Bedankt vreemde mevrouw!

Afgelopen vrijdag reed ik gewoon mijn normale route, in Vinkhuizen moet ik altijd bij de Cigo zijn. Ik had daar de containers omgewisseld en toen ging ik nog even naar de lidl toe om een broodje te kopen, die zit tegen over de cigo. Ik heb als enige wat op de band liggen en toen kwam er ineens een vrouw aan met alleen een bosje rozen: mag ik alsjealsjealsjeblieft voor jou? Ik wil deze aan iemand geven. Eigenlijk had ik niet eens tijd om wat te zeggen want ze ging al voor. En heel eerlijk? Ik dacht echt: wauw mensen hebben echt geen geduld. Alleen mijn zakje broodjes lag op de band, ik dacht daar kun je toch wel even achter? Het is niet dat ik het zo’n ramp vond hoor maar ik vond het gewoon vreemd. En toen ze ze had afgerekend draaide ze zich om en gaf ze aan mij. Ze zei: ja ik zag je net buiten wel sjouwen en slepen, dus deze is voor jou! Eigenlijk dus om het feit dat ik vrachtwagenchauffeur ben. Maar volgens mij heb ik haar niet eens zo heel erg goed bedankt want ik was een beetje flabbergasted nog. Ze liep ook direct de winkel weer in.

Toen ik weer buiten was zakte het een beetje en in stiekem kon ik toen wel janken haha! Dit komt waarschijnlijk omdat het corona virus zo heerst en ik denk dat mensen nu een beetje liever doen tegen ons de vrachtwagenchauffeurs doen omdat je ineens veel over vrachtwagenchauffeurs hoort op de radio en veel over ze leest op Facebook, we zijn toch wel belangrijk in deze maatschappij he.

Ik ben deze mevrouw heel erg dankbaar en als iedereen nou zoiets kleins deed, dan werd de wereld al een stuk mooier en al helemaal in deze tijd. Super dankbaar voor deze actie!

22 Reacties op “Bedankt vreemde mevrouw!”

  1. Wat ontzettend lief! Dat is het positieve wat ik nu merk in deze ontzettend ingewikkelde en onwerkelijke situatie. Het lijkt net alsof we wat liever voor elkaar zijn. Ik bemerk een soort saamhorigheid (zeker als je de hashtag #coronahulp bekijkt). Heel fijn.

    Like

  2. Wauw, wat een superlief gebaar! Ik snap dat je flabberguested was! Je hebt echt nog wel lieve mensen op de wereld die spontaan iets doen voor een ander. Zij zag jou natuurlijk hard werken, ze dacht: ach, dat wijffie :-). Lief hoor! Geniet ervan! Je hebt het verdiend.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: