reviews

Angels in the snow

Ja hoor, daar is ze weer met een nieuwe kerstfilm blog. Ook nu heb ik weer een leuke kerst film gekeken, lezen jullie mee? Ik heb deze trouwens gekeken op netflix!

Angels in the snow

Deze film gaat over de familie Montgomery. De kerstdagen komen er weer aan, dus besloot de vader zijn vrouw en 3 kinderen mee te nemen naar een huisje in de bergen. De sfeer is niet fijn, de vader probeert juist in dat huisje met z’n allen te zijn en gezellig samen kerst te vieren maar hij zit zelf steeds met zijn telefoon voor zaken, daar irriteert de familie zich aan. Tijdens een hevige sneeuw storm, belt de familie Tucker aan bij het huisje, hun auto was stuk gegaan en ze belden aan bij de familie Montgomery omdat ze daar licht zagen branden. Zo brengen de 2 families de kerstdagen samen door en veranderd de familie Tucker, de Montgomery’s heel erg.

Mijn mening:

Angels in the snow is zeker een hele mooie film, ook met een mooie boodschap. Hij probeert hij alles te geven qua materiaal: auto’s , huizen etc maar het enige wat zij wilt is zijn tijd, aandacht en liefde. Op het eind kreeg het verhaal ook ineens een hele andere wending, dat had ik niet verwacht! Het is niet de allerleukste film die ik ooit heb gezien maar hij is zeker wel mooi.

Wat is het belangrijkste in jouw leven? En zou je deze film gaan kijken?

29 reacties

Geef een reactie

%d