reviews

Goodiebox Juni

Het is al weer een hele tijd geleden maar mevrouw heeft nog steeds een abbo op de goodiebox hoor! Alleen steeds niet de puf gehad om er blogs over te schrijven maar hey! Hier is weer een review van de goodiebox die ik in Juni kreeg.

Een goodiebox is een box die je thuis krijgt elke maand met verschillende beauty en verzorgingsproducten er in. Als je een box ontvangen hebt, kan je op de site de producten beoordelen en daar krijg je punten voor, met die punten kun je sparen voor een gratis box of korting krijgen in de goodieshop. Je betaald 20,- voor zo’n box en de box heeft altijd een minimale waarde van €65,- Je krijgt hem gratis thuis bezorgd en is elke maand gratis opzegbaar.

Rose Otto Face Oil – Winkelwaarde: €40 voor 30 ml

Geef je huid wat extra hydratatie met een gezichtsolie die duurzaam verpakt is! De natuurlijke ingrediënten kalmeren en versterken je huid. Gebruik ’s ochtends en ’s avonds na het reinigen van je gezicht.

Het is de bedoeling dat je deze olie ’s ochtends en ’s avonds gebruikt na het reinigen van je huid. En eerlijk? Hij is heerlijk! Het heeft 2 sterke geuren vind ik, of hij ruikt heel erg naar roos en de ” na geur” is een beetje sterke thee vind ik maar hij is heerlijk en mijn huid voelt na gebruik lekker zacht aan. Deze oil is een roller en rol je dus over je gezicht heen.

Eco Hairbrush – Winkelwaarde: €15

Je haar borstelen lijkt soms meer gedoe dan ontspanning, toch? Met de Eco-haarborstel van Anwen wordt je haar borstelen een genietmoment. Dankzij zijn flexibele vorm past de borstel zich aan naar de vorm van je hoofd zorgt het ook nog eens voor een zachte hoofdmassage Kleine tip: houd hem uit de buurt van hete lucht. Het product is milieuvriendelijk: hij is gemaakt met biologisch afbreekbare materialen – in de juiste omgeving zal deze borstel binnen 5 jaar vergaan! Goed voor je haar en voor het milieu!

Dit bovenste stukje is natuurlijk tekst van de leaflet van goodiebox zelf maar ik heb er niks aan toe te voegen. Wat een heerlijke borstel en borstelen doet ook gewoon geen zin meer. Deze borstel is super in gebruik en als deze ooit kapot zou gaan, dan zal ik zeker wel een nieuwe kopen! Aanrader deze borstel.

Raincoat Waterproof Mascara – Winkelwaarde: €21

Regent het pijpenstelen of schijnt de zon in je ogen? Deze waterproof Sandstone mascara laat je niet in de steek en werkt als een regenjas voor je wimpers. Hij is allergievrij en kan dus zelfs gebruikt worden voor de meest gevoelige ogen en bij het dragen van lenzen. Yay, all eyes on you!

Sun Body Lotion SPF 15 – Winkelwaarde: €35 voor 200 ml

Sun’s out, buns out, toch? Vergeet daarbij vooral niet om je mooie huid te beschermen. Karmameju Sunscreen SPF15 is een antioxidante en hydraterende zonnebrandcrème. Deze Suncreen is gemaakt met natuurlijk minerale SPF-filters. Van de verfrissende mix van citrusvruchten, verkoelende munt en lavendel krijg je meteen dat gevoel van de mediterrane zomer. Oh ja, wie wil dat nou niet? Aanbrengen op je gezicht en/of lichaam.

Dit is dus weer zo’n product die ik niet snel zou kopen maar toch wel echt fijn is in gebruik! Hij smeert lekker en ruikt ook lekker en er zit zelfs nog spf in. Lekkere bodylotion!

Shampoo Bar – Winkelwaarde: €12

Gun jezelf een (mentale) exotische getaway met de druivenpit- en Aloë Vera Shampoo Bar van Valquer. niet alleen een feestje voor je haar, maar ook voor het milieu omdat hij niet uit een plastic fles komt, joehoe! Masseer de Bar direct in op nat haar, voeg indien nodig meer water toe, wrijf zachtjes van de hoofdhuid tot de punten en spoel daarna uit. Mhhh, love it!

Ik wou dat je de geur kon ruiken door je scherm heen van deze shampoobar. Echt ik ben verliefd. Het liefst doe ik deze in mijn tas zodat ik de hele dag kan ruiken. I love the smell. Ik ben helaas gewoon niet zon fan van shampoobars omdat mijn haar er heel stroef van word ondanks de vele pogingen maar ik blijf proberen want ik vind het idee van een shampoobar echt heel goed.

Wat een mooie box!

Ik ben super blij met deze leuke gevarieerde box. Ik ben dan vooral heel blij met de borstel. Ik lees er op facebook ook heel veel andere positieve dingen over. En die shampoobar, die ruikt echt zo heerlijk. Dit was een hele mooie box.

Klik Hier als je €5,- korting wil op je eerste box! €15,- inc verzendkosten dus. Als je het helemaal niks vind, kun je altijd weer opzeggen, je zit nergens aan vast.

Dit is geen samenwerking. Ik betaal gewoon elke maand voor de goodiebox en deze blog is dus eerlijk en oprecht geschreven. Als ik producten in de goodiebox niet leuk vindt, schrijf ik dat ook gewoon eerlijk.

Voorgaande goodieboxxen:

Welk product uit deze box zou jij graag willen proberen? En zou jij maandelijks een goodiebox willen ontvangen?

30 reacties

Geef een reactie

Ontdek meer van Life by - Mandy Eggens

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder