persoonlijk

Mijn 2e vakantie week

Pff, het liefst had ik deze blog nog lang niet met jullie gedeeld maar helaas, het zit er toch al weer op. Mijn 2e vakantie week, wat gaat dat snel he.. nog 1 weekje te gaan. In deze blog ga ik natuurlijk net als Mijn eerste vakantie week delen met jullie wat ik gedaan heb.

Maandag

Eerst een beetje uitgeslapen maar wel de wekker gezet. Ik had namelijk afgesproken met Evelien in Winschoten om een kleine fotoshoot te doen maar eerst moest ik thuis nog wat adressen op kaartjes schrijven die nog op de post moesten. Het was heel gezellig met Evelien, zij wil graag wat oefenen met de camera en ik vind het niet erg om er voor te staan haha! Zonder dat we het door hadden ook anderhalf uur gewandeld en ondertussen foto’s gemaakt. Daarna ben ik met mijn zus gaan wandelen, het wolvenspoor. We waren best laat thuis, ik ben toen eten gaan maken en daarna ben ik nog even bezig met brieven schrijven.

Dinsdag

Weer een wekker, dit keer nog eerder! Samen met mijn zus naar Tierpark Nordhorn geweest. Een dierenpark in Duitsland dus. Was super leuk! Vooral omdat je je eigen hondjes ook mee mocht naar de dierentuin. Daarna zijn we nog even naar onze oma geweest en hebben we maar eten gekocht bij de mac omdat het al zo laat was. Na afloop is Beau direct bij me gebleven omdat ik de dag er op toch op haar moest oppassen. Later komt er een aparte blog over de dierentuin online!

Woensdag

De wekker weer gezet en er mooi op tijd uit om met Beau een rondje te lopen. Het was de bedoeling dat we een rondje van 7 kilometer zouden lopen maar we raakten wat paaltjes kwijt dus uit eindelijk hebben we 10 kilometer gelopen. Toen we thuis kwamen heb ik een potje knakworst open gemaakt voor ons alle 3. Daarna ben ik nog weer een rondje gaan lopen. Eindstand 15 kilometer in totaal gelopen, daarna avond eten gemaakt en toen lekker gechillt. Shanti liep de hele dag al met een bijna dicht oog maar ik kon niks vinden maar savonds toen mijn zus haar oppakte zag ik dat ze een teek had, wat een gemier. Door de tekentang brak het lijfje af en staken alleen de pootjes nog uit, met z’n 3en geprobeerd haar een beetje rustig te houden en alles er uit te halen maar het wou niet. Later zat het me toch niet lekker en heb ik het alleen geprobeerd met een ander pincet en toen is het gelukkig gelukt. Rot beestjes.

Donderdag

‘S ochtends eerst uitgeslapen en daarna bezig geweest in het round robin boekje. Laatste keer alweer! Ook afgekregen, was dan ook al wel bijna klaar. Ga het wel missen, geen idee of ik ooit nog weer een keer mee ga doen want het kost wel tijd. En dat voor maanden lang. ‘S avonds eten gemaakt en videoland gekeken. En ‘s avonds in de regen toch nog maar even een rondje gelopen, in de regen en toch ook nog 8 kilometer. Was echt even lekker!

Vrijdag

Rustig begonnen met het huis schoonmaken, eerst natuurlijk uitgeslapen. Daarna naar dr big bazar geweest voor een swap en bday versiering. En naar de Jumbo geweest voor boodschappen. Toen naar huis gegaan om alles uit te pakken en op t ruimen etc. Nog even genikst en lekker videoland gekeken en daarna nog naar de action geweest, ik ging voor enveloppen heen maar kwam met een hele tas vol terug. Ook een zoutlamp gekocht en ben er zo onwijs blij mee! Toen lasagnette gemaakt en daarna ook niet echt veel meer gedaan.

Zaterdag

Vandaag de dag dat ik mijn verjaardag vier! Eerst naar Leek geweest om te ontbijten met Irma, was heel gezellig! We wonen niet zo dichtbij elkaar en hebben elkaar al 2 jaar niet gezien, was leuk (en te kort) om elkaar weer even te zien! Toen ben ik naar de jumbo gegaan om taart op te halen, Maura en Justin (oud collega en vriendin) kwamen ook even gezellig langs en het bijkletsen was leuk! Toen samen met een vriendin naar de cafetaria geweest en wat gegeten van daar. Toen ‘s avonds een coronaproof feestje gehad met 6 personen in mijn garage haha! Leek net een bij een komst maar was super gezellig! Het was 1 uur toen ik op bed lag, dat viel nog mee.

Zondag

Eerst natuurlijk weer uitgeslapen. Ik had in de nacht alles al opgeruimd dus ik moest alleen de tafels nog weg zetten. Toen bezig geweest met het huis opruimen, spullen inpakken voor mezelf en voor Shan. Druk druk druk, Shanti gaat namelijk een weekje bij oma logeren. Eind van de middag haar weg gebracht en daar ben ik nog best lang geweest. Toen nog even een ijskoffie bij de mac gehaald en daarna naar huis gegaan en nog even de afwasser gedaan en bezig geweest met mijn eigen koffer en toen kwam het vriendje. Best op tijd direct naar boven gegaan.

En dit was de 2e week alweer.. volgende week nog en dan zit het er al weer op. Wil daar niet te veel over nadenken, eerst nog maar even goed van mijn laatste weekje genieten!

11 reacties

Geef een reactie

%d