Mijn toekomst visie

Soms vraag ik via Instagram waar mensen graag een blog over willen lezen en daar komen soms de leukste dingen uit voort. En ook deze blog is ontstaan door zo’n antwoord, in deze blog kunnen jullie lezen hoe ik hoop en denk dat mijn toekomst er uit ziet, lezen jullie mee?

Eigenlijk vind ik het heel moeilijk om hier over na te denken. Want je kan je toekomst niet voorstellen omdat alles altijd ineens zo anders kan lopen. In de afgelopen 2 jaar is er gewoon zoveel veranderd, positief en negatief. Ik had nooit verwacht dat ik bij mijn vorige werkgever weg moest en dat ik nu een andere top werkgever heb, ik had nooit verwacht dat ik ooit met post zou gaan rijden. Ik had al helemaal nooit verwacht dat ik mijn trailer rijbewijs al zo snel zou halen. Ik ben veel “vrienden” kwijt geraakt. Ik heb een opleiding afgerond en net wanneer ik dacht dat ik klaar was met hele school gebeuren, heb ik me vrijwillig aangemeld voor een studie engels die pak hem beet een jaar duurt, met een Cambridge examen. Er veranderd zoveel, door zoveel onverwachte dingen.

Maar daar gaat deze blog niet over, mijn toekomst. Ik hoop dat ik dan nog steeds samen ben met de jongen waar ik nu samen mee ben, dat we samen een huis hebben. Ik vind een vrij staand huis het mooist en dan vooral in boerderij style. Het liefst zou ik willen trouwen. Dat is iedereen zijn droom toch? Ik hoop dat ik sowieso een hondje heb, of 2 of 3 of 4. En het liefst dan een chihuahua. Maar er zijn zoveel lieve andere hondjes, zo ben ik laatst een Cavelier king Charles spaniël tegen gekomen, ook super lief! Dus zo 1, en een chihuahua. Verder zou ik het liefst een hele dierentuin hebben, hamsters, cavia’s , konijnen, vissen enzo. Maar dat is niet zo realistisch en praktisch, alleen al voor vakanties, want wie past er dan op mijn hele dierentuin? Reizen wil ik natuurlijk ook nog veel blijven doen. Nieuwe plaatsen en landen ontdekken. Qua werk hoop ik zo lang mogelijk bij deze werkgever te blijven, en ben ik blij dat ik het lef heb gehad met trailer weg te gaan want over een paar jaar wil ik mijn LZV hebben ( vrachtwagen van 25 meter.) Ook wil ik natuurlijk kinderen, het liefst 2 en dan een jongen en een meisje. Ik denk dat als ik moeder word of ben, dat ik dan wel ( eerst) ander werk wil doen. Werk waarvan je wel weet waar je aan toe bent en wat je een beetje makkelijker kunt combineren met een kleintje. Als ze wat groter zijn, kan ik natuurlijk altijd weer op de auto. Ik hoop dat als ik ouder ben, ik nog veel leuke dingen doe, en veel leuke vrienden om me heen heb. Natuurlijk hoop ik ook dat ik nog lang leef en lang gezond blijf.

Ik denk dat dit het wel was, dit is natuurlijk hoe ik hoop dat het er uit gaat zien, maar veranderingen in deze planning / verwachting kunnen natuurlijk en dat maakt helemaal niet uit. Als ik 3 jongetjes krijg, ben ik net zo gelukkig. Als ik niet voor mijn LZV ga, dan maar niet. Als ik in een rijtjes huis terecht kom, het zij zo. We zien wel hoe het loopt want nogmaals, de toekomst kan je niet plannen.

Wat hoop jij in de toekomst nog te bereiken?

21 Reacties op “Mijn toekomst visie”

 1. Leuke plannen!

  In de toekomst… zou ik graag weer op een gezond BMI willen zitten. Daar werk ik nu hard voor. 3 januari begonnen met het wijzigen van mijn leefstijl en al 4,1 kilo kwijt.

  Gezond en gelukkig zijn dat zijn toch de meest waardevolle dingen in het leven.

  Like

 2. trouwen is niet echt mijn droom. Maar je toekomst klinkt prachtig. Zelf wil ik heel graag dat mijn voet geneest, een huisje kunnen kopen en moeder worden.

  Like

 3. Mooie plannen heb je! Met de juiste instelling kom je een heel eind.
  Wat een leuk idee trouwens om te vragen aan lezers wat zij als onderwerp zouden willen waar je over blogt. Ik zal dit idee onthouden :-).
  Ik wens je veel succes toe, maar dat gaat zeker lukken.

  Like

 4. Wat een leuk artikel! En inderdaad, dingen kunnen zo snel veranderen. Ik vind je toekomstplannen zo leuk en ik hoop dat al je wensen uit mogen komen. Zet ‘m op! PS: ik zou ook wel graag een chihuahua willen, met van die vlinderoren xxx

  Like

 5. Ik moet mijn toekomst plannen helaas aanpassen, inmiddels 2 jaar in de ziektewet en zit in een traject met het UWV. Hopelijk uiteindelijk rust, financiële zekerheid en een koophuis met mijn partner.

  Like

 6. Wat een leuke plannen. Je hebt gelijk de toekomst kun je niet plannen maar je kunt er wel plannen voor maken. Ik hoop over 2 jaar een leuke baan te hebben en beter met mijn beperkingen te kunnen omgaan maar ja meen lichaam gooit nog wel eens roet in het eten.

  Like

 7. In de toekomst kijken, heb ik eigenlijk nooit gedaan en misschien maar goed ook.Ik heb lange tijd een heel vrij leven gehad, waarin in ik veel lange reizen maakte. Deze nemen niemand me meer af. En nu, nu ben ik gelukkig met mijn gezin en hoe we het allemaal toch maar even doen.

  Like

 8. Ik wil in de toekomst naar het buitenland verhuizen maar dat kan pas over een jaar of 5 wanneer al mijn kinderen klaar zijn met de middelbare school. Ook zou ik misschien wel weer een relatie willen op een gegeven moment. Ik ben nu 6 jaar alleen en eerst vond ik het heerlijk maar het laatste jaar begin ik te denken dat het misschien weer eens tijd wordt haha

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: