Mijn Juni

De tijd vliegt! Gewoon alweer halverwege het jaar. In deze blog gaan jullie lezen hoe mijn maand Juni was. Ik deel hier in de leuke dingen maar ook als er minder leuke dingen gebeurd zijn.

Mamma’s verjaardag gevierd.

Op maandag 2 Juni hebben we mamma’s verjaardag gevierd en dat was de dag dat het 32 graden werd, ik ben gewoon binnen gebleven want ik kan absoluut niet tegen zulke temperaturen. ‘S middags zijn we even op een camping wezen kijken in Borger en zijn we ook uiteten geweest bij La bella in Borger.

Fotoshoot + interview

In deze maand heb ik een fotoshoot gehad en niet zomaar één maar namelijk één met een vrachtwagen van de baas. En dit in combinatie met een interview. Meer ga ik hier nog niet over vertellen maar jullie gaan er waarschijnlijk nog wel een keer achter komen bij het lezen van mijn blog!

Fitbit Versa gekocht

In deze maand ben ik van mijn fitbit charge 2 overgestapt naar de Versa. Zo enthousiast dat ik was, zo teleurgesteld was ik 10 dagen na ontvangst. Ik had ineens geen beeld meer en hij reageerde nergens meer op. Gelukkig dankzij goede service van Fitbit zelf, komt er een nieuwe mijn kant op. Echt balen! Merk nu dat ik niet meer zonder sporthorloge kan.

Shanti 11 jaar

Zoals jullie misschien al in mijn blog hadden gelezen is Shanti 11 jaar geworden. Daar horen natuurlijk cadeautjes bij, waaronder dit super leukje koekje!

CE rijbewijs gehaald.

Whut. Ik kan het gewoon nog steeds niet geloven. Juni 2019. Het jaar en de maand waar in ik mijn groot rijbewijs gehaald heb. Echt zo bizar, gewoon zo even in één keer en na de rit ook gewoon te horen krijgen dat er niks op aan te merken was. Onwijs gaaf om te horen en zo blij om te hebben. Ook heb ik een dagboekje bijgehouden van de rijlessen. Die kun je hier lezen : Rijles dagboekje .

Barbecue op het strand

Samen met mijn 2 beste vrienden heb ik gebarbecued op een afgelegen strandje dat bijna niemand kent. Het is al jaren mijn favoriete strandje. Het was heerlijk weer en de jumbo had leuke aanbieding mbt barbecue vlees. De wegwerp barbecue’s had ik een tijdje geleden al gekocht bij de action. Uiteraard na die tijd alles netjes opgeruimd en weggegooid.

Dagje Amsterdam

Als afsluiter van deze maand, gezellig een dagje naar Amsterdam geweest met mijn moeder. Super leuke, gevulde dag gehad. Meer hierover kun je lezen in de volgende blogs: Amsterdam shoplog en overige kosten & Dagje Amsterdam .

Het was weer een maand waarin ik leuke dingen heb gedaan en waarin ik onwijs trots op mezelf ben geworden doordat ik mijn CE rijbewijs in 1 keer gehaald heb. Ook heb ik super leuke dingen gedaan in mijn vrije tijd.

Wat is jouwn hoogtepunt van deze maand?

49 Reacties op “Mijn Juni”

 1. Wat een leuke maand! Wij kregen onze nieuwe bank eindelijk binnen… Verder ging er vooral heel veel kapot, de wasmachine en de vaatwasser. En mijn man en zoontje hebben een auto ongeluk gehad, dus ook de auto total loss, maar de heren zijn gelukkig in orde!

  Like

 2. Wat een leuke maand heb je gehad. Het eten ziet er heerlijk uit en een bbq is altijd een goed idee, heerlijk! Wat leuk dat je zo’n fotoshoot hebt gehad, ik ben benieuwd naar je blog hierover.

  Like

 3. Wat een leuke maand heb je achter de rug! En gefeliciteerd met je schattig hondje en je rijbewijs. Op naar je volgende hoogtepunten!

  Like

 4. Jeetje, het lijkt gisteren dat je schreef dat je voor je CE rijbewijs ging lessen. En nu gewoon het papiertje al op zak. Superstoer!

  Like

 5. Mijn hoogtepunt deze maand (al is hij net begonnen) dat mijn zoontje helemaal zat te genieten van de paw patrol film die hij van mij gekregen heeft.

  Like

 6. Leuke foto’s en natuurlijk van harte gefeliciteerd met je groot rijbewijs en de verjaardag van je hondje 😊 juni lijkt een succesvolle maand voor je

  Like

  1. Wel stoer hoor zo’n rijbewijs, gefeliciteerd! Ik vond het ook altijd leuk om op een verlaten plekje te bbq’en, lang geleden.. je brengt me op ideeën 😊
   Mijn hoogte punt van juni was het eerste feestje in ons nieuwe huis. Was natuurlijk heel gezellig 😀

   Like

 7. Ik lig trouwens constant in een deuk om jouw foto’s op Instagram in madame tussauds. Elke keer denk ik dat je echt naast een ster staat 🙂 fantastisch gefotografeerd.

  Like

 8. Leuk joh dat je een fotoshoot met een interview hebt gehad! Ben benieuwd naar het resultaat, laat je dat hier ook nog zien dan? Mijn hoogtepunt van juni was ongetwijfeld onze vakantie in Kroatië, daar hebben we echt een geweldige tijd gehad en ontzettend mooie dingen gezien.

  Like

 9. Ahh, wat een schattig koekje heeft Shanti gekregen! Nog gefeliciteerd. En wat betreft mijn hoogtepunt van de maand juni: ik ben super trots op hoe het tot nu toe gaat met mijn blog. Ik heb al een aantal aanvragen gekregen voor samenwerkingen én ik krijg super lieve reacties. Dat doet mij goed.

  Like

 10. Poeh, ik moet je eerlijk bekennen dat ik wel heel veel leuke dingen heb meegemaakt. De afgelopen twee weken waren wel een echt hoogtepunt met ontzettend veel leuke blogevents. Zo dankbaar dat ik dit allemaal mee mag maken. Leuk om te zien wat je allemaal hebt gedaan en benieuwd naar het interview!

  Like

 11. Ik heb deze maand een website geregistreerd, gebouwd en ben aan het schrijven gegaan. Daarnaast beweeg ik meer, mbv fitbit alta hr, eet gezonder en ook zelfs aantal kilo afgevallen. Dus ik heb een super maand. Planning is volgende maand ook een super maand. Trots dat ik het doe!

  Like

 12. Mijn hoogtepunt was de vakantie deze maand. Wat leuk dat je een fotosessie had zeg! Ik be benieuwd waar dit voor was en altijd leuk een dagje Amsterdam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: