al was het maar heel kort. Wel voor het eerst ergens geslapen in een tent zonder mijn ouders lol.

2020, het jaar dat ik alweer 3 jaar een relatie heb. Het jaar waarin ik een vast contact gekregen heb. Waarin het na 2 jaar ruzie weer goed kwam met mijn zus. Waarin ik nieuwe leuke mensen heb leren kennen en waarin ik 1 iemand ben kwijt geraakt wat hoogstwaarschijnlijk gewoon beter is.

2020, het jaar waarin ik twee nieuwe thuisstudies ben gestart en waarin ik met 1 bijna klaar ben. In het nieuwe jaar gaan we verder met Spaans en planner weg transport. Spaans voor de fun, planner voor de toekomst.

2020, het jaar waarin ik mijn angst voor de tandarts overwon. Of nja, waarin ik eindelijk verstandig genoeg was om naar een andere tandarts over te stappen. Mijn vorige tandarts beviel me gewoon echt niet en ik had angst vooras hem lol. Die waar ik nu zit is stukken beter, had ik veel eerder moeten doen! Een jaar waarin in goed voor mezelf koos en leuke keuzes heb genomen.

2020, het jaar waarin ik een foto momentje had met pappa met de vrachtwagens terwijl we aan het werk waren. Waardevolle momentjes! En dat ook nog eens in onze eigen stad op de Grote markt.

Het jaar waarin ik 21 jaar ben geworden. Niet groots gevierd natuurlijk wegens corona, nja sowieso heb ik al niet zoveel vrienden / kennissen. Ik hou het altijd klein maar het was super gezellig. Een garage party, want daar konden we makkelijker afstand houden. Er waren 5 mensen en dat was toen de max. Overdag waren er nog twee vrienden geweest en ‘s ochtends had ik met een lief vriendinnetje ontbeten.

2020, het jaar waarin ik ondanks corona, nog genoeg leuke uitstapjes heb gemaakt, een dagje naar Borkum, een rondleiding door de gevangenis, hotelletjes, dierentuinen bezocht. Natuurlijk met de nodige maatregelen.

2020, het jaar waarin ik een nieuwe verslaving gekregen heb. Plantjes en stekjes. Mijn hele slaapkamer is groen ondertussen en heb er nog steeds veel plezier in. Mijn lievelings plant is een Monstera, het zegt je zo misschien niks maar dat is de plant met gaten en scheuren.

2020, het jaar waarin mn kleine vriendinnetje 12 jaar is geworden. Ik hoop zo dat ze nog heel wat jaren hier is want ik kan echt niet zonder haar. Nog 5 maandjes vanaf nu en dan is ze alweer 13. De tijd gaat veel te snel. Kan me nog zo goed herinneren dat we haar gingen ophalen. Beste vriendinnetje <3

Mocht jezelf zien op onderstaande fotocollage, dan wil ik jou in het bijzonder bedanken. Bedankt voor de mooie momenten en bedankt dat jij er voor me was!

2020, geen jaar voor in de boeken. Maar wel een jaar waarin we veel geleerd hebben met z’n allen. Hoe we met weinig, toch veel kunnen betekenen. Hoe kleine dingen ineens veel kunnen betekenen. Hoe dankbaar wij normaal gesproken mogen zijn met alles wat we mogen en kunnen. Een jaar dat niemand ooit snel zal gaan vergeten. 2020, toch bedankt dat jij er was.

Wat was jouw hoogtepuntje in 2020?

16 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: