Andere ladytruckers,  vrachtwagen

Waarom zou je geen chauffeuse worden?

Hallo iedereen! Vandaag nemen we een kijkje in het chauffeursleven van de 26 jarige Michelle uit het dorpje Barger- Compascuum. Sinds enkele maanden rijdt ze bij SG transport. Ze rijdt met een koeler op Scandinavië. 

Ze vindt het werk met een koeler niet zwaar. Het laden of lossen wordt vaak gedaan. Anders laadt of lost ze zelf d.m.v een (elektrische) pompkar. In het begin was dat even wennen, maar die handigheid was snel gevonden. Zo herkenbaar.
Het leukste/bijzonderste wat Michelle heeft meegemaakt was de rit naar Griekenland met Vee. Een hele leuke ervaring vond ze dat! En de avonden koppelen mét mijn hond Panter vond ze ook leuk.
Michelle is chauffeuse geworden omdat…. uh tsja, Je kan beter vragen; waarom zou je geen chauffeuse worden? Michelle kan er geen antwoord opgeven. Het is een beroep, met veel afwisseling en vrijheid.
Spijt van dit werk? Dat heeft ze nooit. Ze gaat elke dag met een lach achter het stuur zitten. 
Ze heeft haar rijbewijs in 6 maand gehaald. Theorie vond ze pittig, maar alles in 1 keer gehaald. Ze was best wel een beetje trots op zichzelf omdat ze totaal niet iemand is die van theorie houdt.
Ze is een poosje zoekende geweest naar het juiste bedrijf om te werken. Die heeft ze inmiddels gevonden. Iedereen is behulpzaam/vriendelijk/gezellig. Ze rijden met goed onderhouden Scania’s. Wat betreft Scania, dat is wel helemaal Michelle haar merk vrachtwagen. Ze heeft een poosje op een daf gereden maar dat was niet haar ding. Zo heeft ieder vast zijn/haar voorkeur. 

2 reacties

  • Henny

    Geweldig nog zo’n topper met véél lef, mijn complimenten en veelzijdig werk, mooi dat je collega’s je bij staan en ja de pompwagen is ook een ding, maar alles leren is mooi meegenomen, heel véél plezier in en op je werk, toi toi toi

Geef een reactie

%d