Plitvice holiday resort

Voor ons bezoek aan de Plitvice meren , stonden we op een camping vlakbij de meren. In deze blog ga ik mijn ervaring met deze camping met jullie delen.

Zoals ik al zei, wij stonden op deze camping voor een bezoek aan de Plitvice meren maar er waren hier nog genoeg leuke andere dingen om te doen. Zoals raften, naar een herten valley, Barac caves , quad en buggy rijden, een zipline en echt nog veel meer!

Lake houses

Als aller eerst wil ik deze mooie huisjes met jullie delen die ook op de camping waren. Ik weet verder niet hoe ze er van binnen uit zien of wat er verder allemaal in het huisje zit maar even eerlijk. Hier zou iedereen wel willen over nachten toch? Het meertje mag je trouwens gewoon in zwemmen.

Tree houses

Ook deze prachtige boomhuisjes waren op de camping. Ook bij deze huisjes weet ik niet hoe ze er van binnen uit zagen of wat er verder allemaal in zit maar het is toch wel echt een plaatje. Deze huisjes keken uit op het meertje en de lake houses.

Indian village

Ook waren er wigwams op de camping. En ik weet wel dat dit nu ook op mijn bucketlist komt. Vind de foto hier onder er zo leuk uit zien! Echt een plaatje.

Openlucht bioscoop

Onder de meest linkse wigwam zie je een tribune. Die tribune is voor een openlucht bioscoop. Tegen over de tribune stond een scherm en daar werd dan een film op afgespeeld ’s avonds. Super leuk toch!

Midgetgolf

Joehoe! Eindelijk. Ik heb weer een keer midgetgolf gespeeld. En natuurlijk heb ik dit gedaan op de camping. Hele mooie midgetgolf baan. Je moest wel betalen hiervoor maar hoeveel weet ik niet meer.

Midgetgolf baan

Wij stonden zelf op de camping met de caravan en daar was niks mis mee! We hadden een mooi plek met een stroomkast direct achter ons. We moesten wel een stuk lopen voor het toiletgebouw.

Ook waren er genoeg tent en camper/ caravan plaatsen verder. Wel is de camping heuvelachtig dus kan pittig zijn met de caravan achter de auto krijgen of op plek zetten maar als je met meerdere personen bent, valt het reuze mee.

Huisjes

Ook waren er gewone huisjes op de camping. Ik weet niet hoe ze er van binnen uit zien maar ik had wel van een vrouw gehoord dat er niet veel in zit. Niet eens een kookplaat dus ze waren verplicht om uit eten te gaan haha, wel hadden ze een waterkoker daar dus ze konden noodles maken. Of elk huisje dat heeft, geen idee maar vind het wel slecht!

Zwembad

Ik heb de foto van een raar punt genomen maar toen ik er toevallig voorbij liep, zag ik dat er bijna niemand in zat dus net wat netter om te plaatsen haha!

Het zwembad op de camping vond ik persoonlijk echt klein. Te klein voor de hoeveelheid mensen die op de camping staan. Het zwembad is heel koud, dus als het bloedheet is, heerlijk! Maar zelfs dan kost het nog moeite om er in 1 keer door te komen.

Voordelen camping

 • Het is echt een sprookjescamping door die lakehouses en treehouses.
 • Leuke activiteiten: openlucht bioscoop, animatie aanwezig, pingpongtafel, midgetgolf, speeltuinen, sportzone.
 • Zwembad aanwezig.
 • Nette toiletten en douches, worden heel vaak op een dag schoongemaakt.
 • Er zit een supermarkt bij de camping, elke dag is hij om 6.30 open, dus lekkere verse broodjes elke dag!
 • Zitten restaurants bij de camping.
 • Vriendelijk personeel.
 • Genoeg te doen in de omgeving van de camping.
 • Wifi op de camping

Nadelen camping

 • 2 toiletgebouwen bij de ingang, eindje lopen dus!
 • Ook geen waterkranen bij de campingplaatsen, voor water en afwassen etc moet je ook helemaal naar het toiletgebouw.
 • Klein zwembad.
 • Chemisch toilet punt is heel ver weg.

Mijn mening

Het is een prima camping maar ik zou er niet zo snel weer heen gaan. Maar wel als ik bijvoorbeeld weer naar de Plitvice meren toe zou gaan. De camping is het net niet helemaal voor ons. Maar je komt er niks te kort. Je hoeft niet persé van de camping weg te gaan om je te vermaken, er is op de camping ook genoeg te doen.

Voor de prijzen etc kun je het beste even op de website kijken https://www.plitvice.com .

Houden jullie van kamperen? Zou dit een camping voor jou zijn?

31 Reacties op “Plitvice holiday resort”

 1. Ik hou niet van kamperen, maar voor zoń tree house zou ik graag een uitzondering maken! Ziet er super uit allemaal en eten doen we wel buiten de deur, het is per slot van rekening vakantie toch?

  Like

 2. Die huisjes zien er leuk uit. Wel heel toeristisch zo met die Indianen tenten e.d – wij logeerden in kamers bij mensen thuis. Weet niet of dat nu nog een ding is? Twee keer echt enorm getroffen, leuke lieve mensen enzo. 1 keer was ik blij dat we er levend afkwamen, wat een creep was die man hahaha

  Like

 3. Ik vind het zijn charmes hebben maar men partner is er niet meer voor te vinden na een negatieve ervaring waar we plots wel erg back to basics moesten logeren!

  Like

 4. De Plitvice meren lijken me sowieso prachtig, maar de camping ziet er ook leuk uit hoor! Die tree houses vooral. En de wigwams doen me denken aan de wigwams op Slagharen waar ik eens met de kinderen verbleef.

  Like

 5. Wat een gaaf vakantiepark. Vooral de tippietentjes op de golfbaan zien er heel gaaf uit! Zelf zou ik eerder voor een huisje gaan, maar dit omdat ik echt niet met een camper kan rijden. Ik zou nooit fatsoenlijk daarmee het terrein opgekomen zijn haha

  Like

 6. Wij kamperen erg veel, met de tent en ik vind het ook altijd fijn als we dan een waterpunt in de buurt hebben. Het is me opgevallen dat de zwembaden op de campings waar wij komen ook vaak klein zijn. De mogelijkheden qua huisjes zijn hier wel erg leuk.

  Like

 7. Ik heb vroeger jaren lang bergkampeertochten gedaan; vond de vrijheid heerlijk. Maar nu ik een relatie heb vind ik een huisje ook wel erg gemakkelijk en comfortabel. Denk wel dat campings met dergelijke huisjes en tent de toekomst zijn

  Like

 8. Heel eerlijk? Ik houd echt niet van kamperen, tenzij het in zo’n lake of tree-achtig huis is. Zoiets wel in Nederland gedaan vorig jaar (camping de Zandstuve, heel leuk voor kinderen). Kroatië staat wel op mijn lijst om ooit te bezoeken. Al denk ik dat ik dan eerder naar een hotel of AirBnB zal zoeken.

  Like

 9. Kamperen is niet zo mijn ding. Ik wil graag toch het gemak van een wc en vatenwasser om me heen hebben. Maar voor een gezin met kids lijkt het me heerlijk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: