persoonlijk

10 vragen aan mijzelf

Onlangs heb ik het boek ” 999 vragen aan jezelf” gekocht via bol.com. Ik heb bedacht dat ik daar af en toe 9 random vragen uitpik en die in een blog ga verwerken. Zo komen jullie mij ook weer wat meer over mij te weten.

343. Hoeveel afstandsbedieningen zijn er bij jou in huis?

Poeh, woonkamer, mijn slaapkamer, ouders hun slaapkamer en in de keuken. 4 dus, valt mee!

459. Hoeveel dagen zou je achter elkaar in je eentje door kunnen brengen?

Oh wauw, zoveel mogelijk! Lijkt me heerlijk om zoveel alleen te zijn. Vandaar misschien ook wel mijn keus om chauffeur te worden, vind alleen zijn echt niet erg. Maar wel mijn hondje er bij dan. Lekker quality time en gezeur van niemand.

53. Welke drie dingen lust je niet?

Wortels. Met stip op nummer 1. Walg zo van die stukjes oranje in bijvoorbeeld soepen en bakjes met groente noodles. Nee gewoon geen wortels. Rode bietjes en witlof zijn ook no go’s!

11. Waar ben je geboren?

In het ziekenhuis in Groningen.

917. Zijn je amandelen geknipt?

Wat een rare zin maar nee. Gelukkig niet, moet er niet aan denken!

392. Cruise of rondreis?

Aah lastige! Cruise vind ik ook echt prachtig om te doen. Heb ik 2 keer gedaan naar New Castle en zou het zo nog een paar keer doen maar denk dat ik toch voor de rondreis ga! Kan je lekker veel ontdekken en mooie plekjes verkennen.

546. Pepernoten of kruidnoten

Pepernoten sowieso. Snap niet dat mensen kruidnoten zeggen, even serieus, waar hebben ze dat vandaan?? Iedereen heeft toch geleerd dat het pepernoten zijn?

549. Verandering of regelmaat.

Ook weer een lastige, soms kan ik niet zo goed over veranderingen maar meestal is het wel leuk als je er eenmaal aan gewend ben. Regelmaat is fijn omdat je weet wat je te wachten staat maar kan ook saai worden juist.

155. Lees je je horoscoop?

Haha ja, dit is niet altijd even goed want soms heb ik spannende dingen (zoals afrijden etc) en ga ik eerst mn horoscoop lezen en dat beïnvloed me ook echt. Maar vaak kloppen de dingen ook wat er in staat. Zo eng!

Ik hoop dat jullie weer met plezier deze blog hebben gelezen. Waar zijn jullie geboren?

39 reacties

Geef een reactie

%d