Hobby,  Swappen

Zomerswap

Ik heb vast ooit wel eens met jullie gedeeld dat ik een hele leuke hobby heb genaamd: swappen. Swappen is dat je cadeautjes voor iemand koopt n.a.v een bepaald thema of moodboards. Via een facebook groep had ik me opgegeven voor een zomerswap. Vandaag deel ik met jullie de swap die ik gekregen heb.

De doos zelf al zag er lekker fleurig uit door het inpakpapier. Toen ik de doos openmaakte, begon de echte pret. De cadeautjes zagen er zo leuk uit! De cadeautjes waren ingepakt met mooi zomers inpakpapier en ik werd nog vrolijker van de tagjes! Die zaten op elk cadeautje met een kleine beschrijving erbij. Eerlijk, hier word je toch vrolijk van? Zo onwijs leuk gedaan.

Nu over op de cadeautjes:

Ik vond het gewoon een beetje zonde om de mooie cadeautjes uit te pakken maar goed, zo hoort dat bij een swap haha, wat ik allemaal kreeg:

  • Barbecue chips, altijd lekker natuurlijk en ook hoort het bij het thema. Wat doe je in de zomer veel? Juist barbecueën. De tekst op het tagje was dan ook: Iets hartigs in de smaak wat je zomers graag doet.
  • Voor mijn bullet journal, een boekje vol met dingetjes die ik kan gebruiken in mijn bullet journal en mooie washi tapjes erbij, kan je altijd gebruiken, super leuk! Tekst op het tagje: om je bullet journal zomers mee te maken.
  • Strandlaken, die kan je natuurlijk gebruiken op het strand, als je gaat picknicken, lekker in de tuin gaat chillen etc. Een item dat je in de zomer niet kan missen. Tekst op het tagje: te gebruiken bij een picknick.
  • Hapjeprikkers, of hoe je het noemt haha! Leuk voor in een blokje kaas etc als je een zomers feestje hebt. Its all about the details. Tekst op het tagje: om hapjes zomers mee te versieren.
  • To do list, etuitje: tekst op het tagje: om je zomer plannen op te schrijven. Love it! Ik ben zo’n type dat alles op schrijft en schrijven ook echt heel leuk vind dus deze cadeautjes zijn helemaal in mijn straatje.
  • Ijsblokjes, no words needed, natuurlijk om je drankjes koeler te houden in de zomer. Nog zo’n zomer must have. Hele leuke vormpjes ook, word ik blij van! Tekst op het tagje: Om je drankjes kouder te maken.
  • Leuke beker, love deze bekers in de zomer, vooral omdat hij dicht is dus er kunnen geen vliegjes of iets bij of in vallen en dat is heel fijn. Ook vind ik rietjes heel lekker drinken haha! Tekst op het tagje: iets om je koele drankjes in te doen.
  • Ranja, dit is dus voor mij echt een zomers drankje. Vind ranja echt lekker, vooral als je een fles in de diepvries doet en de dag erna ijs ranja hebt. Of een leuke sapkan vol met ranja, love it. Tekst op het tagje: iets wat je zomers graag drinkt.

Ben echt heel blij met deze leuke, zomerse swap. Allemaal cadeautjes die heel goed in mijn straatje passen. Het strandlaken vind ik ook echt heel mooi, precies mijn stijl.

Nynke, heel erg bedankt voor deze swap en de moeite die je er in hebt gestoken!

Hebben jullie al eens van swappen gehoord?

24 reacties

Geef een reactie

%d