reviews

Goodiebox Juni

Beetje laat deze keer maar daar is hij dan, de blog over de goodiebox van de maand Juni. Ik kan je wel vertellen dat het weer een box is die me heel erg blij heeft gemaakt.

Het thema van deze maand is: sunny side up. Ik vind het een leuk bedacht thema, het gaat namelijk om hoe je jezelf nu ziet en dat je niet te streng moet kijken naar het mooie spiegelbeeld. Je word uitgedaagd om jezelf in het hier en nu te bekijken voor wie je nu echt bent. Met de sunny side up.

Masque me up – aftersun sheet mask

Dit masker vormt een extra laagje op je huid waardoor de gel helemaal opgenomen word. Je moet hem 20 minuutjes laten intrekken en dan afspoelen met lauw water. Het is een heerlijk hydraterende maskertje!

Winkelwaarde €6,50

Seacret- makeup remover wipes

Het zit in een makkelijke hersluitbare verpakking en de doekjes bevatten o.a komkommer, aloë vera en vitamine E. Zulke doekjes heb je nooit genoeg en komen altijd wel van pas.

Winkelwaarde €24,95

My jewellery – haarband

Kijk. Dit zijn precies die dingen waarom ik lid ben geworden van goodiebox. Zulke dingen zou ik nooit uit mezelf kopen maar vind het super leuk om te krijgen want ik heb me laten inspireren door anderen en je kan er zoveel leuke dingen mee doen. De haarband heeft een stoer luipaard printje en ik vind hem echt onwijs gaaf.

Winkelwaarde €12,95

Polaar – ice moisturizing gel

De gel smelt tijdens het aanbrengen op het gezicht en geeft een verfrissend gevoel. De gel is alcohol en parabenen vrij. Je kunt deze gel voor een mooi resultaat het beste ’s ochtends en ’s avonds aanbrengen

Winkelwaarde €35,95 voor 50 ml

Rituals – The ritual of karma foot balm

Iedereen weet ondertussen dat ik echt een die hard fan ben van Rituals. Echte voetenbalsems gebruikte ik eigenlijk niet echt maar natuurlijk sinds ik deze heb wel. De voetenbalsem ruikt echt super heerlijk en je voeten worden er lekker fris en zacht van.

Winkelwaarde €10,90

Kueshi – Aloë vera gel

Ondanks dat ik het nog niet echt getest heb, ben ik wel zeer enthousiast geworden door de beschrijving die bij dit product staat. Dat aloë vera voor veel dingen goed is wisten we natuurlijk al maar deze gel maakt de huid zacht, herstelt de vochtbalans en helpt zelfs bij lichte verbranding en irritatie. Je kan hem gebruiken als aftersun maar ook bij kneuzingen, wondjes en insectenbeten. Deze gel gaat zeker mee in de toilettas voor op vakantie.

Rituals – kortingsbon

Ook zat er in de box een bonnetje waarbij je €5,- korting krijgt bij Rituals. Zoals jullie weten ben ik groot van fan Rituals dus ik ben hartstikke blij met dit bonnetje.

Winkelwaarde €15,99 voor 200 ml

Persoonlijk ben ik heel blij met deze box! Weer allemaal nieuwe merken erbij en ik vind het echt leuk om via een goodiebox kennis te maken met nieuwe producten. Net zo als een haarband. Uit mezelf zou ik dit nooit kopen maar nu ik 1 heb gekregen via een box, ben ik er achter gekomen dat dit best leuk is.

De totale waarde van deze box is €81,- en ik heb deze box gekocht voor €19,95.

Zijn jullie al lid van goodiebox? En wat is jouwn favoriete product uit deze box?

37 reacties

Geef een reactie

Ontdek meer van Life by - Mandy Eggens

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder