10 vragen aan mijzelf

Onlangs heb ik het boek ” 999 vragen aan jezelf” gekocht via bol.com. Ik heb bedacht dat ik daar af en toe 9 random vragen uitpik en die in een blog ga verwerken. Zo komen jullie mij ook weer wat meer over mij te weten.

343. Hoeveel afstandsbedieningen zijn er bij jou in huis?

Poeh, woonkamer, mijn slaapkamer, ouders hun slaapkamer en in de keuken. 4 dus, valt mee!

459. Hoeveel dagen zou je achter elkaar in je eentje door kunnen brengen?

Oh wauw, zoveel mogelijk! Lijkt me heerlijk om zoveel alleen te zijn. Vandaar misschien ook wel mijn keus om chauffeur te worden, vind alleen zijn echt niet erg. Maar wel mijn hondje er bij dan. Lekker quality time en gezeur van niemand.

53. Welke drie dingen lust je niet?

Wortels. Met stip op nummer 1. Walg zo van die stukjes oranje in bijvoorbeeld soepen en bakjes met groente noodles. Nee gewoon geen wortels. Rode bietjes en witlof zijn ook no go’s!

11. Waar ben je geboren?

In het ziekenhuis in Groningen.

917. Zijn je amandelen geknipt?

Wat een rare zin maar nee. Gelukkig niet, moet er niet aan denken!

392. Cruise of rondreis?

Aah lastige! Cruise vind ik ook echt prachtig om te doen. Heb ik 2 keer gedaan naar New Castle en zou het zo nog een paar keer doen maar denk dat ik toch voor de rondreis ga! Kan je lekker veel ontdekken en mooie plekjes verkennen.

546. Pepernoten of kruidnoten

Pepernoten sowieso. Snap niet dat mensen kruidnoten zeggen, even serieus, waar hebben ze dat vandaan?? Iedereen heeft toch geleerd dat het pepernoten zijn?

549. Verandering of regelmaat.

Ook weer een lastige, soms kan ik niet zo goed over veranderingen maar meestal is het wel leuk als je er eenmaal aan gewend ben. Regelmaat is fijn omdat je weet wat je te wachten staat maar kan ook saai worden juist.

155. Lees je je horoscoop?

Haha ja, dit is niet altijd even goed want soms heb ik spannende dingen (zoals afrijden etc) en ga ik eerst mn horoscoop lezen en dat beïnvloed me ook echt. Maar vaak kloppen de dingen ook wat er in staat. Zo eng!

Ik hoop dat jullie weer met plezier deze blog hebben gelezen. Waar zijn jullie geboren?

39 Reacties op “10 vragen aan mijzelf”

 1. In Utrecht! Ik ben zo iemand die het wel over kruidnootjes hebt, want de échte pepernoten vind ik zoooooo lekker. Oh en mijn neusamandelen zijn geknipt toen ik 8 was, maar mijn keelamandelen op mijn veertiende pas. En dat deed PIJN! Niet fijn, maar zeer nodig omdat ik ervoor heel vaak ziek was. Weg met die dingen.

  Like

 2. Super leuk om zo meer over je te weten te komen. Mijn horoscoop maak ik vaak zelf met mijn tarotkaarten. Erg leerzaam en soms confronterend.

  Like

 3. Leuk om zulke vragen ook eens aan jezelf te stellen. Ik ben net als Melissa in den Helder geboren en heb daar tot mijn 19e gewoond.

  Like

  1. Ben geboren in Den helder in het ziekenhuis. Zelf kan ik niet goed alleen zijn. Maar ben ik wel dagelijks alleen. Helaas kijk dan ook uit als weekend is en vriend bij mij is

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: