vrachtwagen

Vrachtwagenchauffeur vermoedelijk opzettelijk dood gereden

En weer kwam ik weer wat afschuwelijks op het nieuws tegen. Wederom met een vrachtwagen, alleen dit keer gaat het om de chauffeur.

Dit incident heeft zich afgespeeld in België, vlakbij Couthuin. Op woensdag ochtend 23 Oktober heeft een vrachtwagenchauffeur van de firma Hoyer heel hard moeten remmen door dat een automobilist onverwachte, gehaaste dingen deed.

Een paar minuten later word deze chauffeur dood aangetroffen op een parkeerplaats. Een paar meter van zijn vrachtwagen af.

Onderzoek van de politie doet vermoeden dat de automobilist wat te maken heeft met de dood van deze chauffeur.

Je weet niet wat er tussen die twee gebeurd is, misschien reageerde de chauffeur boos op de actie van de automobilist en werd er gebaard het uit te praten op de parkeerplaats. Ik weet het niet maar dat maakt het niet minder erg.

Mocht je iets bijzonders gezien 23 Oktober 2019 tussen 09.10 – 09.40 op de parking of er vlakbij, of daar toevallig langs gereden zijn met een dashcam, meld het dan vooral aan de politie! Nabij Couthuin op de E42, in Belgie dus.

Mocht dit echt gebeurd zijn zoals ze denken dat het gegaan is, dan vind ik het echt vreselijk voor de chauffeur! Stel dat er wel ruzie was geweest, hoe ver dat dan ook maar gegaan mocht zijn, het is nooit een reden om iemand te vermoorden.

Ook nu gaan mijn gedachten uit naar de nabestaanden.

15 reacties

Geef een reactie

%d