persoonlijk

Mijn Juli

Weer een nieuwe maand en daarom deel ik deze blog met jullie waarin jullie kunnen lezen hoe mijn vorige maand was. Lezen jullie mee?

High tea

Samen met mijn moeder heb ik een high tea gedaan bij bakkerij Toos en Jet in Reitdiephaven. Was een super gezellige ochtend en zeker een aanrader. Meer over deze high tea kun je trouwens ook lezen in mijn blog: High tea – Toos en Jet

Nieuw rijbewijs

Ja hoor! Eindelijk heb ik hem binnen. Het pasje waar ik nu heel erg trots op ben als ik hem zie. Weer een nieuwe categorie er bij. Koste me wat tijd maar dan heb je ook wat haha! Trots dat ik op mijn 19e een rijbewijs heb die er zo uit ziet. Eindelijk zijn mijn dromen werkelijkheid geworden en nooit verwacht dat het zo snel zou gaan!

New hair

Misschien hebben jullie de blog Grey hair dont care! gelezen maar voor als jullie dat niet gedaan hebben: ik heb mijn haar geverfd! Even wat heel anders dan blond of bruin. Namelijk een grijze gloed. Ben er nog steeds super blij mee!

Blond Amsterdam

Deze maand maar 1 ding gekocht voor bij de collectie. Namelijk een mooie vaas! Doe even rustig aan met de spulletjes want het is voor mijn uitzet en eigenlijk ben ik nog lang niet van plan om uit huis te gaan dus het komt alleen maar in de weg te staan. Maar sommige koopjes kan je gewoon niet laten gaan, zoals deze beauty.

Happy stationery

Deze maand weer super blij gemaakt met vrachtwagendingetjes voor mijn bullet journal etc. Het is zo lastig om vrachtwagen boekjes, stickertjes, papier etc te vinden dus deze maand was wel een goede in dat opzicht! Dus mocht je thuis nog wat hebben liggen wat je niet gebruikt, het is super welkom bij mij!

De lion king

Waarschijnlijk hebben jullie mijn blog: Lion king de film 2019 – Recensie al wel gelezen maar echt, wat was dit een prachtige film! Echt een aanrader om heen te gaan. Ook echt doen als je nog niet geweest bent!

Bullet journal weer opgepakt

Iets wat heel lang kriebelde maar wat ik nu eindelijk toch heb gedaan, ik heb mijn bullet journal weer opgepakt. Ik blijf nu gewoon in het voren werken wanneer ik tijd heb. Heb het zo erg gemis

Eerste nachtdienstjes met trailer

Ja hoor. Nu ik mijn rijbewijs heb, kan ik er ook niet meer om heen. Ik heb 2 nachtjes met de trailer gedaan en natuurlijk een collega mee. Maar wauw, wat valt dat vies tegen. Voor mijn gevoel ga ik het ook gewoon nooit onder de knie krijgen. Tips zijn dus meer als welkom!

Truckstarfestival Assen

Ook dit jaar was ik er weer bij. En zoals je misschien al gelezen hebt in de blog Truckstar festival Assen was het voor mij dit keer, iets leuker als de vorige keren! Namelijk omdat we met vrachtwagens van de zaak heen gingen. Ik heb echt een top weekend gehad!

 • Top 3 best gelezen blogs in Juli:
  1. Dagje Amsterdam
   Mijn Juli
   Amsterdam shoplog en overige kosten

  Leuk dat jullie ook deze blog weer hebben gelezen! Klik vooral nog door naar de overige blogs die vermeld staan in deze blog als je die over het hoofd gezien hebt.

  Wat was jullie hoogtepunt afgelopen maand?

  44 reacties

  Geef een reactie

  %d