Fotoshoot met Shanti

Zoals jullie in mijn blog Mijn November misschien al hadden gelezen, ik heb een tijdje geleden samen met Shanti een fotoshoot gedaan, in deze blog kunnen jullie er meer over lezen en natuurlijk de resultaten zien.

Mandy zou Mandy niet zijn als ze dit niet via social deal had gekocht. Ik kwam deze deal tegen en die moest ik natuurlijk hebben, ik ben gek op foto’s (herinneringen) en natuurlijk op mijn lieve kleine hondje.

De fotoshoot heb ik bij MP image fotografie gedaan, in een studio in Noordbroek. Je kon kiezen, of een fotoshoot in een studio, of buiten. Ik was bang dat Shanti buiten helemaal niet ging kijken omdat ze dan te afgeleid was, dus ik koos voor de studio.

De fotografe heet: Mariëtte Plat, ze is geboren in 1990. Ik vond haar echt super lief en geduldig. Ze heeft super mooie plaatjes geschoten, die kunnen jullie onder aan in de blog vinden.

Mariëtte had een heel mooi zwart doek, Shanti sprong er als wit hondje heel erg mooi uit op de foto’s, het was wel moeilijk om Shanti te laten kijken, het enige waar ze echt op reageerde was het zinnetje: ” Oma komt er aan. ” jup, dat zeggen we in huize Eggens vaak als we Shanti haar aandacht even willen. Mariëtte had het natuurlijk ook al geprobeerd met het ritselen van een zakje, speeltjes, dierengeluiden etc.

Ondanks dat de voucher best lang geldig was, kreeg ik het natuurlijk weer voor elkaar om hem te laten verlopen maar ik ben super geholpen en het mocht uit eindelijk alsnog doorgaan met de voucher, top service.

Mariëtte doet niet alleen dierenshoots, je kan ook bij haar terug voor een shoot met je partner bijvoorbeeld. Als je ergens foto’s van wilt hebben, neem contact met haar op en wie weet wil zij het wel doen, zeker een aanrader!

Mariëtte’s contact gegevens:

  • Website : www.mpimage.nl
  • Telefoon : 06-23 644 886
  • Email : info@mpimage.nl

Echt oprecht een aanrader! De foto’s hadden een beetje vertraging maar ik werd keurig op de hoogte gehouden. Ik kreeg een email met een wachtwoord en toen kon ik de foto’s allemaal digitaal zien. En natuurlijk downloaden. Mariëtte was ook echt super vriendelijk, gewoon echt een aanrader!

En nu natuurlijk, het moment waar jullie denk ik op hebben gewacht. De foto’s van de shoot! Laat vooral in de reacties even weten wat jullie er van vinden.

23 Reacties op “Fotoshoot met Shanti”

  1. Wat een leuke foto’s. En wat handig dat je ze digitaal kan downloaden. Soms zie ik een deal en dan krijg je maar 1 foto geprint. Tja dat voor mij niet echt de beste deals. Fijn dat ondanks je bon was verlopen dat je toch nog daar gebruikt van mocht maken. Dat is echt een hele goede service.

    Like

  2. Goh wat leuk. Ik hoef het met mijn kat niet te proberen 😂😂. Ik vind de eerste foto van shanti en de middelste waar jullie samen op staan erg gaaf. Ga je ze laten afdrukken op canvas? Best leuk één ophangen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: