persoonlijk

Mijn December

Als eerst, wil ik iedereen een heel gelukkig nieuw jaar wensen! Ik hoop dat jullie leuke kerstdagen en een fijne jaarwisseling hebben gehad. Dat 2020 een mooi jaar mag worden! Ik laat me verassen. In deze blog ga ik jullie natuurlijk nog even vertellen hoe mijn December was.

Sinterklaas vieren

Het weekend van 7&8 December sinterklaas gevierd. Beide dagen, op 7 December met familie en op 8 December met mijn beste vriendin. Wij doen met de familie altijd een pakjes spel met leuke, en kut cadeautjes. Ik had uiteindelijk toch denk ik wel de meeste cadeautjes gewonnen. Joehoe.

Met mijn vriendin heb ik echt ouderwets sinterklaas gevierd, met een suprise en een gedicht. Ik heb een Furby voor haar gemaakt, cute he. Van haar kreeg ik ofcourse een vrachtwagen. Met gewone, leuke cadeautjes!

Wanneer je sinterklaas viert, krijgt het hondje natuurlijk ook wat. Shanti heeft van mij een blond amsterdam drink bakje gekregen en een bordje met tekst er op voor haar zitplekje in de vensterbank.

Avondje stad

Eigenlijk kwam dit heel onverwachts, ik was aan het werk en toen zag ik vanuit mn ooghoeken de coca cola truck rijden en daar moest ik natuurlijk meer van weten, via internet kwam ik er achter dat hij op de grote markt was, daar ben ik dus samen met mijn moeder ’s avonds naar werk heen gaan. Even op de foto geweest met de truck en de kerstman, toen zijn we naar het forum geweest. Nooit geweten dat ik last had van hoogtevrees maar in dat gebouw durfde ik niet naar beneden te kijken haha!

Dag van de vrachtwagenchauffeur

12 December is de dag van de vrachtwagenchauffeurs. Bij veel benzinepompen kon je een gratis broodje bal krijgen en bij veel klanten/ distributiecentra stond er koffie, broodjes, koekjes etc klaar. Ik heb daar niet zoveel van meegekregen maar mijn dag kon niet meer stuk want ik had wel iets gewonnen op facebook waar je mij heel blij mee maakt. Via de DAF pagina heb ik namelijk – omdat het de dag van de vrachtwagenchauffeur was – kaartjes gewonnen om het DAF museum en de fabriek te bezoeken! Natuurlijk ga ik doen samen met mijn vader. Super leuk vooruitzicht voor 2020.

Dagje Oldenburg

Samen met vrienden ben ik ook nog naar een kerstmarkt in Oldenburg geweest. Na een moeizame rit, toch een hele leuke dag gehad! We wonen vlakbij de grens maar naar de grens toe hadden we al een file van ongeveer een uur. Ik was nog nooit in Oldenburg geweest en vond het een mooie stad. Verder niet echt iets bijzonders gekocht.

Kerst avond

Net zo als met sinterklaas, hebben we ook een dobbelspel gedaan op kerst avond. Ook deze keer weer een hoop belachelijke cadeautjes en dat is wat het nog leuker maakt. Na het spel kwam mijn moeder aan met het spel ” pie face ” je doet dat met z’n tweeën en elk persoon moet heel snel op een knopje drukken en wie het sloomst is.. krijgt taart in zn gezicht. Ik heb tegen iedereen gespeeld en van iedereen gewonnen, thank god.

Eerste kerstdag

Eerst hebben we heerlijk uitgeslapen, was ik ook echt even aan toe. ‘S middags zijn we even gaan wandelen bij het punt van Reide. Was heerlijk! Toen gingen we gourmetten bij mijn zus thuis, dat was uiteraard ook heerlijk. ‘S avonds zijn we naar het casino geweest, mijn eerste keer, helaas had ik geen beginners geluk. €24,- verloren maar het was wel heel gezellig.

Tweede kerstdag

Op de tweede kerstdag hadden we eigenlijk niks gepland. Uiteraard eerst weer uitgeslapen. ‘S middags kwam mijn oma bij ons thuis en ’s avonds hebben we eten besteld. Toen hebben we nog even een spelletje gespeeld en dat was onze tweede kerstdag eigenlijk.

Wildnights Emmen

Er zijn veel verschillende meningen over het park Wildlands in Emmen maar ik hou van dat park! Elk jaar hebben ze wildnights, dan kan je zien hoe het ’s avonds in zo’n park is. Ik vond het persoonlijk saaier als overdag, ik heb me prima vermaakt hoor, daar niet van maar ik heb bijna geen dier gezien. Het was wel heel leuk aangekleed, mooie lasershow erbij en andere leuke shows, het is wel interessant om een keer heen te gaan maar ik ga liever overdag!

3 best gelezen blogs van de maand December:

  1. Ook vrouwen kunnen vrachtwagenchauffeur zijn
  2. Mijn November
  3. Kijkje in mijn werk week

Als je ze nog niet gelezen hebt, neem dan vooral eventjes de tijd om dit te doen.

De laatste tijd is het wat rustiger op mijn blog omdat ik het gewoon druk heb steeds en ik ook niet zoveel inspiratie heb voor nieuwe blogs writersblock. Als je ergens een blog over wilt lezen of als je een tip hebt voor mij waar ik over kan schrijven, laat het dan vooral even weten in de reacties.

In 2020 gaan we natuurlijk weer verder met bloggen en ik hoop dat jullie mijn blogs weer met veel plezier gaan lezen. Ik wens jullie al het goede toe in een nieuw jaar vol met nieuwe kansen.

Wat hebben jullie gedaan met de kerstdagen?

13 reacties

Geef een reactie

Ontdek meer van Life by - Mandy Eggens

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder