reviews

Goodiebox Oktober

Weer een nieuwe maand, dus ook weer een nieuwe goodiebox! Gewoon alweer een review voor de maand Oktober, het jaar is zo weer voorbij.

Het thema van deze maand is dromenland, producten die bijdragen aan een heerlijke nacht rust. Toen ik het las, dacht ik aan andere soort producten en zeker ook aan een slaapmaskertje etc maar deze box is prima in de smaak gevallen! Niet alleen bij mij maar ook bij veel anderen.

Dr botanicals – Pomegranate superfood regenerating sleeping mask

Deze crème kun je voor het slapen gaan op de huid aanbrengen en ‘s ochtends als je weer wakker word gewoon je huid reinigen zoals anders. Dan moet je huid weer heerlijk zacht aanvoelen.

Weer een heerlijke crème er bij! Mijn huid werd er lekker zacht van en voelde goed aan. De crème trok lekker snel in. Ook kon ik geen vlekken vinden op mijn kussen

Masque me up – foot peeling mask

Deze sokken kun je aan doen als je heerlijk aan het relaxen bent voor je op bed gaat. Deze sokken verwijderen de dode huidcellen en na een paar dagen zullen je voeten heerlijk zacht aanvoelen.

Van dit merk heb ik de sokken nog nooit aangehad maar in het algemeen hou ik echt van deze sokken! De eerste paar dagen merk je geen verschil maar dan ineens valt de huid er af en krijg je super zachte voetjes.

Polaar – polar night revitalizing cream

Deze nacht crème stimuleert de vernieuwing van je huid tijdens het slapen en heeft een herstellend effect.

Ik heb al eens een keer eerder een crème van het merk Polaar gehad en daar was ik super tevreden over. Toen ik deze zag in de box was ik ook heel enthousiast! En inderdaad, hij viel me ook niet tegen. Hij trekt snel in en mijn huid voelt super zacht aan.

Manna kadar – sea minerals renewing body butter

Maak er een ritueel van om voor het slapen gaan onder de douche te stappen en je daarna heerlijk in te smeren met deze body butter.

Normaal ben ik niet zo van de body butters enzo want ik vind dat altijd zo vet en plakkerig aan voelen en daar zit ik natuurlijk niet op te wachten na het douchen. Hij ruikt in ieder geval heel erg lekker en ik ga hem binnenkort even proberen.

Paese – clair brightening concealer

Concealer gebruik je voor vlekjes, oneffenheden of roodheid maar natuurlijk ook voor kringen om je ogen.

Concealer gebruik ik eigenlijk ook nooit maar deze moest ik gewoon even proberen. Even opgezocht hoe ik de concealer het beste kon gebruiken en ik ben super tevreden! Hij sluit ook super goed aan op mijn huid, de perfecte kleur.

Scrunchie

Jaa! Vind ik leuk. Ik heb mijn haar bijna altijd vast, vooral op het werk omdat ik me anders heel erg irriteer aan mijn haar. Scrunchies heb ik dus ook best veel van, het lijkt niet alleen leuk in je haar maar ook om je pols.

Dit was echt weer een box die ik onwijs leuk vind! Alle producten ben ik heel tevreden over en ga ik ook echt gebruiken. Komt zeker ook van pas nu ik nachtdiensten heb en mijn huid heel onrustig is door het verstoorde ritme. Kan niet wachten tot de volgende box.

Welk product uit deze box zou jij graag willen gebruiken?

21 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: