kijktips,  reviews

Film: the girl on the train

Vandaag heb ik weer eens voor jullie een film recensie! Deze film heb ik samen met een vriendin gekeken tijdens onze mini vakantie. De film die wij gekeken hebben: The girl on the train, deze staat op videoland en op Netflix. Het boek was een paar jaar geleden heel populair en hij vloog de winkels uit, ook hier in Nederland.

  • Genre: Thriller, mysterie
  • Jaar: 2016.
  • Cast: Emily Blunt, Haley Bennett, Luke Evans, Justin Theroux, Rebecca Ferguson.
  • Mijn cijfer: 7/10.

Waar gaat de film over?

De film gaat over de gescheiden Rachel, die elke dag met de trein, hetzelfde traject rijdt. Na de scheiding drinkt ze veel alcohol. Elke dag komt ze langs het huis van Megan en Scott. En die houdt ze nauwlettend in de gaten omdat het stel er zo gelukkig en verliefd uit ziet. Tot ze op een dag iets bijzonders ziet op het balkon, Megan kussend met een andere man. Ineens raakt Megan vermist en Rachel gaat zich er mee bemoeien. Door haar alcohol zegt ze verwarrende dingen. Maar zal Megan nog weer gevonden worden?

Mijn mening.

Eerlijk? We snapten niks van deze film tot het eind. Pas in de laatste fase werd alles duidelijk. Er spelen zich ook meerdere verhalen door elkaar heen twee spelers lijken nog wel op elkaar en daardoor word het nog een beetje moeilijker te volgen. Maar dronken Rachel speelt haar rol heel goed en ik denk dat je daarom ook door blijft kijken want ik en mijn vriendin moesten de film even weg leggen maar we hadden er wel veel zin in om hem de volgende dag verder te kijken weer. Ondanks dat ik het best een vage film vond, zou ik hem wel aanraden omdat op het laatst alles samen viel.

Klik Hier voor de trailer.

Zou jij deze film kijken? Of heb je hem toevallig al gezien?

11 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: