reviews

Goodiebox Februari

Weer een nieuwe maand dus uiteraard ook weer een nieuwe goodiebox. Het thema van deze maand is Energize. Omdat we vaak genoeg “ja” zeggen tegen dingen die we eigenlijk helemaal niet willen, daarom is deze box gevuld met mooie producten om even bij te tanken en op te laden. Ik ben benieuwd wat jullie van deze box vinden. Deze box is van de maand februari en ik ben best aan de late kant aangezien ik de maart box al binnen heb maar dat mag de pret niet verpesten.

Body soufflé – Human+Kind

Deze soufflé is een 2-1. Hij geeft een directe energieboost aan je lichaam en geest en hij is speciaal ontwikkeld voor de droge huid en geeft een ultrazacht resultaat. En het is een vegan soufflé.

Deze is wel heel fijn in gebruik! Mn benen en armen worden er inderdaad lekker zacht van en hij heeft een lekker geurtje. Het is geen overweldigende geur en dat is wel lekker!

H20 tan drops face – James read

Deze tan drops creëren een vlekkeloze, egale en glowing teint zonder strepen. De teint blijft dagenlang zitten. Begin voor een optimaal resultaat met een paar druppen en bouw geleidelijk aan een kleurtje op.

Dit is echt typisch een product dat ik niet zou durven te proberen, ik ken mezelf. Dit gaat fout bij mij en ik loop dan dagenlang voor schut. En ik ben heel bleek van mezelf en eigenlijk vind ik dat best wel mooi.

Face prep tool – Niré
Deze gezichtsborstel reinigt en exfolieert je huid om je make-up en onzuiverheden te verwijderen. Gebruik deze tool met je reinigingsproduct en maak cirkel vormige bewegingen. Gebruik hem max. 2-3 keer in de week. Dit is echt zo’n dingetje dat ik nooit zal kopen en eigenlijk ook niet zal gebruiken. Maar dat is het leukste van een goodiebox, ik ben er nog niet aan toegekomen om hem uit te proberen maar ik ga het zeker eerdaags wel even doen. Lijkt dit product jouw wat?
Crystal glow hydrogel eye mask – Vitamasques
Je kan je huid onder je ogen kalmeren met dit hydrogel oogmasker dat verrijkt is met kristalextracten. Verwijder de plakkers en breng het masker aan op een gereinigde huid, 10-15 minuutjes laten intrekken en klaar.
Moisturizing serum – Ecooking
Dit serum is vegan en bomvol voedende ingrediënten. Dit wondermiddeltje is ideaal voor elk huidtype en vooral winnaar wanneer je je huid een hydratatiebom kan gebruiken. Breng een paar druppels aan onder je dag / nacht crème en voila! Oke dit was de eerste keer in mn hele leven dat ik een serum gebruikte denk ik. Ik spoot wat op mijn vinger en t gleed er gewoon zo van af. Ik weet niet of dat normaal is of dat je daar altijd rekening mee moet houden? En hij ruikt precies naar net niks. Ik weet eerlijk gezegd niet zo goed wat ik met dat serum moet doen.
Lippie love lip scrub – Manna Kadar

De zachte suikerscrub in deze lippie love is hier om je schrale lippen te redden. Samengesteld met voedende ingrediënten die vocht toevoegen waardoor je lippen loveable aanvoelen.

Dit is oprecht een hele fijne scrub! Je lippen worden heerlijk zacht en als je er met je tong perongeluk over heen gaat, proeft het ook niet smerig chemisch. Eigenlijk best een lekkere smaak lol. Dit is zeker een aanrader!

Ik vond dit zeker een verassende box! Allemaal producten die ik nog niet kende en waar ik kennis mee kon maken, bijvoorbeeld het serum en de tan druppels als denk ik niet dat ik die ga proberen. Maar dit is precies waarom ik goodiebox zo leuk vind, nieuwe merken/producten leren kennen.

Wat vind jij het leukste in deze goodiebox? Laat het weten in de reacties.

22 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: