Bloemenhobby review + kortingscode

Hey lieve lezers! Vandaag heb ik van de webshop bloemenhobby een leuk pakketje met producten gekregen die ik mocht reviewen. Toevallig had ik al eens eerder bij haar eerdere webshop besteld en ik was super tevreden over die producten, dat ging om mooie schriftjes, leuke pennen en gave washitape!

Vandaag zien jullie een review van een wachtwoordboekje en een uitgavenboekje. Lezen jullie mee verder?

Wachtwoordboekje

Iedereen kent het wel, als je ergens voor het eerst wilt bestellen, is de kans heel groot dat je eerst een account aan moet maken. Nu is dat geen probleem, maar helaas kan je niet bij elke site hetzelfde wachtwoord gebruiken, dan moet je weer hoofdletters, cijfers en ook nog eens leestekens etc. Ook is het gewoon veel beter om niet overal hetzelfde wachtwoord te hebben maar al zeg ik het zelf, wel zo makkelijk! Maar met dit handige boekje is het helemaal geen punt om overal een ander wachtwoord te hebben. Je kunt ze namelijk allemaal handig bijhouden.

Mijn moeder was super jaloers toen ze dit boekje zag.

Uitgavenboekje

Ook dit boekje is super ideaal! Ik heb echt een gat in mijn hand. Als ik mijn loon binnen heb, duurt het nog geen uur en dan zit ik eigenlijk al weer te wachten op het loon van de volgende maand alweer. Ondanks dat dit boekje best veel bladzijdes heeft, is deze zo met een weekje vol bij mij denk ik.

Nee zo heftig is het nou ook weer niet maar ik hou zeker van geld uitgeven. Ik denk dat dit boekje gewoon ook heel fijn is om een overzicht te hebben van je uitgaven, altijd ideaal om dat te weten toch?

De verzending was super snel! Ook vind ik het leuk dat deze boekjes zo modern zijn. Tegenwoordig zie je ze helemaal basic en blanco en deze boekjes vind ik echt gaaf. Niet alleen van de buitenkant, maar ook de bladzijdes zelf.

Mocht je ook van dit soort dingetjes houden, raad ik het jullie zeker aan om eens een kijkje op haar website, dat doe je door Hier te klikken.

En mocht je nou iets leuks hebben gezien op de site, heb ik ook nog iets leuks voor jullie! Met de code lifeby15, mag ik jullie 15% korting geven. Shop dus snel en voordeliger!

De boekjes in deze blog heb ik gekregen voor een review. Toch is mijn mening oprecht en ben ik enthousiast over deze producten.

25 Reacties op “Bloemenhobby review + kortingscode”

 1. De boekjes zijn erg intrek en dat is niet verwonderlijk. Zelf heb ik een document met wachtwoorden aangemaakt en deze ook beveiligd. Voor mijn uitgaven heb ik net een nieuw Excel bestand aangemaakt. Ik hoop ook dat dat werkt.
  Heb je de boekjes ook al gebruikt?

  Like

 2. Aan de ene kant vind ik het superhandig. Aan de andere kant vind ik zo’n wachtwoordenboekje net zoiets als een sleutelkastje voor naast de voordeur: superhandig voor inbrekers. Hoe makkelijk is het als je alles bij elkaar vindt? Begrijp mij niet verkeerd. Het is geen aanval hoor. Maar een kennis kwam onlangs ook zo’n boekje laten zien. Met ook echt heel groot ‘wachtwoorden-boekje’ erop. Dat mag je dan wel heel secuur wegstoppen. En hoe doe je dat dan als je op vakantie bent? Of ben ik de enige die zich hier druk over maakt? 😀

  Like

 3. Wat hebben ze leuke boekjes zeg, ik houd ervan. Dat wachtwoordenboekje zal echt iets voor mij zijn.. dat is echt een crime. Gewone to-do boekjes is trouwens ook een goed idee, daar kan ik ook nooit genoeg van hebben. 😉

  Like

 4. Hier hou ik echt van!! Wachtwoorden vergeet ik áltijd en toevallig heb ik gister mijn uitgaven op een rijtje gezet en als voornemen er na mijn vakantie verstandiger mee om te gaan. Ik ga eens op de website kijken!

  Like

 5. Oooh dat uitgave boekje lijkt me echt top. Het wachtwoord boekje zou ik niet zo snel gebruiken veel te bang dat iemand dan met mijn wachtwoorden aan de haal gaat

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: