Film: the girl on the train

Vandaag heb ik weer eens voor jullie een film recensie! Deze film heb ik samen met een vriendin gekeken tijdens onze mini vakantie. De film die wij gekeken hebben: The girl on the train, deze staat op videoland en op Netflix. Het boek was een paar jaar geleden heel populair en hij vloog de winkels uit, ook hier in Nederland.

  • Genre: Thriller, mysterie
  • Jaar: 2016.
  • Cast: Emily Blunt, Haley Bennett, Luke Evans, Justin Theroux, Rebecca Ferguson.
  • Mijn cijfer: 7/10.

Waar gaat de film over?

De film gaat over de gescheiden Rachel, die elke dag met de trein, hetzelfde traject rijdt. Na de scheiding drinkt ze veel alcohol. Elke dag komt ze langs het huis van Megan en Scott. En die houdt ze nauwlettend in de gaten omdat het stel er zo gelukkig en verliefd uit ziet. Tot ze op een dag iets bijzonders ziet op het balkon, Megan kussend met een andere man. Ineens raakt Megan vermist en Rachel gaat zich er mee bemoeien. Door haar alcohol zegt ze verwarrende dingen. Maar zal Megan nog weer gevonden worden?

Mijn mening.

Eerlijk? We snapten niks van deze film tot het eind. Pas in de laatste fase werd alles duidelijk. Er spelen zich ook meerdere verhalen door elkaar heen twee spelers lijken nog wel op elkaar en daardoor word het nog een beetje moeilijker te volgen. Maar dronken Rachel speelt haar rol heel goed en ik denk dat je daarom ook door blijft kijken want ik en mijn vriendin moesten de film even weg leggen maar we hadden er wel veel zin in om hem de volgende dag verder te kijken weer. Ondanks dat ik het best een vage film vond, zou ik hem wel aanraden omdat op het laatst alles samen viel.

Klik Hier voor de trailer.

Zou jij deze film kijken? Of heb je hem toevallig al gezien?

11 Reacties op “Film: the girl on the train”

  1. Ik heb het boek gelezen en daarna de film gekeken. Moet zeggen dat ik de verfilming erg goed vond. Normaal wilt dat nog wel eens tegenvallen als je eerst het boek leest, maar dat had ik bij deze helmaal niet.

    Like

  2. Ik heb deze film al eens gezien. Ik vond hem echt enoooorm langdradig. Heb ook meerdere keren gedacht dat ik misschien moest stoppen met kijken. Uiteindelijk toch doorgezet maar ik vond hem vrij teleurstellend. Toen was ik gelijk blij dat ik het boek nooit gekocht had. Die had dan waarschijnlijk ook binnen no-time in de kast gelegen…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: