persoonlijk

Mijn toekomst visie

Soms vraag ik via Instagram waar mensen graag een blog over willen lezen en daar komen soms de leukste dingen uit voort. En ook deze blog is ontstaan door zo’n antwoord, in deze blog kunnen jullie lezen hoe ik hoop en denk dat mijn toekomst er uit ziet, lezen jullie mee?

Eigenlijk vind ik het heel moeilijk om hier over na te denken. Want je kan je toekomst niet voorspellen omdat alles altijd ineens zo anders kan lopen. In de afgelopen 2 jaar is er gewoon zoveel veranderd, positief en negatief. Ik had nooit verwacht dat ik bij mijn vorige werkgever weg moest en dat ik nu een andere top werkgever heb, ik had nooit verwacht dat ik ooit met post zou gaan rijden. Ik had al helemaal nooit verwacht dat ik mijn trailer rijbewijs al zo snel zou halen. Ik ben veel “vrienden” kwijt geraakt. Ik heb een opleiding afgerond en net wanneer ik dacht dat ik klaar was met hele school gebeuren, heb ik me vrijwillig aangemeld voor een studie engels die pak hem beet een jaar duurt, met een Cambridge examen. Er veranderd zoveel, door zoveel onverwachte dingen.

Maar daar gaat deze blog niet over, mijn toekomst. Ik hoop dat ik dan nog steeds samen ben met de jongen waar ik nu samen mee ben, dat we samen een huis hebben. Ik vind een vrij staand huis het mooist en dan vooral in boerderij style. Het liefst zou ik willen trouwen. Dat is iedereen zijn droom toch? Ik hoop dat ik sowieso een hondje heb, of 2 of 3 of 4. En het liefst dan een chihuahua. Maar er zijn zoveel lieve andere hondjes, zo ben ik laatst een Cavelier king Charles spaniël tegen gekomen, ook super lief! Dus zo 1, en een chihuahua. Verder zou ik het liefst een hele dierentuin hebben, hamsters, cavia’s , konijnen, vissen enzo. Maar dat is niet zo realistisch en praktisch, alleen al voor vakanties, want wie past er dan op mijn hele dierentuin? Reizen wil ik natuurlijk ook nog veel blijven doen. Nieuwe plaatsen en landen ontdekken. Qua werk hoop ik zo lang mogelijk bij deze werkgever te blijven, en ben ik blij dat ik het lef heb gehad met trailer weg te gaan want over een paar jaar wil ik mijn LZV hebben ( vrachtwagen van 25 meter.) Ook wil ik natuurlijk kinderen, het liefst 2 en dan een jongen en een meisje. Ik denk dat als ik moeder word of ben, dat ik dan wel ( eerst) ander werk wil doen. Werk waarvan je wel weet waar je aan toe bent en wat je een beetje makkelijker kunt combineren met een kleintje. Als ze wat groter zijn, kan ik natuurlijk altijd weer op de auto. Ik hoop dat als ik ouder ben, ik nog veel leuke dingen doe, en veel leuke vrienden om me heen heb. Natuurlijk hoop ik ook dat ik nog lang leef en lang gezond blijf.

Ik denk dat dit het wel was, dit is natuurlijk hoe ik hoop dat het er uit gaat zien, maar veranderingen in deze planning / verwachting kunnen natuurlijk en dat maakt helemaal niet uit. Als ik 3 jongetjes krijg, ben ik net zo gelukkig. Als ik niet voor mijn LZV ga, dan maar niet. Als ik in een rijtjes huis terecht kom, het zij zo. We zien wel hoe het loopt want nogmaals, de toekomst kan je niet plannen.

Wat hoop jij in de toekomst nog te bereiken?

21 reacties

Geef een reactie

%d