reviews

Posters van Poster Store

Hallo lezers! In deze blog heb ik weer eens een review voor jullie. Ik kreeg een e-mailtje voor een samenwerking, ik had even op de site gekeken en ik werd opslag verliefd, dus ik ging graag de samenwerking aan.

Ik weet niet of je het kan raden maar zoals de naam van de site / winkel al verraad, Poster store verkoopt Posters. Op de site kan je kijken naar inspiratie voor fotowanden, je ziet de posters die ze verkopen en daar hebben ze fotowanden van gemaakt. Ik zelf heb dit ook gedaan. Ik stuurde 2 van die fotowanden naar mijn vriend toe en hij vond het ook heel erg mooi! Aan de hand van die fotowanden, heb ik zelf posters bij elkaar gezocht voor een persoonlijke fotowand. Ik hou vooral van een Scandinavisch Design, je hebt bij Poster Store veel wat daarbij past, de posters zelf maar ook de fotolijsten. Ik denk oprecht dat er voor ieder wel wat wils tussen zit want ze hebben zoveel verschillende thema’s , ik heb gekeken bij Natuur posters en quote posters, bij die thema’s was de kans op slagen het grootst voor mij. En ik ben voor de zwarte fotolijstjes gegaan. Because black is my happy color lol.

Dinsdag 25 Augustus heb ik bij Poster Store besteld en 1 September had ik het binnen. Er zat ook een weekend tussen. Dat is dus mooi vlot gegaan. Ik heb gelezen dat Poster Store bij alle activiteiten voor korte transportroutes en slimme logistiek gaat wat hun helpt hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Dat vind ik dus oprecht mooi om te lezen! Aangezien ik als chauffeur weet hoeveel domme, lege kilometers er gereden worden.

Ik heb momenteel nog geen ruimte voor de posters aangezien ik mijn muur vol heb met grote canvas foto’s maar van 1 wil ik binnenkort denk ik afscheid nemen, dat is een canvas van Mijn eerste auto . Maar daar ben ik nog niet aan toe, en anders krijgen ze een hele mooie plek aan de muur in mijn eigen huisje (die komt vanzelf) Hieronder laat ik jullie de foto’s zien en zeg nou eerlijk, dit aanbod zou jij toch ook niet afgeslagen hebben? Ik ben echt verliefd op elke poster. De posters zijn geprint op duurzaam geproduceerd papier van hoge kwaliteit. Ze voelen ook echt heel stevig aan. Zoals je ziet ben ik voor verschillende formaten gegaan.

Bij Poster Store vind je prachtige en betaalbare posters en dus ook fotolijstjes van Scandinavisch design. Ze hebben echt de wereld aan keuze qua designs, formaten en stijlen en als er dan nog niks voor je bij zit wat ik haast niet kan geloven , elke dinsdag komt er een nieuwe poster collectie online.

Kijk hoe mooi dat lijkt met een zwarte lijst er om. Je hebt natuurlijk ook geen witte lijnen om de posters heen dus ik vind het er echt mooi, strak uit zien. De kleur van de fotolijstjes kan je ook zelf uitkiezen, als je die er bij wilt natuurlijk.

Mijn mening:

Ik ben heel erg tevreden over de posters en de service. Ze zijn eigenlijk nog mooier dan ik had verwacht, het papier is ook dikker als ik dacht en met het lijstje er zo om heen, vind ik ze super mooi. De lijstjes en posters waren keurig verpakt en ik heb fan ook alles onbeschadigd in huis gekregen. Ik ben zeer tevreden!

Kortingscode

Van Poster Store heb ik ook een kortingscode gekregen die jullie mogen gebruiken, namelijk: mandy20 , de code is geldig op alle producten zowel op posters als fotolijsten behalve op selection. Er is geen minimaal bestedingsbedrag. En de code is geldig tot en met 4 oktober.

Heb jij thuis ook zo’n fotowand? Of zou je graag 1 willen?

Ondanks dat deze blog een samenwerking betreft en ik de artikelen gratis gekregen heb, geef ik alsnog mijn eerlijke mening. Ik ben oprecht enthousiast over deze artikelen.

14 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: