reviews

Bloemenhobby review + kortingscode

Hey lieve lezers! Vandaag heb ik van de webshop bloemenhobby een leuk pakketje met producten gekregen die ik mocht reviewen. Toevallig had ik al eens eerder bij haar eerdere webshop besteld en ik was super tevreden over die producten, dat ging om mooie schriftjes, leuke pennen en gave washitape!

Vandaag zien jullie een review van een wachtwoordboekje en een uitgavenboekje. Lezen jullie mee verder?

Wachtwoordboekje

Iedereen kent het wel, als je ergens voor het eerst wilt bestellen, is de kans heel groot dat je eerst een account aan moet maken. Nu is dat geen probleem, maar helaas kan je niet bij elke site hetzelfde wachtwoord gebruiken, dan moet je weer hoofdletters, cijfers en ook nog eens leestekens etc. Ook is het gewoon veel beter om niet overal hetzelfde wachtwoord te hebben maar al zeg ik het zelf, wel zo makkelijk! Maar met dit handige boekje is het helemaal geen punt om overal een ander wachtwoord te hebben. Je kunt ze namelijk allemaal handig bijhouden.

Mijn moeder was super jaloers toen ze dit boekje zag.

Uitgavenboekje

Ook dit boekje is super ideaal! Ik heb echt een gat in mijn hand. Als ik mijn loon binnen heb, duurt het nog geen uur en dan zit ik eigenlijk al weer te wachten op het loon van de volgende maand alweer. Ondanks dat dit boekje best veel bladzijdes heeft, is deze zo met een weekje vol bij mij denk ik.

Nee zo heftig is het nou ook weer niet maar ik hou zeker van geld uitgeven. Ik denk dat dit boekje gewoon ook heel fijn is om een overzicht te hebben van je uitgaven, altijd ideaal om dat te weten toch?

De verzending was super snel! Ook vind ik het leuk dat deze boekjes zo modern zijn. Tegenwoordig zie je ze helemaal basic en blanco en deze boekjes vind ik echt gaaf. Niet alleen van de buitenkant, maar ook de bladzijdes zelf.

Mocht je ook van dit soort dingetjes houden, raad ik het jullie zeker aan om eens een kijkje op haar website, dat doe je door Hier te klikken.

En mocht je nou iets leuks hebben gezien op de site, heb ik ook nog iets leuks voor jullie! Met de code lifeby15, mag ik jullie 15% korting geven. Shop dus snel en voordeliger!

De boekjes in deze blog heb ik gekregen voor een review. Toch is mijn mening oprecht en ben ik enthousiast over deze producten.

25 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: