persoonlijk

3 weken weg, wat heb ik gemist?

Zoals jullie wel mee hebben gekregen ben ik 3 weekjes op vakantie geweest, tuurlijk zijn er dan dingen die je mist. In deze blog deel ik die dingen met jullie.

Met stip op nummer 1:

Mijn lieve kleine hondje Shanti, ondertussen is ze 11 jaar. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo lang zonder die hond ben geweest. Ik en Shanti doen alles samen. Maar dit jaar was het beter omdat ze het gewoon niet meer kan. Ze heeft sinds dit jaar problemen met haar hartje, slikt nu medicatie en ze mag het niet te warm krijgen. Beter om haar thuis te laten dan.

My best friends

Tuurlijk mis ik mn beste vriendjes ook. Kelvin en Esmé. Eigenlijk ben ik mijn (wat er nog van over is) vrije tijd, altijd met hun. Of met één van hun. We gaan nu denk ik 1,5 jaar met zn 3’en om. Maar met Kelvin ga ik al ruim 10 jaar om en met Esmé zo’n 4/5 jaar ongeveer.

Mandy, Kelvin, Esmé

Auto’s

Mag ik dit missen? Jawel toch? Dit zijn toch wel de ruimtes waar ik het meeste tijd in door breng. Mn auto en vrachtwagen. En tuurlijk mis ik die dan ook wel tijdens mn vakanties.

Zijn er nog meer idioten die hun werk missen tijdens de vakanties of ben ik echt alleen hier in?

Eigen bed

In de caravan en in mijn tent heb ik ook prima geslapen. Maar toch gaat er niks maar dan ook echt niks boven mn eigen bedje. Maar ik denk dat iedereen dat heeft. En dan natuurlijk het plaatje compleet met een hondenmandje op mn bed met Shanti er in.

Eten

Op vakantie heb ik heerlijk gegeten, zelfs uit eten geweest en dat doen we in Nederland nooit. Maar toch ben ik blij als we weer thuis zijn en preischotel en stampot enzo kunnen eten.

Eigen douche

We hebben deze vakantie op maar liefst 5 campings gestaan en bij al deze campings hebben we het luxe gehad als het ging om de douches. De douches hoefde je geen geld of andere muntjes in te doen dus je kon er onbeperkt douchen en ook hoefden we geen knop in te drukken. Het waren heerlijke douches met een lekkere straal. Maaar… maakt niet uit hoe schoon de douche er uit ziet, in een openbare douche heb ik altijd slippers aan. Meestal als je je weer gaat aankleden sta je dan nog steeds in dezelfde natte ruimte met natte vloer dus no way dat je je broek droog aan krijgt en de muren en alles raak ik het liefst ook niet aan. En om deze 3 redenen, douche ik toch het aller liefst onder mijn eigen douche.

” Normaal ” geld

In Kroatië betalen ze met Kuna en Lipa, bij alles wat je kocht moest je dus heel erg omrekenen. Ik had gelukkig een site gevonden waar je het bedrag in kon vullen en hij het zelf omrekende naar Kuna of Euro maar alsnog is het fijner om in een land te zijn waar ze gewoon met Euro betalen.

Dit was het wel zo’n beetje denk ik, en natuurlijk kan je wel zonder voor eventjes maar als je dan weer thuis bent, is het heerlijk om al deze bovenstaande dingen weer te hebben.

Wat missen jullie altijd als jullie op vakantie zijn?

17 reacties

Geef een reactie

%d