persoonlijk

Mijn Juni

De tijd vliegt! Gewoon alweer halverwege het jaar. In deze blog gaan jullie lezen hoe mijn maand Juni was. Ik deel hier in de leuke dingen maar ook als er minder leuke dingen gebeurd zijn.

Mamma’s verjaardag gevierd.

Op maandag 2 Juni hebben we mamma’s verjaardag gevierd en dat was de dag dat het 32 graden werd, ik ben gewoon binnen gebleven want ik kan absoluut niet tegen zulke temperaturen. ‘S middags zijn we even op een camping wezen kijken in Borger en zijn we ook uiteten geweest bij La bella in Borger.

Fotoshoot + interview

In deze maand heb ik een fotoshoot gehad en niet zomaar één maar namelijk één met een vrachtwagen van de baas. En dit in combinatie met een interview. Meer ga ik hier nog niet over vertellen maar jullie gaan er waarschijnlijk nog wel een keer achter komen bij het lezen van mijn blog!

Fitbit Versa gekocht

In deze maand ben ik van mijn fitbit charge 2 overgestapt naar de Versa. Zo enthousiast dat ik was, zo teleurgesteld was ik 10 dagen na ontvangst. Ik had ineens geen beeld meer en hij reageerde nergens meer op. Gelukkig dankzij goede service van Fitbit zelf, komt er een nieuwe mijn kant op. Echt balen! Merk nu dat ik niet meer zonder sporthorloge kan.

Shanti 11 jaar

Zoals jullie misschien al in mijn blog hadden gelezen is Shanti 11 jaar geworden. Daar horen natuurlijk cadeautjes bij, waaronder dit super leukje koekje!

CE rijbewijs gehaald.

Whut. Ik kan het gewoon nog steeds niet geloven. Juni 2019. Het jaar en de maand waar in ik mijn groot rijbewijs gehaald heb. Echt zo bizar, gewoon zo even in één keer en na de rit ook gewoon te horen krijgen dat er niks op aan te merken was. Onwijs gaaf om te horen en zo blij om te hebben. Ook heb ik een dagboekje bijgehouden van de rijlessen. Die kun je hier lezen : Rijles dagboekje .

Barbecue op het strand

Samen met mijn 2 beste vrienden heb ik gebarbecued op een afgelegen strandje dat bijna niemand kent. Het is al jaren mijn favoriete strandje. Het was heerlijk weer en de jumbo had leuke aanbieding mbt barbecue vlees. De wegwerp barbecue’s had ik een tijdje geleden al gekocht bij de action. Uiteraard na die tijd alles netjes opgeruimd en weggegooid.

Dagje Amsterdam

Als afsluiter van deze maand, gezellig een dagje naar Amsterdam geweest met mijn moeder. Super leuke, gevulde dag gehad. Meer hierover kun je lezen in de volgende blogs: Amsterdam shoplog en overige kosten & Dagje Amsterdam .

Het was weer een maand waarin ik leuke dingen heb gedaan en waarin ik onwijs trots op mezelf ben geworden doordat ik mijn CE rijbewijs in 1 keer gehaald heb. Ook heb ik super leuke dingen gedaan in mijn vrije tijd.

Wat is jouwn hoogtepunt van deze maand?

49 reacties

Geef een reactie

%d