persoonlijk

Mijn september

Hallo lieve lezers!

In deze blog kunnen jullie lezen hoe mijn september was. De laatste maand heb ik amper wat aan mijn blog gedaan, gewoon omdat ik de tijd/ zin er niet voor had. Ik werk heel veel en als ik dan vrij ben, heb ik gewoon het liefst even rust en doe ik niks maar ik probeer het weer wat op te pakken en dat is ook de reden dat deze blog zo laat in Oktober geplaatst word, mijn excuus! Hoop dat jullie weer met veel plezier mijn blog gaan lezen!

Terug van vakantie

Helaas maar toch ook wel weer blij, we zijn weer terug gekomen van vakantie begin September. We hebben echt een super leuke vakantie gehad, we zijn ongeveer 2,5 week weg geweest naar Kroatië maar toch is het dan ook wel weer lekker om thuis te zijn.

High tea

Samen met mijn beste vriendin heb ik een hightea gedaan in Hoogeveen bij de Pulle. Dit was namelijk nog een verjaardags cadeautje die ik aan haar had gegeven. Super leuk natuurlijk weer zo’n high tea.

Verjaardag

Ook ben ik in de maand September een jaartje ouder geworden, 20 alweer. Wat gaat dat toch snel! Leuke cadeautjes gekregen, voornamelijk Blond Amsterdam. Ik vier mijn verjaardag eigenlijk nooit met vrienden of familie, alleen met thuis. Op mijn verjaardag zelf nog een nachtje naar van der Valk geweest in Almelo, dat was dus echt super leuk!

Met trailer weg

Ik kon er niet meer onderuit, ik ben dan eindelijk met trailer weg geweest. Twee weekjes nacht dienst gehad met zo’n lang ding. En eerlijk, ben er nog lang niet aan gewend en weet nog steeds niet wat ik aan het doen ben maar hopelijk komt dat snel. Ik zal er binnenkort even een uitgebreide blog over schrijven!

Zwemmen in centerparcs

Ook eindelijk weer eens een keer heerlijk gezwommen in Centerparcs, de huttenheugte. Super leuk om daar eens in de zoveel tijd heen te gaan, het is voor mij ongeveer een uurtje rijden dus dat is nog te doen, er zijn leuke glijbanen, fijne zwembaden en een leuke wildwaterbaan.

Pappa mee op de vrachtwagen

En natuurlijk is pappa ook al een nachtje met mij mee geweest met de trailer, als klein meisje was ik altijd met hem mee en nu kan hij een keer met mij mee. Heel leuk en bijzonder alleen minder dat we een saai ritje hadden toen en dat we voornamelijk veel aan het wachten waren.

Goed nieuws voor Shanti

Een paar blogs geleden vertelde ik jullie dat Shanti problemen had met haar hartje en dat ze daarvoor medicijnen moest slikken. Nu zijn we weer voor controle heen geweest en het gaat een stuk beter met haar, het hartje klinkt beter en de kleppen sluiten weer goed. Super trots op mn liefste hondje!

Vogeltje bij oma

Oma had altijd een vogeltje en die was overleden, ondanks dat ze toch graag weer een vogeltje wou, zei ze steeds van niet maar toen we op verjaardag waren bij haar zei ik dat ik eigenlijk een vogeltje voor haar wou kopen en toen ineens ging ze er in mee: waarom heb je dat niet gedaan dan? Dus met die vraag had ik eindelijk toestemming om een vogeltje te kopen, het is een agapornis geworden, Coco is de naam.

Studie is een feit

Ja hoor, weten jullie nog dat ik vertelde dat ik ging beginnen aan een studie Engels? Het is een feit nu. Ik heb de boeken gekregen en kan aan de slag! Super leuk en heb er zoveel zin in alleen ik merk toch al wel dat ik het had onderschat met mijn vrije tijd. Ben er nog amper mee bezig geweest..

Blond amsterdam verslaving goed gevoed

Ook deze maand heb ik weer heel veel van Blond Amsterdam gekocht/ gekregen. Eigenlijk is het voor als ik uit huis ga, dus het zit nu in dozen en kratten, zo zonde! Heb al wel een paar dingetjes voor de sier staan.

Mijn best gelezen blogs in September:

  1. Mijn augustus

  1. Body positivity

  2. Wat te doen als je veel vocht vast houdt

Dit was mijn maand kort omschreven, leuk dat jullie weer meegelezen hebben en ik hoop de komende tijd weer wat meer van me te kunnen laten horen! Een hele fijne nieuwe maand gewenst iedereen.

29 reacties

Geef een reactie

%d