persoonlijk

Mijn November

Natuurlijk weer een nieuwe maand, en dat betekend een overzichtje van de afgelopen maand, in dit geval, de maand: November, weer hele leuke dingen gedaan, dat betekent nog 1 maandje te gaan, dan is het alweer het nieuwe jaar, tijd vliegt!

Oosterik en Intratuin

Begin November zijn we naar 2 tuincentra’s geweest om kerst shows te bekijken. Van allebei echt heel erg genoten! Het was wel een eindje bij ons vandaan, het was dus echt een dagje weg, super leuk gehad. Zijn beide ook echt aanraders trouwens.

Blond Amsterdam schaal

Ik denk dat iedereen die mijn blog volgt ondertussen al wel weet dat ik een groot Blond Amsterdam fan ben, ik was ook zo onwijs blij toen ik deze prachtige schaal heb mogen ontvangen. Alles wat voor mij belangrijk is, staat op deze schaal! Vrachtwagen, Shanti, reizen en natuurlijk een schaal van Blond Amsterdam zelf.

Benieuwd hoe ik dit gedaan heb? Klik dan Hier

Fotoshoot met Shanti

Begin dit jaar had ik via ” de leukste deal ” een voucher gekocht voor een fotoshoot met Shanti, dat hebben wij dus deze maand gedaan in een studio bij MP image, het was super leuk om te doen. Ze heeft foto’s van Shanti alleen gemaakt, maar ook met mij er op. Dierbare herinneringen!

Interview met Dorinda

Zoals jullie misschien al wel op mijn Instagram of op mijn Facebookpagina hebben gezien, ik heb een interview met Dorinda gedaan n.a.v een campagne van STL, het was echt super leuk om te doen en het was zo gezellig. Ik heb meegedaan aan deze campagne omdat ik een andere vrouwlijke chauffeur in het zonnetje mocht zetten, daar ben ik natuurlijk wel voor in! Als je Hier klikt, kun je hem lezen.

Intocht van sinterklaas

Samen met mijn moeder ben ik naar de intocht van sinterklaas en zijn zwarte pieten geweest bij ons in Hoogezand. Dit was weer voor het eerst in jaren, wat was het leuk! Het was alleen wel heel anders dan ik kon herinneren, het was ook niet zo druk als toen ik klein was. Gelukkig had sinterklaas wel zwarte pieten bij zich, ik vind die roetveegpieten echt niks en ik kan er ook heel boos om worden. Laat het feest gewoon zoals het was!

Kledingkast opgeruimd

Ik heb al jaren niet mn kleding kast opgeruimd. Het slingerde ook overal maar ik kon het meeste gewoon niet weg doen. Nu kwam er dus iemand bij ons om in het hele huis te kijken -_- dus ik heb mn kleding kast / lege kamer opgeruimd en alles wat ik niet meer nodig had weggegooid, moi wat een werk en wat een zooi.

Winterfair en hand hobby creadagen

Eindelijk een keer naar een crea beurs geweest! We zijn naar de winterfair en handy hobby creadagen in de martini plaza geweest, super leuk. Ik heb een ecoline brush pen blender gekocht want die kwam ik al heel lang te kort en een nieuwe bullet journal. Maaaarrr, natuurlijk ook weer wat voor Shan, een heerlijk warm wollen kleedje. Daar mag ze op liggen op mijn bed.

Nachtje mee op de bieten auto

Na mijn eigen dagdienstje ben ik voor de gezelligheid nog even een nachtje met mijn collega mee geweest op de bieten auto dan weet je dat je je werk echt leuk vind. Dit was de eerste keer dat ik mee ben geweest met de bieten campagne en vond het leuk om mee te maken maar zie het mezelf niet zo snel doen.

Statistieken door het plafond geschoten

Zoals WordPress het zelf zegt. Maar niets is minder waar. Mijn blog heeft deze maand dik het dubbele bloggers getrokken als elke andere maand. Dat komt voornamelijk door de blog: Ook vrouwen kunnen vrachtwagenchauffeur zijn , hij werd op heel veel transport pagina’s en groepen gedeeld. Mijn bloggers hartje doet duizend sprongetjes.

Coco kwam eindelijk bij me

Ondertussen is die vogel bij mij oma al een paar maandjes jong maar hij is nog nooit bij mij geweest, hoe graag ik ook maar wou, hoe erg ik mijn best ook maar deed. Maar deze maand, kwam ze eindelijk een keer bij mij. Misschien omdat ik mn ” enge ” hondje niet mee had. En ze wou niet meer bij me weg.

Frozen 2

Jup, ik ben dus twintig. Ik ga amper naar de bioscoop maar wanneer ik ga.. ga ik naar een disney film. De frozen film vond ik zo leuk dat ik deze echt absoluut niet kon missen. Dus, ik ben samen met een vriendin (20) ook gegaan. En hij was echt super leuk! Binnenkort zie je er wel een blogje over verschijnen.

Top 3 best gelezen blogs November

  1. Ook vrouwen kunnen vrachtwagenchauffeur zijn
  1. Kijkje in mijn werk week
  1. Beste Blond Amsterdam aankoop ooit

Kortom, November was een hele leuke maand! En nu: lets make a December to remember.

Wat was het leukste dat jij hebt gedaan in November?

14 reacties

Geef een reactie

%d