persoonlijk

Shoplog | Tuinland , Kruidvat en de Action

In deze blog ga ik jullie vertellen over de aankopen die ik gedaan heb bij de tuinland aan de Peizerweg in Groningen en de Kruidvat en de Action in Hoogezand.

Tuinland

Zoals jullie weten ben ik sinds kort heel erg verslaafd aan Blond Amsterdam. Ik zie steeds meer leuke dingen die ik gewoon MOET hebben en eerder ben ik niet rustig. Toen schoot het me ineens te binnen dat de tuinland ook Blond Amsterdam verkocht en ben ik daar samen met mijn moeder heen gegaan. Ik ben alvast bezig met het sparen van het servies etc voor mijn uitzet. De plastic beker zoals op de foto ga ik nu al wel gewoon gebruiken natuurlijk maar ik probeer zoveel mogelijk te laten staan nog. Het kleine schoteltje op de foto hier onder is voor Shanti haar avond eten. Zij moet ook eten in style.

My favorite things bord: €7,95, Ik heb al wat mokken en bekers van deze collectie dus deze Favorite things lijn ga ik eerst proberen compleet te krijgen.

De beker: €12.95, Ik was gewoon direct verliefd op deze fles. Het is een 1 Liter fles en ik vul hem meerdere malen per dag. Hij drinkt ook echt heel fijn! Zou hier zo nog één van halen.

My favorite things kommetje: €8,95, ook weer van de favorite things, gewoon om de collectie compleet te maken en omdat ik nog geen kommetjes heb.

Sweets for my sweet bordje: €4,95, Shanti eet heel vaak van een schoteltje. We gebruikten gewoon een simpele van een kopje maar nu ik dit schoteltje zag, moest het gewoon. Shanti moet ook in style eten.

Action

Ik was bezig met brieven schrijven tot ik er achter kwam dat ik nog amper enveloppen had dus daarvoor zou ik eventjes naar de action gaan. Ik kwam terug met zoveel meer als gehoopt haha!

Luiaard schriftje: €1,49 , schriftjes kan ik nooit genoeg hebben. Ik bedenk altijd wel weer iets wat ik er mee kan doen en de schriftjes voorraad is er dan ook zo weer door heen.

Hartjes schriftje: €0,89, ook dit basic schriftje kon ik uiteraard niet latem liggen.

3 x BIC pennen: €0,79, ik ben verslaafd aan de dunne, lange, lichtblauwe BIC pennen maar ik hoorde van anderen dat deze nog weer lekkerder schrijven en ja, ze schrijven lekker maar niet zo heerlijk als die anderen!

Blauwe pak BIC pennen: €0,99, 8 van die heerlijk schrijvende pennen voor deze prijs, kan je toch niet laten liggen? Ik neem ze vaak weer mee na een bezoekje aan action.

4x pennen: €0,79, en om mijn pennen verslaving nog even groter te maken moesten deze leuke pennen met mooi printje ook mee natuurlijk!

Stickervel p.s: €0,89, eigenlijk vind ik deze stickers helemaal niet zo goed. Want ze vallen vaak al weer snel van het papier af. Maar ik vind ze altijd zo onwijs leuk dat ik ze gewoon mee MOET hebben.

Little dog geurhondje: €2,18, iedereen kent deze lekker ruikende poppentjes ondertussen wel denk ik. Ze zien er super leuk uit en ze ruiken ook nog eens lekker. De geur blijft ook lang hangen!

Vulpen Pelikan: €2,99, eigenlijk, heel stiekem wil ik al heel lang weer een vulpen. Toen ik deze vulpen van dit merk zag, moest ik hem proberen. En ik ben er super tevreden mee! Hij schrijft lekker en hij vlekt niet.

Rode panterprint etui: €1,49 , het etui’tje was eigenlijk even voor nood. Ik heb een bakje speciaal waar alles in zit om brieven etc te schrijven en die pennen slingeren daar los in. Irriteer ik me dood aan!

Enveloppen p.s: €0,49. Ik ben verslaafd aan de envelopjes met printjes. Fleurt de post direct zo van op! Vooral als je een mooie stapel hebt.

Kruidvat

Eigenlijk is dit een winkel waar ik nog amper kom. Toevallig wou ik graag de parfum hebben en was ik toe aan nieuwe foundation vandaar dat ik toch naar de kruidvat ben gegaan.

Andrelon klit spray: €4,99, Het ziet er misschien niet zo uit maar echt, mijn haar is altijd een drama. Heel veel klitten en de borstel komt er gewoon amper door heen. Deze spray helpt bij mij het beste.

Nagellak p.s: €1,69, nu de zomer er weer aan komt moet er natuurlijk wel weer een mooi kleurtje op de (teen)nagels. Ik ben een groot fan van het merk Essence en was ook benieuwd naar deze ” Quick dry.” Hij droogt inderdaad snel en na 2 laagjes zag het er ook heel mooi uit.

Zwitsal parfum: €13,99, Laatst kwam een vriend weer met deze parfum aan en toen moest ik hem ook zelf hebben. Ik ben zo verslaafd aan het zwitsal geurtje en kan sinds kort niet meer zonder! Meerdere keren per dag spuit ik hem op.

Stay matte poeder – Rimmel Londen: €10.49, deze poeder heb ik al eens vaker gehad maar eigenlijk vind ik hem te prijzig om elke keer te kopen omdat ik echt veel poeder gebruik. Maar hey, vakantiegeld is binnen dus ik mag mezelf even trakteren!

Fit me! Poeder – Maybelline: €9,99. Ik gebruikte altijd poeder van de action, die vond ik het mooist bij mijn huid, ineens ging deze uit het assortiment. Toen had ik een mooie bij de kruidvat gevonden en die is er ook helaas uit gegaan.. foundation is best wel lastig bij mij omdat ik vanzelf echt wit ben. Toevallig bij de kruidvat was het Maybelline 1+1 gratis en gelukkig heb ik goede poedertjes meegenomen! Deze ga ik zeker onthouden dus.

Vogue deodorant: €2.79, misschien heel kinderachtig maar ik blijf dit altijd zo’n heerlijke deo vinden gewoon omdat hij zo heerlijk zoet ruikt.

Mascara: €2,99 & €2,39, Veel van mijn mascara’s waren uitgedroogd dus het werd wel weer tijd voor nieuwen en zoals eerder gezegd, ik ben dol op het merk Essence dus waarom duur kopen als het ook goedkoop kan?

Opzich niet zo’n heel bijzonder shoplogje maar vind het leuk om zulke dingen te schrijven en te delen met jullie. Ik hoop dat jullie het ook een leuke blog vonden!

Wat is de laatste aankoop die jij hebt gedaan?

26 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: