Mijn avonturen,  vrachtwagen

Bedankt vreemde mevrouw!

Afgelopen vrijdag reed ik gewoon mijn normale route, in Vinkhuizen moet ik altijd bij de Cigo zijn. Ik had daar de containers omgewisseld en toen ging ik nog even naar de lidl toe om een broodje te kopen, die zit tegen over de cigo. Ik heb als enige wat op de band liggen en toen kwam er ineens een vrouw aan met alleen een bosje rozen: mag ik alsjealsjealsjeblieft voor jou? Ik wil deze aan iemand geven. Eigenlijk had ik niet eens tijd om wat te zeggen want ze ging al voor. En heel eerlijk? Ik dacht echt: wauw mensen hebben echt geen geduld. Alleen mijn zakje broodjes lag op de band, ik dacht daar kun je toch wel even achter? Het is niet dat ik het zo’n ramp vond hoor maar ik vond het gewoon vreemd. En toen ze ze had afgerekend draaide ze zich om en gaf ze aan mij. Ze zei: ja ik zag je net buiten wel sjouwen en slepen, dus deze is voor jou! Eigenlijk dus om het feit dat ik vrachtwagenchauffeur ben. Maar volgens mij heb ik haar niet eens zo heel erg goed bedankt want ik was een beetje flabbergasted nog. Ze liep ook direct de winkel weer in.

Toen ik weer buiten was zakte het een beetje en in stiekem kon ik toen wel janken haha! Dit komt waarschijnlijk omdat het corona virus zo heerst en ik denk dat mensen nu een beetje liever doen tegen ons de vrachtwagenchauffeurs doen omdat je ineens veel over vrachtwagenchauffeurs hoort op de radio en veel over ze leest op Facebook, we zijn toch wel belangrijk in deze maatschappij he.

Ik ben deze mevrouw heel erg dankbaar en als iedereen nou zoiets kleins deed, dan werd de wereld al een stuk mooier en al helemaal in deze tijd. Super dankbaar voor deze actie!

22 reacties

Geef een reactie

%d