reviews

Goodiebox Juli

Joehoe! Nieuwe maand is uiteraard weer een nieuwe goodiebox. Ik kan niet wachten om hem weer met jullie te delen! Lezen jullie mee?

Ook deze maand ben ik zeer tevreden over de goodiebox. Super leuk thema ook, namelijk: Wear your pride. Met deze box willen ze je uitdagen producten te gebruiken die wat gewaagder zijn als dat je misschien wel gewend bent. Deze maand vieren we dat iedereen zn bijzondere zelf durft te zijn en daarin geluk vind. Jij bent het die het leven een beetje kleur geeft.

Athena eyeshadow collection – LARITZY cosmetics

Winkelwaarde: €43,-

Deze palette heeft alle kleuren die je nodig bent om je ogen mooi uit te laten komen. Van sandy nude kleuren tot vurige tinten. Je kan ze ook mixxen en matchen.

Dit is zo’n typisch product wat ik dus al jaren niet gebruik omdat ik gewoon niet weet hoe ik het precies op een leuke manier moet aanbrengen. Dus ik ” verspil” mijn geld er ook niet aan. Maar nu ik hem in de goodiebox gekregen heb, vind ik het super leuk om de uitdaging aan te gaan en er mee te experimenteren.

Domend blending brush – Niré

Winkelwaarde: €13,-

Met deze brush creëer je samen met het palette een prachtige ooglook. Speel met verschillende laagjes en kleuren oogschaduw en laat alles naadloos in elkaar overlopen.

Ik heb al eerder een brush van het merk Niré in een box mogen ontvangen, en ik heb helemaal geen verstand van makeup en kwasten verder maar toch vond ik de brush heerlijk in gebruik! Vind deze kwast er ook heel leuk uit zien.

Bird of paradise – green nail lacquer – Manacurist

Winkelwaarde: €14-

Wat is nou lekkerder in de zomer dan mooi gelakte nageltjes? Dankzij de natuurlijke producten is de nagellak niet alleen lief voor je nagels maar ook voor onze planeet.

Ik vind het echt een hele leuke kleur en ik heb dan ook nooit genoeg nagellak. Het is niet persé een kleur die ik snel zou kopen maar ook niet een kleur die ik zou laten liggen.

Totaal geen nagellak skills maar gewoon even een foto erbij om jullie een beter beeld te geven.

Chase your rainbow sheet mask – INC.redible

Winkelwaarde: €5,-

Deze sheet is een kleurrijk feestje voor je gezicht! Om het masker te gebruiken moet je je gezicht reinigen en het masker er op doen. Even lekker 15-20 minuutjes laten inwerken en dan kun je de resterende gel eventueel inmasseren. Je hoeft hem niet af te spoelen dus. Ideaal!

Sun seaweed face cream SPF 15- Ilse Jacobsen

Winkelwaarde: €20,-

Deze voedende crème met zeewier extracten beschermt en hydrateert je gezicht. Het zeewier word gevonden aan de Deense kustlijn en zorgt voor een een anti – aging en beschermend effect voor elke huidtype.

Het is weer een box waar ik super tevreden mee ben! Zowel het thema als de producten vind ik super leuk. Ze hadden inderdaad gelijk over dingen waar ik me normaal niet zo snel aan zou wagen, zoals het oogschaduw palette en de kleur nagellak. Maar precies juist dit maakt een goodiebox zo leuk!

Welk product uit deze box zouden jullie vrolijk van worden?

15 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: