Mijn Juli

Weer een nieuwe maand en daarom deel ik deze blog met jullie waarin jullie kunnen lezen hoe mijn vorige maand was. Lezen jullie mee?

High tea

Samen met mijn moeder heb ik een high tea gedaan bij bakkerij Toos en Jet in Reitdiephaven. Was een super gezellige ochtend en zeker een aanrader. Meer over deze high tea kun je trouwens ook lezen in mijn blog: High tea – Toos en Jet

Nieuw rijbewijs

Ja hoor! Eindelijk heb ik hem binnen. Het pasje waar ik nu heel erg trots op ben als ik hem zie. Weer een nieuwe categorie er bij. Koste me wat tijd maar dan heb je ook wat haha! Trots dat ik op mijn 19e een rijbewijs heb die er zo uit ziet. Eindelijk zijn mijn dromen werkelijkheid geworden en nooit verwacht dat het zo snel zou gaan!

New hair

Misschien hebben jullie de blog Grey hair dont care! gelezen maar voor als jullie dat niet gedaan hebben: ik heb mijn haar geverfd! Even wat heel anders dan blond of bruin. Namelijk een grijze gloed. Ben er nog steeds super blij mee!

Blond Amsterdam

Deze maand maar 1 ding gekocht voor bij de collectie. Namelijk een mooie vaas! Doe even rustig aan met de spulletjes want het is voor mijn uitzet en eigenlijk ben ik nog lang niet van plan om uit huis te gaan dus het komt alleen maar in de weg te staan. Maar sommige koopjes kan je gewoon niet laten gaan, zoals deze beauty.

Happy stationery

Deze maand weer super blij gemaakt met vrachtwagendingetjes voor mijn bullet journal etc. Het is zo lastig om vrachtwagen boekjes, stickertjes, papier etc te vinden dus deze maand was wel een goede in dat opzicht! Dus mocht je thuis nog wat hebben liggen wat je niet gebruikt, het is super welkom bij mij!

De lion king

Waarschijnlijk hebben jullie mijn blog: Lion king de film 2019 – Recensie al wel gelezen maar echt, wat was dit een prachtige film! Echt een aanrader om heen te gaan. Ook echt doen als je nog niet geweest bent!

Bullet journal weer opgepakt

Iets wat heel lang kriebelde maar wat ik nu eindelijk toch heb gedaan, ik heb mijn bullet journal weer opgepakt. Ik blijf nu gewoon in het voren werken wanneer ik tijd heb. Heb het zo erg gemis

Eerste nachtdienstjes met trailer

Ja hoor. Nu ik mijn rijbewijs heb, kan ik er ook niet meer om heen. Ik heb 2 nachtjes met de trailer gedaan en natuurlijk een collega mee. Maar wauw, wat valt dat vies tegen. Voor mijn gevoel ga ik het ook gewoon nooit onder de knie krijgen. Tips zijn dus meer als welkom!

Truckstarfestival Assen

Ook dit jaar was ik er weer bij. En zoals je misschien al gelezen hebt in de blog Truckstar festival Assen was het voor mij dit keer, iets leuker als de vorige keren! Namelijk omdat we met vrachtwagens van de zaak heen gingen. Ik heb echt een top weekend gehad!

 • Top 3 best gelezen blogs in Juli:
  1. Dagje Amsterdam
   Mijn Juli
   Amsterdam shoplog en overige kosten

  Leuk dat jullie ook deze blog weer hebben gelezen! Klik vooral nog door naar de overige blogs die vermeld staan in deze blog als je die over het hoofd gezien hebt.

  Wat was jullie hoogtepunt afgelopen maand?

  44 Reacties op “Mijn Juli”

  1. Gefeliciteerd nog met je rijbewijs, die van mij ziet er niet zo spectaculair uit vergeleken die van jou. Ik heb Lion King in 4D gekeken, die film gaat je nooit vervelen, zo moooi. Mijn bullet journal ligt op dit moment ook ergens onder het stof, lukt me niet om dat regelmatig te doen.

   Like

  2. Zo te zien heb je een leuke maand gehad. Die high tea ziet er echt heerlijk uit, het rijden komt vast goed. Ooit vond ik auto rijden ook extreem lastig maar nu gaat het gewoon automatisch!

   Like

  3. Wauw, wat een geweldige maand heb je een gehad! En zoveel categorieën op je rijbewijs, indrukwekkend! Ik heb al ruim 20 jaar mijn rijbewijs, maar houd nog steeds absoluut niet van rijden. Denk ook niet dat ik me er ooit aan zal wagen om het te proberen hier in Engeland. Vind het fietsen op zich al een uitdaging hier, haha! Mooi je haar ook zo met die grijze gloed. Bij mij geen gloed, maar helaas wel (steeds meer) grijze haren die erdoorheen komen. Valt ook zo lekker op in donker haar, haha! Wat betreft mijn persoonlijk hoogtepunt: dat was denk ik wel toen mijn beste vriendin en gezin een paar nachtjes bij ons kwamen logeren 🙂 Nog een fijne augustus gewenst! x

   Like

  4. Leuk die vaas van Blond! Ons hoogtepunt was wel de vakantie naar Frankrijk (in meerdere opzichten, maar dat lees je later wel in een toekomstige blogpost) met een hele fijne en gloednieuwe Opel Grandland X. Ik mocht deze superfijne en comfortabele auto twee weken meenemen. Erg blij mee.

   Like

  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s

  Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

  %d bloggers liken dit: