reviews

Fotoboek review

In deze blog gaan jullie een review lezen van een fotoboek die ik van Fotofabriek mocht reviewen. Het leukste hier van vind ik, is dat dit een klant van ons is en dat ik hier heel vaak ‘s avonds de pakketjes die hun versturen naar het depot mag brengen, weet ik ook weer wat ik vervoer.

But anyway, ik wou heel graag een fotoboek bestellen omdat natuurlijk het mooiste weekend van het jaar net geweest is: Truckstar festival Assen en omdat ik onlangs een fotoshoot met de vrachtwagen heb gehad en die 2 dingen zorgen voor super leuke herinneringen die ik het liefst nooit meer zou vergeten. Daarom wou ik deze mooie momenten graag vastleggen in een fotoboek, zodat als mijn telefoon crasht, ik deze foto’s alsnog heb.

Het bestellen zelf:

Als je je fotoboek gaat bestellen, moet je natuurlijk online je eigen boekje gaan indelen. Ik heb tijdens het indelen, geen één frustratie gehad ( op mn eigen slechte wifi verbinding na.) Nadat je een foto op de pagina geplaatst hebt, kun je de achtergrond nog een kleurtje geven, randjes om de foto heen doen, leuke tekstjes en plaatjes toevoegen. Het geeft een lege bladzijde met slechts de foto alleen soms net even wat meer gezelligheid en maakt het net nog wat leuker. Zie de foto’s hieronder voor voorbeelden.

Nadat je de bestelling geplaatst hebt

Nadat ik mijn fotoboek besteld had, kreeg ik een mailtje met een preview van mijn fotoboek. Ik vond dit leuk om te ontvangen. Toen ik deze preview zag, kon ik eigenlijk gewoon al niet meer wachten, ik wou hem zo graag direct al hebben, werd er helemaal enthousiast van. Ook kreeg ik een mailtje met de orderbevestiging en factuur en in dat mailtje kreeg ik ook gelijk de verwachte levertijd te zien. Toen het fotoboek klaar en ingepakt was, kreeg ik gelijk netjes een track en trace code gestuurd. Ik vind het persoonlijk echt super fijn om mijn pakketje te kunnen volgen.

Het eindresultaat

En natuurlijk deel ik ook het eindresultaat met jullie. Ik ben echt super blij met mijn fotoboek. Het heeft gewoon nog beter uitgepakt dan ik had verwacht. De kwaliteit van de foto’s is super mooi geworden en ik kan gewoon niet meer zeggen dan dat ik echt heel tevreden ben over het fotoalbum. Het boek kreeg ik gewoon als brievenbuspakje binnen dus ik hoefde er niet speciaal voor thuis te blijven.

Ook enthousiast geworden?

Als je na het lezen van deze blog ook enthousiast geworden bent, klik dan Hier om ook zo’n mooi fotoboek te maken. Ik raad het je zeker aan om te doen. Je hebt een super mooie herinnering en bij deze webshop weet je in ieder geval dat je bestelling in goede handen is.

Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking. Het fotoboek heb ik gekregen van Fotofabriek om te mogen reviewen. De enthousiasme en tevredenheid in deze blog is alsnog hartstikke oprecht!

40 reacties

Geef een reactie

%d