reviews

Stationary van Oxford

Hoii allemaal! Vandaag heb ik voor jullie een blog over de producten van Oxford. Zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel weten, ben ik dol op stationary. Ik schrijf natuurlijk ook nog heel veel met de hand. Voor mijn studies maar ook naar penvrienden bijvoorbeeld.

Wat heb ik allemaal gekregen?

 • Een pen.
 • Een collegeblok.
 • Sticky notes blokje.
 • Flash cards.
 • No ink show – through blok.
 • Een documenten map
 • Schrijfblok.

En ik ben blij met elk product! En nog wat leuks: Elk product heeft hoekjes die je kan scannen, ik wist dus niet eens dat dit bestond maar via Scribzee kan je een foto maken van je papier en dan pakt de camera de 4 hoekjes en dan krijg je je pagina op je telefoon. Hoe handig is dat? Dan raak je je notities nooit meer kwijt en je kunt ze delen met vrienden en ook nog eens bewerken. Want eerlijk studenten? Je hele telefoon staat vol met foto’s van aantekeningen.

Dan wil ik ook nog wat vertellen over de flashcards. Je kan de vragen aan de voorkant schrijven, de antwoorden op de achterkant en zo kan je jezelf een paar keer overhoren, maar via de app Scribzee kun je de flashcards opslaan en kun je via een quiz mode altijd oefenen. De gekleurde randen van de flashcards geven niet alleen een beetje fun maar maken het ook makkelijker om onderwerpen en vakken te sorteren. Studeren word een stuk makkelijker zo!

De app heet Scribzee en is makkelijk in gebruik. Ik kreeg er ook uitleg bij, hoe alles precies werkt en waar alles voor is. Je gescande aantekeningen worden opgeslagen in een beveiligde cloud.

Mijn favoriete product:

Lastig want ik hou van simpele notitieboeken omdat ik altijd wel over dingen kan schrijven maar van dit pakketje ga ik toch echt voor de flashcards. Super handig dat je jezelf zo kan overhoren. Ik deed altijd iets soortgelijks, een a4 dubbel vouwen en dan de vragen aan de ene kant en de antwoorden aan de andere kant maar die raakte ik natuurlijk vaak kwijt en door de flashcards ben ik wat georganiseerder want de kaartjes heb ik op een vaste plek liggen en

Met Scribzee en Oxford notitieboeken:

 • Bewaar je handgeschreven aantekeningen in een ultra-beveiligde cloud.
 • Sorteer ze per onderwerp met presentaties, afbeeldingen en andere digitale inhoud die door je docent wordt doorgegeven.
 • Deel je aantekeningen met mededeelnemers van een werkgroep via je digitale sociale netwerk
 •  E-mail je aantekeningen naar afwezigen!

Mijn mening:

Ik vind de uitstraling wel echt saai en daar zou ik ze nooit voor kopen. Ik word altijd happy van leuke, drukke printjes maar daar in tegen, ik zou dit juist wel kopen om wat je er allemaal mee kunt. Zoals ik net al zei, ik wist niet eens dat dit bestond maar ik vind het oprecht super handig. Dat je je aantekeningen kunt scannen is niet alleen met de flash cards maar ook met de sticky notes en de collegeblokken. Elk formaat en product dat op de foto staat. Ik denk oprecht dat dit je goed kan helpen tijdens je school periode.

Kortingscode:

Speciaal voor jullie heb ik ook nog een kortingscode! Met deze code krijgen jullie 20% korting op de stationary van Oxford. De code is: Mandy20 , zijn jullie al klaar voor het nieuwe school jaar?

13 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: